folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe

Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

şimdi arkadaşın yaptığı araştırmaların üstüne biraz da ben araştırdım konuyu. dükkan açmak fikrim olduğu için.

şöyle ki; kosgeb' in bu parayı fatura karşılığı vermesinin sebebi daha önceden dolandırılmaya çalışılmış bir kurum oluşu.

kaldı ki direk "dükkan açtım aha bunlar muhasebe, matbaa masrafları al buda faturası, atla 5 bin lira" değil olay. %60 ı ödeniyor masrafın

yani 27 bin lira hibe almak istiyorsan 45 bin liralık faturalı bir harcama yapman gerekli öncelikle.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi arkadaşın yaptığı araştırmaların üstüne biraz da ben araştırdım konuyu. dükkan açmak fikrim olduğu için.

şöyle ki; kosgeb' in bu parayı fatura karşılığı vermesinin sebebi daha önceden dolandırılmaya çalışılmış bir kurum oluşu.

kaldı ki direk "dükkan açtım aha bunlar muhasebe, matbaa masrafları al buda faturası, atla 5 bin lira" değil olay. %60 ı ödeniyor masrafın

yani 27 bin lira hibe almak istiyorsan 45 bin liralık faturalı bir harcama yapman gerekli öncelikle.

abi ben sordugum sorunun yanıtını halen alabilmiş değilim..bakın fatura verip para almaktan behsediyoruz...

yani bu şu demek dükkanı kendi imkanlarınla aç sonra gel para iste..yani buda şu demek olmuyormu..illa ya paran olacak yada borç alacaksın biyerlerden..gelip kimse duran adama para vermiyor yani...

kimse kusura bakmasında  45 bin lik bi faturayı da zor buluruz heralde..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

bende araştırıyordum faydalı bilgiler saol hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:

benim projeler yatar o zaman S:

sıfır sermayeyle iş yapılmıyo mu hiç ya? böyle konuları hep paylaşalım

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ev arkdaşımla planımız vardı onu yollayam bunu türkiye de dah önce girilmemiş (tr sadece 1 firma var) bir sektör ve tamda uzmanlık alanımız olacak bir sektör onu konuşayım biraz hayaller kuralım bakalım neler çıkacak karşımıza

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

benim de bi sanat atölye açma  fikrim vardı ama yapıcağım masraf 45 i bulmaz ki yaa .. hayallerim suya düştü :/ 

Başarı için kişilikte değişim şart..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bi kaç gün içinde işkur a gidip kesin olayı öğrenmeyi planlıyorum.

siyahbereli

nin dediğine gelirsek. ya paran olacak. yada gireceğin işle ilgili malzemeleri alacağın sağlam bir tanıdığın. gerekirse malı alıp. faturayı fazla kestirtip, ben sana sonra vercem diyebileceğin. yada direk fatura alabileceğin biri. ha bu kosgeb havadan vermiyordur yine faturayı ibraz ettikten sonra. götü boklu maliye bile ilk açılışta 3 sefer geliyorsa para pul vermediği halde. kosgeb ebeni ziker naylon fatura olayına karşı.

sağlam hareket etmek lazım kısaca

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    ev arkdaşımla planımız vardı onu yollayam bunu türkiye de dah önce girilmemiş (tr sadece 1 firma var) bir sektör ve tamda uzmanlık alanımız olacak bir sektör onu konuşayım biraz hayaller kuralım bakalım neler çıkacak karşımıza

neymiş hocam projen

abd endekslı bakın tutulan fıkırlerın yuzlercesı tr de yok hocam

Bu arada bende gıdıp bı konusayım yarın kosgeble sıze haber verırım.

Çanta alayım yanımda parayıda alırık belkı :D:D:D

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

benim projeler yatar o zaman S:

sıfır sermayeyle iş yapılmıyo mu hiç ya? böyle konuları hep paylaşalım

Ticaret risktir hacı! Beleş malın bekçisi olsaydı... ;) Adam senin canla başla çalışmanı istiyor. O yüzden geçici olarak bir borç içine sokuyor kısmen. :)

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alix12
    alix12's avatar
    Erkek

çok sağlam bi planlama yaparak  harcanan paradan maksimum verim sağlamak lazım.tabi isdihdam yaratmayıda unutmamak gerek.konu için teşekkürler

marketinizde.com
Toplam Hit: 13504 Toplam Mesaj: 51