folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendi Düşüncelerim...

Kendi Düşüncelerim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

karatahta dogru diyor ama deca bu konuda çok sabit düsünceli oldugu için hem ne demek istedigimizi anlamiyo hemde baska seyleri karistirip suçlama yapiyo.

bizimde kara çarsaflilari savundugumuz yok ama küfür edemessin diyoruz bu kdr basit anliyonmu küfür yok?

yani zorunlu olup olmadigini, arabistani bimem neyi karistirmana gerek yok ha ille karistircan ok ama bizim suçumuz gibi konusma o halde.

bu arada bizim zamanimizda hiç bir genç kiz ilerde kara çarsaf giymeyi düsünmüyor yani niye bu kdr sinirlisin bak keyfine..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    GrayWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

karatahta dogru diyor ama deca bu konuda çok sabit düsünceli oldugu için hem ne demek istedigimizi anlamiyo hemde baska seyleri karistirip suçlama yapiyo.

bizimde kara çarsaflilari savundugumuz yok ama küfür edemessin diyoruz bu kdr basit anliyonmu küfür yok?

yani zorunlu olup olmadigini, arabistani bimem neyi karistirmana gerek yok ha ille karistircan ok ama bizim suçumuz gibi konusma o halde.

bu arada bizim zamanimizda hiç bir genç kiz ilerde kara çarsaf giymeyi düsünmüyor yani niye bu kdr sinirlisin bak keyfine..

burda bişey dicem.. kara çarşaf giymeyi düşünmüyor ama öss sevdasına okudukları dersane kaldıkları yurt ortamı yüzünden sabah akşam test çözüp öss ye hazırlanacağına bize orda dini öretiyolar başımı kapatıcam ben tutumluyum diye zırvalıyolar başı kapalı poposu açık vaziyette össyide kazanamıyolar.. 

kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez isteyen istediği gibi genel ahlak çerçevesi içinde giyinir gezer tozar .. 

isteyen istediğini dinler okur izler bu yozlaşmak vs anlamına gelmez .. yozlaşma şurda başlar "özentilik" , "piyasa böyle", "herkes böyle yapıyor bende yapayım"

"bana şunu yap dediler onu yapayım" .. 

örnek. 

dükkan cafe vs isimleri genelde yabancı.. sebebi ne ? Piyasa böyle.. insanlar buna alışmış buna daha rabet var.. 

Başlarını kapatanlar.. üstte söylediğim gibi ya birilerinin etkisinde kalıyolar, ya bi yerden duyuyolar..

Kara çarşaf giyenler ya soyundan gelen bir alışılagelmişliği devam ettiriyolar yada çevrelerinde gördükleri yaşadıklarına göre öyle alışmışlar

kızlar rock dinliyo cool takılalım diye rock dinlemeye çalışan gerzekler, ben mc yim rapperim diye kualkarı sağır eden özentiler

çoq qüsel bijii ay janem beniim gibi arkadaş çevresi sebebiyle veya bunu değişik bişey sanan kişiler 

Yukarda bahsettiklerim işte asıl kültürü yok eden bilmemne eden şeylerdir..

kişiler bunları kendi iradeleriyle yapıyolarsa araştırıpda işte benim asılım bu diyorlarsa kendi seçimleriyse bunlara laf edilemez aksi halde sonuna kadar laf etmek boynumuzun borcu..

gelelim diğer meselelere.. bu dönemde dünyada kalabilmek için ne yazıkki her zaman birilerine muhtacız..

işçinin işverene, işverenin piyasaya, piyasanın müşterilere ihtiyac duyduğu gibi ülkelerinde bazı şeylere ihtiyaçları vardır

bunlar belli mesafe ile bazı şeyleri göz ardı etmek bazı şeylerden taviz vermekle olur.. baştakilerde bunu yapıyor..

ama abartarak.. burda yanlışları var.. böyle gidersede dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oluruz..

Kaptanın dediği gibi ülke parça parça satılıyor ve buna dur diyen kimse yok..  ülke yabancılaşıyor buna dur diyen yok

sebepleride işte özentilik uğruna ordan oraya mail zinciri nasıl yayılır? onun gibi yayılan salaklık, başımızdakilerinde bu salaklıktan faydalanarak

gelin bizi istila edin diye kapıları açmaları.. 

bunlarda benim düşüncem.. 

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Deca birde söyle bak olaya. Düsünki sen o karacarcafli kadinin cocugusun, sokakta yürüyorsunuz ve senin gibi düsünen bir genc geliyor ve senin annene küfür ediyor. Simdi düsün bakalim senin yaptigin dogrumu degilmi.

Kaptan nickli arkadas ne demis siz konuyu carcafli kadinlara cekmissiniz, müzige cekmissiniz. Türkiyenin üzerinde dis güclerin oldugu maalesef dogru bence. Danone firmasini bilirsinizdir israil firmasi. Ufak cocuklar icin yogurt falan üretiyorlar. Bu yogurtlari yiyen ufak kardeslerimizde bir gerileme oldugu bir ara tespit edilmisti okumustum. Yani türk halkinin ilerlemesine karsi bütün önlemleri aliyorlar.

Yarin bir savas ciksa tahribatdan kimler savasa gider allah askina. burda bircok kisi daha cok kendini düsünüyor :(

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

bi savaş çıksa ben giderim. gitmez isem şerefsizim

Allahü Ekber Kur'an-ı Kerim Lider 

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:

Deca birde söyle bak olaya. Düsünki sen o karacarcafli kadinin cocugusun, sokakta yürüyorsunuz ve senin gibi düsünen bir genc geliyor ve senin annene küfür ediyor. Simdi düsün bakalim senin yaptigin dogrumu degilmi.

Kaptan nickli arkadas ne demis siz konuyu carcafli kadinlara cekmissiniz, müzige cekmissiniz. Türkiyenin üzerinde dis güclerin oldugu maalesef dogru bence. Danone firmasini bilirsinizdir israil firmasi. Ufak cocuklar icin yogurt falan üretiyorlar. Bu yogurtlari yiyen ufak kardeslerimizde bir gerileme oldugu bir ara tespit edilmisti okumustum. Yani türk halkinin ilerlemesine karsi bütün önlemleri aliyorlar.

Yarin bir savas ciksa tahribatdan kimler savasa gider allah askina. burda bircok kisi daha cok kendini düsünüyor :(

Walla şükür modern üniversite mezunu bir ailem var,çevre koşulları tabiki etkiler annem kara çarşaflı olsaydı bende savunurdum belki kara çarşafı. Ama hiçbir karaçarşaflı üniversite mezunu görmedim , genelde belirli eğitim düzeyinin altındaki insanlar kara çarşaf giyiyor. Neyse tekrardan dediğim gibi bayanları savunuyorum ben burada, giysin kim giyorsa , sokakta gördüğüme sayıyorum ben varmı ötesi? Ha cezası neyse 5 yılmı? 10 yılmı? Çekerim "kara çarşaflıya gerici diye bağırdı sokak ortasında" diye ceza çekeceksem kuntakinte :)

yeni gördüm bu arada "Danone" İsraillilere ait değildir. Fransızlarındır,nereden duyduysan yanlış duymuşsun.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

herkes kendi kafasına göre bi tarikat (yol) belirlemiş herkes kendisine göre doğru herkesin dini kendisine

ama islamı bu sitede savunan bi çok kişi birşeyi bilmiyor ki islamiyet hoşgürü sabır dinidir. adam evlenmeden kız arkadaşıyla ilişkiye giriyor diyelim ben sadece uyarırım hakaret felan etmem ki islamiyetin aslıda budur bu arada o denyuslara sesleniyorum islamiyeti yorumlamak size ve o kaçık hocalarınıza kalmıyo eskiden yazılmış çok güzel kitaplar var alın okuyun anlayın

bir örnek vermek gerekirse islamiyette sakal bırakmak sünnettir ama şu zamanda bölücü gibi gözükülüyor diye bırakmak mekruh olur he bu arada islamiyet karaçarşaf diğildir hangi alimin kitabında karaçarşaf yazıyor. kapanmaya asla karşı diğilim bence hem kadın hem erkek için önemli bi kadının kapanması bu gidişle beynimizle taşşaklarımız yer değiştiricek nereye baksak bacak göğüs salak kızlarda açarak ilgi çektiğini sanıyo dorusu çekioda ama kendisine diğil malına mülküne

bu arada inandığınız gibi yaşamazsanız yaşadığınız gibi inanırsınız

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

DecaMeroN'un onca yazdıgı yazıdan tutup küfürü çekip tartışma malzemesi olarak öne sürdügünüz için sagolun...şeriatcıların yaptıklarının yanında Decanın sözlü eylemi pekde birşey ifade etmez sanırım...

T.C. bu takıyeci ve şeriatcılardan cok cekmiştir hala cekmeye devam etmekte bunun bütün faturasıda türk toplumuna ödetilmekte ,toplum laik islamcı diye kutuplaştırılmakta...

laik kazanımlara ve cumhuriyete inanmış kitleler carsafa ve türbana eger dini simge olarak bakıyorlar ve karsı cıkıyorlarsa bunun nedenini din bezirganlarının amellerinde,eylemlerinde ve ,takiyeciliğinde aramalısınız

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Decanın yaptığı(yani küfretmesi) doğru mu yanlış mı bişey demiyeceğim ama şunu söylemek istiyorum ki bu sitede bulunan hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Decanın yaptığı şeyi kötü bişey olarak nitelendiriyorsunuz tamam da; farkında olmadan veya olarak hepimiz zaman zaman birilerine küfreder veya ona benzer şeyler yapmaz mıyız?

Açıkçası gayet de eğlenceli gözüküyor yaptığı :)

İnsanların elbette görüşleri,seçimleri olabilir. Ama ben decanın küfrettikleri dahil hiçbirinin karaçarşaf giymesinin kendi seçimleri olduğuna inanmıyorum. Bir insanın seçim yapabilmesi için özgür iradeye sahip olması gerekir. Kendi kararlarını kendi verebilmesi gerekir. Etki veya baskı altında yapılan bu olay seçim olamaz.

Yani özetle fikrim şu ki dün açık gezen(o ne demekse) birisi ertesi gün kendi kararıyla kara çarşafa bürünemez. Gerçi kendi kararları olmadığı için onları suçlamak da yanlış olabilir ama bilmiyorum memlekette sürüyle faşist var.Miliyetçiyim diye geçinen adamlar uzun saçlı olanları, küpeli olanları dövebiliyor.Onlara neden bişey diyemiyosunuz da decaya yükleniyosunuz? Şu durumda decanın yaptığı diğerlerinin yaptığının yanında deve kulak kalır.

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bu giyiniş biçimi rahibe kıyafetinin aynısı. Eskiden buna rahibe kıyafeti deniyordu. İslam tarihinin hiç bir döneminde kadınlarda bu tip giyiniş olmadı. BOP ve Ilımlı İslamla bugün rahibe kıyafeti din sömürüsüyle dini kıyafetmiş kadınlara giydiriliyor. Hatta genç kızları özendirmek için renkli desenli modeller çıkarılıyor ve defileleri yapılıyor. Açarsın Atatürk dönemini ve inkilaplarını okursun, söylediklerini yazdıklarını, kitaplarını okursun, sonra neyin normal olduğunu kendin anlarsın zaten. Sana göre haşemayla denize girmek normalse buyur İran' a. Çünkü bana göre değil, dünyanın geri kalan %99' ine göre de değil çünkü.

CHP ' nin 2100 bayanla yaptıkları anket sonuçlarından belli noktaları yazayım yazının daha detayına buradan ulaşabilirsiniz. http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=128517

• Araştırmanın ilk bölümünde, kara çarşaf kullanan ve türban takan kadınların başı açık kadınlara göre daha fakir ve eğitimsiz olduğu ifade edildi.
    • Araştırmada yer alan bulgulara göre, başı açık kadınların yüzde 66.4'ü 35 yaşın altında. Bu yaş grubunda türbanlı kadınların yüzde 55.2, kara çarşaf kullanan kadınların oranının ise yüzde 42.1 olduğu ortaya çıktı. 45 yaş üstünde kara çarşaf kullanan kadınların yüzde 31.8'i, türbanlı kadınların yüzde 22.3'ü başı açık kadınların oranı da yüzde 14.2 olarak belirlendi. Başı açık kadınların yüzde 66.7'si lise ve üniversite eğitimli, türbanlı kadınların ise yüzde 51'i ise ilk ve ortaokul yüzde 34.8'i de lise ve üniversite mezunu.
    • Araştırmada, (eğitim/gelir durumu olarak)kara çarşaf kullanan kadınların, yüzde 26.9'unun hiç okula gitmediği, okuma yazma bilmediği ve kara çarşaflıların ise bu gruptaki payının da en düşük seviyede olan yüzde 28.5 düzeyinde olduğu tespit edildi.
    • Araştırmada, "Yaş ilerledikçe, cehalet arttıkça, eğitimin kalitesi azaldıkça, fakirlik arttıkça, kadınların toplumsal hayattan soyla yaşamdan uzaklaşıp eve kapandıkça, kadın erkek eşitliği günlük hayatta yaşanmadıkça, kadınının yaşamı sadece eve dönük olarak geçtikçe kara çarşaf kullanan ve türban takanların artmakta olduğu sonucunu varılmaktadır" ifadesine yer verildi.
    • Kara çarşaf kullanan kadınlar, yüksek gelir grubunda yer almazken türban takanların yüzde 2.2'si başı açık kadınların da yüzde 1.8'i bu gelir grubunda yer alıyor. Gelir seviyesi en düşük kadınların yüzde 24.5'i kara çarşaflı, yüzde 15.2'si türbanlı ve yüzde 9.6'sı da başı açık. Araştırmada, kara çarşaf kullanan kadınların yüzde 53.7'nini ev hamı olduğu belirtilirken, bu oran başı açık kadınlarda yüzde 29.8'e düşüyor.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Deca bu kara carsafli gozlulu manyak karizma olmus :)....

Abi ben sokakta,arap gibi yasayanlara karsiyim,musluman gibi yasayanlara sozum yok.Uzun cuppe giyip sokaga cikmak Arap kulturudur,islamiyet degildir.Kara carsafa burunmek arap kulturudur islamiyet degildir.Ne yani norma etek giyip,anadoluyazmasiyla basini baglayanlar yurdum kadini daha mi az musluman oluyor ? Karacarsaf giyince daha mi cok musluman olunuyor,cuppe giyip okuz gibi sakal birakinc dahami cok musluman olunuyor ? ...Benim dayımın hanımının kardesi karacarsaf giyer,dayimin hanimda namaz kilina bir musluman kadin basi acikta gezer,yerine gore kapatirda.Birgun dayim gildeyim tasaklari gerip uzunmisim tv izliyorum :)...yengemin kardesi iceri geldi yuz goz kara ninja gibi bise...carsafi bi siyirdi resmen altta hicbirsey yok,bikini gibi :S ...bende kapiya ters tarafta uzandigim icin beni gormedi,neyse ben hemen kafayi cevirip uyuyor numarasi yaptim kosarak disari cikti :)...gormedigimi zannetti :D...oha dedim Allah'in verdigi vucuda iskence yapiyor madem islami acidan bakiyoruz olaya...Adanin sicaginda,gavur *mı giber yanar ortalik yazin,sen kara carsaf giyecem diye vucuduna resmen iskence yap :S...vada vidi vici :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 13903 Toplam Mesaj: 77