Kendimi Sevgilime Affettirmem Lazım Ama Nasıl
-
anlatmadığına göre haksızsın galiba :P özel de olabilir her neyse :)
ben de site yapcaktım da çok banal oluyor hocam seni seviyorumdan başka yapacak bi buton bulamıyorsun :D
-
arkadaşlar durum o kadar da vahim değil yaa :)) görüşüyoruz falan :)) sadece kırgınlıklar var işte. kırıklarımı almam lazım :)))
-
kızlara karsi aciz olmicaksin ben bu hayatta bunu ogrendim. ne zaman aciz olursan o kızın gozunde kuculursun. seviyosan yalvar affetmesi icin tabi oda seni seviyosa sevmiyosa arkana dahi bakma degmez geri doner ileride zaten..
-
bence web sitesiyle uğraşma, doğrudan ara ve onun hakkında ne hissediyorsan onu söyle.
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------
ya sanal olayını geç bir gece atla otobüse yanına git bir çiçek al icabında diz çök önüne özür dile kabul ederse eder etmezse salıver o demek ki bişeyleri bitirmiş kafasında seni gözden çıkarmış demektir bence yani
-----------------------------otobüse atlayıp gitmek sorun değil hocam :) ara ara görüşüyoruz zaten :)) işlerimden dolayı il il geziyorum. öyle küs falanda değiliz fazla. sadece biraz kırgın o kadar :)) naptınız sizde koyver gitsin falan :)) ben seviyorum o da seviyor biliyorum ama işin biraz cilvesinde :)
-
şeyapabilirsin
tüm arkadaşlarını tek tek videoya çekersin
atıyorum,
ayşe bu cocuk seni cok seviyo
ayse bu cocuk sensiz yapamaz
gibi gibi
hepsine farklı şeyler dedirtirsin, toplam 20 kişiye falan soyletsaen bi 4-5 dakikalık film haline getirip cd ile kendisine yollayabilirsin
yada bi siteye koyabilirsin
bi fikir sadece:) denemedimneticesi ne olur bilmiyorum
-
Stargazer bunu yazdı:
nikoteen in profilinde çok hoş bir resim var :D
-----------------------------süper ya :D
http://img148.imageshack.us/img148/2816/tur195100wp7.png
-
fth_ bunu yazdı:
şeyapabilirsin
tüm arkadaşlarını tek tek videoya çekersin
atıyorum,
ayşe bu cocuk seni cok seviyo
ayse bu cocuk sensiz yapamaz
gibi gibi
hepsine farklı şeyler dedirtirsin, toplam 20 kişiye falan soyletsaen bi 4-5 dakikalık film haline getirip cd ile kendisine yollayabilirsin
yada bi siteye koyabilirsin
bi fikir sadece:) denemedimneticesi ne olur bilmiyorum
-----------------------------güzel fikir :)) ama o kadar vaktim yok ve o kadar da adam yok :))
-
yenisini bul
-
DJ_Alper bunu yazdı:
yenisini bul
-----------------------------yenisi trip yapmicak mı hocam? valla varsa tanıdıgın böyle herşeye eyvallah diyen tamam yenisini bulayım :))