Kendimi Sevgilime Affettirmem Lazım Ama Nasıl
-
Şöyle kızların bayılacağı ne bileyim tamam bu adam beni seviyor diyeceği bir şey yapmak istiyorum. Şu an uzaktayım o yüzden bir web sitesi falan yapsam diyorum yada aklına bilişimle alakalı bir şey gelen varmı. Hocam şöyle şöyle yapsan hoş olur falan dediğiniz. Yada şöyle ilginç bir site var şunu yap dediğiniz birazda sosyal mühendisliği kattığınız fikirlerinize ihtiyacım var. Ettik bi eşeklik affettirme derdine düştük :) Yardım :)
Not. konuyu genele açmamın sebebi nereye açacağımı bilememdir. şimdi içerik olarak gönül işi teknik olarak internet sistem olarak web :)) Napsam bilemedim.
-
sen ne yaptın kıza, onu bi soyle once:)
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------öyle pek önemli bir şey değil aslında. malum kızların kaprisleri işte :) hemen soğudum senden falan filan taktikleri. İlla ki koşturtacaklar ya peşlerinde. e koşarız o zaman bizde :)) sorna koşturturuz :))
-
dediğin gibi web site yap flash galleri resimlerinizi felan koy.
-
Sadece bu;
Buralar soğuk
Yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım sana topladım
Güneşi odama aldım rüzgardan şarkılar yaptım
Bir seni söyledim sonra şarkıları sana dokundum
Sana sana
Ben senden umut mutluluk umdum geceler geldi
Hüzünleri buldum
Geceyi içime aldım gözyaşıdır yıldızlarım
Bir sana uzandım sonra karanlığa sonra sana dokundum
Sana sana
Gelme dur ne olur
Gelme kal
Sana verdiğim çiçekleri yanına al
Buralar soğuk siyah çirkin karanlık
Yani gelme
Seviştiğimiz gecelerde kal
Bize benzeme -
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen sen bunu bi söyle önce :D bide web sitesini bırak..eğerki aradığında telefonu açıyorsa(yani cevap veriyosa) illaki kızın sevdiği bi şarkı vardır yada ikinizin şarkısı hani şöle duygusal bişey,aç şarkıyı telefondan dinlet hatuna...hiç alo fln demeden direk daya şarkıyı :) hoşuna gider büyük ihtimal..arkasındanda sen devreye girer konuşursun kızla :)
-
kısaca şöyle güzel bir organizasyon yapsam hoşuna gidecek bi kaç bişey olsa tamam da :)) çok yoğunum fazla düşünemiyorum ipleyemiyorum. o yüzden sosyal mühendis arkadaşlara sormak istedim :))
-
ya sanal olayını geç bir gece atla otobüse yanına git bir çiçek al icabında diz çök önüne özür dile kabul ederse eder etmezse salıver o demek ki bişeyleri bitirmiş kafasında seni gözden çıkarmış demektir bence yani
-
sktr et kızı ne hayrını gördün hacı ? ben b, hayır görmedm :D al işte seni böyle peşinden koşturur anca. sanki barışınca bi halt olcak...
vur kaç en iyisi :D
-
nikoteen in profilinde çok hoş bir resim var :D
-
kıza en yakın kızın nosunu çiçekçiden bul çiçek yolla ama kızla çıkarken başka birisinden çocuk falan yaptıysan işe yaramaz belki :D