Kendi İşini Kurmak İsteyene 27000 Tl Devletten Hibe
-
Maşallah
-
Şimdi, önce biz kendi cebimizden alıcaz malzemeleri, sonra onların faturasını götürüp mü parayı isteyeceğiz ??
sermaye olmadan nasıl yapıcas bunu :S
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Devletin böyle güzel şeyler yaptığını bilmiyordum.Peki bu kursların belirli bir kayıt zamanı var mı ? varsa nedir kursa katılım öğrenciler içinde mümkün müdür vs. bu bilgileri öğrenebileceğimiz bir adres var mı yada bilen ?
-----------------------------Hocam kursa her isteyen katılabilir.Öğrencilerde buna dahil, ev hanımları ve emeklilerde, ilk okul mezunları da...
Yeterki girişimci ol.
2.
by_kamu bunu yazdı:
Şimdi, önce biz kendi cebimizden alıcaz malzemeleri, sonra onların faturasını götürüp mü parayı isteyeceğiz ??
sermaye olmadan nasıl yapıcas bunu :S
------------------------------Hocam ödeme alacaksın bir miktar.Sonra harcama yapacaksın.Bunu fatura ile göstereceksin.
-
beyler iskurun vermis oldugu sertifika programina son basvuru tarihi nedir?
-
Tam bu konu ile başlık açıcaktım aradım forumda varmış :)
İlgilenen arkadaşlara duyurulur, bu ayın sonuna kadar işkura başvuru yapabilirsiniz.
Ve benim asıl sormak istediğim forumda bu olaydan yararlanan var mı? Varsa ve tecrübelerini bizimle paylaşırsa tam süper olur :)
-
yok mu ? uppp
-
Bak ya :( ben İş Yerimi Açtım Ama Geliştirmek İstiyorum Alamazmıyım Bu Parayı ?
-
Mycity bunu yazdı:
Bak ya :( ben İş Yerimi Açtım Ama Geliştirmek İstiyorum Alamazmıyım Bu Parayı ?
-----------------------------Daha fazlasını da alırsın ama hibe olarak değil.Kosgeb e git görüş hocam.İstanbuldaysan ikitelli ye git.Orada kosgeb danışmanları ile görüş.
Şimdi al 2 sene sonra ödemeye başla ve faizsiz olacak biçimde kredileri de mevcut. 70000 tl den bahsediyorum...
-
konu hortlamış hacım adamlar kurslarını tamamladılar bile parayı alacaklar bugün yarın :}
-
Prometheus bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
şimdi arkadaşın yaptığı araştırmaların üstüne biraz da ben araştırdım konuyu. dükkan açmak fikrim olduğu için.
şöyle ki; kosgeb' in bu parayı fatura karşılığı vermesinin sebebi daha önceden dolandırılmaya çalışılmış bir kurum oluşu.
kaldı ki direk "dükkan açtım aha bunlar muhasebe, matbaa masrafları al buda faturası, atla 5 bin lira" değil olay. %60 ı ödeniyor masrafın
yani 27 bin lira hibe almak istiyorsan 45 bin liralık faturalı bir harcama yapman gerekli öncelikle.
benim projeler yatar o zaman S:sıfır sermayeyle iş yapılmıyo mu hiç ya? böyle konuları hep paylaşalım
-----------------------------projen ve fizibiliten sağlam olursa sıfır sermaye ilede alabiblirsin. yeterki mantıklı olup projelerini ve istihdam oluşturabileceğini belgelerınle kanıtla..
Yakın çevremdede bir arkadaş sıfır sermaye ile diş fırçası üretim yeri kurdu, 4-5 makina ile. kosgeb ten... yalnız fırçaların dış arkasını temizleyebilme yeteginide vardı,döner kısmı elastik.. yapan yapıyor yani..
Devlet i hükümeti okadar kötülüyorlar ama böyle iyi işlerinide gün yüzüne getirmiyor işte insanımız. işkura gidip detaylıca öğrenin, pişman olmazsınız.
üretken adama herzaman ekmek var.