Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe
-
http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Destekler.aspx?ref=8 1.ve 2. bölge 60 3.ve4.bölge 70 kişi ile sınırlı ımıs.
opusdei sen araştırmıssın hocam ben daha onceden bakmıstım bayaa.
Şimdi web üzerinden tanıtım amaçlı proje ıcın verırler mı acaba destek proje su sekılde,belırlı bır sektorde fırma rehberı dıyebılırız ,tum tr capında çalışacagız,bu sektorlerdekı mekanlara web sitesi artıkendı programımızı da satacagız.
Acaba hibe programından yararlanabilirmiyiz?
Yada köpek cıftlıgine uygun destek ısterım proje yazarız
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Bu aralar tam aradigim seydi, cok tesekkurler.
----------------------------- -
arkadaşlar yıllardır var bu ... Hayırlısı olur hocam umarım senin için (=
-
Saglam bir projeniz varsa, el altindan proje baskalarina kaydirilir haberiniz ola :) Ama piyasada binlerce kisinin yaptigi bir isi yapacaksaniz, guzel firsat.Ancak yeni bir fikriniz varsa krediye basvurmadan birkez daha dusunun.
-
alan var mi boyle bir yardim ? nedense icimden bir ses sadece kendi adamlarina verirler diyor
-
raul bunu yazdı:
alan var mi boyle bir yardim ? nedense icimden bir ses sadece kendi adamlarina verirler diyor
-----------------------------kendisi mendisi yok hocam bir çok yakından tanıdığım yararlandı,
projen ve senden istenilen evrakların tam olsun, hibe nin verileceği bölge dereceleri var, herşeyin dört dörtlük olsun (senden istenen şekilde) sende alırsın hibeyi, vermiyorlarsa da neden vermediklerini gayet mantıklı bir şekilde izah ediyorlar..
Umarım herşey gönlünüzce olur
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Saglam bir projeniz varsa, el altindan proje baskalarina kaydirilir haberiniz ola :) Ama piyasada binlerce kisinin yaptigi bir isi yapacaksaniz, guzel firsat.Ancak yeni bir fikriniz varsa krediye basvurmadan birkez daha dusunun.
-----------------------------Aynen hocam önce tescil ettirmek gerekmekte.
-
Pi0T13 bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
-----------------------------kendisi mendisi yok hocam bir çok yakından tanıdığım yararlandı,
projen ve senden istenilen evrakların tam olsun, hibe nin verileceği bölge dereceleri var, herşeyin dört dörtlük olsun (senden istenen şekilde) sende alırsın hibeyi, vermiyorlarsa da neden vermediklerini gayet mantıklı bir şekilde izah ediyorlar..
Umarım herşey gönlünüzce olur
-----------------------------Bir çok tanıdıgın hangı sektorler de ve hangı projelerle yararlandı aç bakalım biraz
-
Şu anda bahsedilen devletin verdiği hibelerden yalnızca bir çeşi
ben şahsen besicilik, mandıra ve hayvan çiftlik için hibe alan çok kişi gördüm, devlet besiciliğe önem veriyor.
Hayvan başına hibe veriyorlar onda da bildiğim kadarıyla, hayvan yardımı falan da yapıyorlar..
Arazi bulmana yardım ediyorlar, hazineden arazi tahsis ediyorlar falan filan bu bi örnek..
Bunun dışında personel çalıştıracağınız işlerde, doğuya yapılan yatırımlarda hibe almak kolaylaşıyor..
Şehirlerin katsayıları var incelerseniz daha iyi anlarsınız.. bu dereceye göre verilen hibe değişiyor.
-
üretim yapcan da ne üretcen 27 bin liraylan )) zaten memleketim alışveriş merkezleri kafeler börekci cörekci zart zurt doldu üretimm yokkk