folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe

Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Destekler.aspx?ref=8 1.ve 2. bölge 60 3.ve4.bölge 70 kişi ile sınırlı ımıs.

opusdei sen araştırmıssın hocam ben daha onceden bakmıstım bayaa.

Şimdi web üzerinden tanıtım amaçlı proje ıcın verırler mı acaba destek proje su sekılde,belırlı bır sektorde fırma rehberı dıyebılırız ,tum tr capında çalışacagız,bu sektorlerdekı mekanlara web sitesi artıkendı programımızı da satacagız.

Acaba hibe programından yararlanabilirmiyiz?

Yada köpek cıftlıgine uygun destek ısterım proje yazarız

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu aralar tam aradigim seydi, cok tesekkurler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

arkadaşlar yıllardır var bu ... Hayırlısı olur hocam umarım senin için (=

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Saglam bir projeniz varsa, el altindan proje baskalarina kaydirilir haberiniz ola :) Ama piyasada binlerce kisinin yaptigi bir isi yapacaksaniz, guzel firsat.Ancak yeni bir fikriniz varsa krediye basvurmadan birkez daha dusunun.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

alan var mi boyle bir yardim ? nedense icimden bir ses sadece kendi adamlarina verirler diyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pi0T13
    Pi0T13's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

alan var mi boyle bir yardim ? nedense icimden bir ses sadece kendi adamlarina verirler diyor

kendisi mendisi yok hocam bir çok yakından tanıdığım yararlandı,

projen ve senden istenilen evrakların tam olsun, hibe nin verileceği bölge dereceleri var, herşeyin dört dörtlük olsun (senden istenen şekilde) sende alırsın hibeyi, vermiyorlarsa da neden vermediklerini gayet mantıklı bir şekilde izah ediyorlar..

Umarım herşey gönlünüzce olur

.... Hamdım, Piştim, Yandım ....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Saglam bir projeniz varsa, el altindan proje baskalarina kaydirilir haberiniz ola :) Ama piyasada binlerce kisinin yaptigi bir isi yapacaksaniz, guzel firsat.Ancak yeni bir fikriniz varsa krediye basvurmadan birkez daha dusunun.

Aynen hocam önce tescil ettirmek gerekmekte.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Pi0T13 bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

kendisi mendisi yok hocam bir çok yakından tanıdığım yararlandı,

projen ve senden istenilen evrakların tam olsun, hibe nin verileceği bölge dereceleri var, herşeyin dört dörtlük olsun (senden istenen şekilde) sende alırsın hibeyi, vermiyorlarsa da neden vermediklerini gayet mantıklı bir şekilde izah ediyorlar..

Umarım herşey gönlünüzce olur

Bir çok tanıdıgın hangı sektorler de ve hangı projelerle yararlandı aç bakalım biraz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pi0T13
    Pi0T13's avatar
    Erkek

Şu anda bahsedilen devletin verdiği hibelerden yalnızca bir çeşi

ben şahsen besicilik, mandıra ve hayvan  çiftlik için hibe alan çok kişi gördüm, devlet besiciliğe önem veriyor.

Hayvan başına hibe veriyorlar onda da bildiğim kadarıyla, hayvan yardımı falan da yapıyorlar..

Arazi bulmana yardım ediyorlar, hazineden arazi tahsis ediyorlar falan filan bu bi örnek..

Bunun dışında personel çalıştıracağınız işlerde, doğuya yapılan yatırımlarda hibe almak kolaylaşıyor..

Şehirlerin katsayıları var incelerseniz daha iyi anlarsınız.. bu dereceye göre verilen hibe değişiyor.

.... Hamdım, Piştim, Yandım ....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

üretim yapcan da ne üretcen 27 bin liraylan )) zaten memleketim alışveriş merkezleri kafeler börekci cörekci zart zurt doldu üretimm yokkk

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
Toplam Hit: 13502 Toplam Mesaj: 51