folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe

Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

Maşallah

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Şimdi, önce biz kendi cebimizden alıcaz malzemeleri, sonra onların faturasını götürüp mü parayı isteyeceğiz ??

sermaye olmadan nasıl yapıcas bunu  :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Devletin böyle güzel şeyler yaptığını bilmiyordum.Peki bu kursların belirli bir kayıt zamanı var mı ? varsa nedir kursa katılım öğrenciler içinde mümkün müdür vs. bu bilgileri öğrenebileceğimiz bir adres var mı yada bilen ?

Hocam kursa her isteyen katılabilir.Öğrencilerde buna dahil, ev hanımları ve emeklilerde, ilk okul mezunları da...

Yeterki girişimci ol.

2.

by_kamu bunu yazdı:

Şimdi, önce biz kendi cebimizden alıcaz malzemeleri, sonra onların faturasını götürüp mü parayı isteyeceğiz ??

sermaye olmadan nasıl yapıcas bunu  :S

-Hocam ödeme alacaksın bir miktar.Sonra harcama yapacaksın.Bunu fatura ile göstereceksin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

beyler iskurun vermis oldugu sertifika programina son basvuru tarihi nedir?

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Tam bu konu ile başlık açıcaktım aradım forumda varmış :)

İlgilenen arkadaşlara duyurulur, bu ayın sonuna kadar işkura başvuru yapabilirsiniz.

Ve benim asıl sormak istediğim forumda bu olaydan yararlanan var mı? Varsa ve tecrübelerini bizimle paylaşırsa tam süper olur :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

yok mu ? uppp

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bak ya :( ben İş Yerimi Açtım Ama Geliştirmek İstiyorum Alamazmıyım Bu Parayı ?

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

Bak ya :( ben İş Yerimi Açtım Ama Geliştirmek İstiyorum Alamazmıyım Bu Parayı ?

Daha fazlasını da alırsın ama hibe olarak değil.Kosgeb e git görüş hocam.İstanbuldaysan ikitelli ye git.Orada kosgeb danışmanları ile görüş.

Şimdi al 2 sene sonra ödemeye başla ve faizsiz olacak biçimde kredileri de mevcut. 70000 tl den bahsediyorum...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    konu hortlamış hacım adamlar kurslarını tamamladılar bile parayı alacaklar bugün yarın :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

şimdi arkadaşın yaptığı araştırmaların üstüne biraz da ben araştırdım konuyu. dükkan açmak fikrim olduğu için.

şöyle ki; kosgeb' in bu parayı fatura karşılığı vermesinin sebebi daha önceden dolandırılmaya çalışılmış bir kurum oluşu.

kaldı ki direk "dükkan açtım aha bunlar muhasebe, matbaa masrafları al buda faturası, atla 5 bin lira" değil olay. %60 ı ödeniyor masrafın

yani 27 bin lira hibe almak istiyorsan 45 bin liralık faturalı bir harcama yapman gerekli öncelikle.

benim projeler yatar o zaman S:

sıfır sermayeyle iş yapılmıyo mu hiç ya? böyle konuları hep paylaşalım

projen ve fizibiliten sağlam olursa sıfır sermaye ilede alabiblirsin. yeterki mantıklı olup projelerini ve istihdam oluşturabileceğini belgelerınle kanıtla..

Yakın çevremdede bir arkadaş sıfır sermaye ile diş fırçası üretim yeri kurdu, 4-5 makina ile. kosgeb ten... yalnız fırçaların dış arkasını temizleyebilme yeteginide vardı,döner kısmı elastik.. yapan yapıyor yani..

Devlet i hükümeti okadar kötülüyorlar ama böyle iyi işlerinide gün yüzüne getirmiyor işte insanımız. işkura gidip detaylıca öğrenin, pişman olmazsınız.

üretken adama herzaman ekmek var.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
Toplam Hit: 13499 Toplam Mesaj: 51