Kendimi Sevgilime Affettirmem Lazım Ama Nasıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

fth_ bunu yazdı:
    -----------------------------

şeyapabilirsin

tüm arkadaşlarını tek tek videoya çekersin

atıyorum,

ayşe bu cocuk seni cok seviyo

ayse bu cocuk sensiz yapamaz

gibi gibi

hepsine farklı şeyler dedirtirsin, toplam 20 kişiye falan soyletsaen bi 4-5 dakikalık film haline getirip cd ile kendisine yollayabilirsin

yada bi siteye koyabilirsin

bi fikir sadece:) denemedimneticesi ne olur bilmiyorum

o vidyoyu bende izledim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

EnerJiC bunu yazdı:

ya sanal olayını geç bir gece atla otobüse yanına git bir çiçek al icabında diz çök önüne özür dile kabul ederse eder etmezse salıver o demek ki bişeyleri bitirmiş kafasında seni gözden çıkarmış demektir bence yani

otobüse atlayıp gitmek sorun değil hocam :) ara ara görüşüyoruz zaten :)) işlerimden dolayı il il geziyorum. öyle küs falanda değiliz fazla. sadece biraz kırgın o kadar :)) naptınız sizde koyver gitsin falan :)) ben seviyorum o da seviyor biliyorum ama işin biraz cilvesinde :) 

ne bileyim canım anlatmadın ki kırgınlıklar varsa hoş bir süpriz güzel olur kızlar bir erkeğin prensesi olmaya bayılıyorlar onun gönlünü hoş tutacak şeyler yapabilirsin ansız süprizler yemeğe götürmeler güzel hediyeler arada güzel sevda aşk şiirleri hoş olabilir bence yani reel bişeyler yap ama site falan neymiş canım ya bilgisayarı bozulsa giremez siteye ama somut bişey verirsen odasının bir köşesine koyduğunda ilerideki limoni anlarda görünce senin iyi zamanların aklına gelir bana zamanında böyle yapmıştı bu  davranışı art niyetli değil gibi düşünceler verir buda ileriye dönük bir yatırım olur senin açından BENCE AMA :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

seç;

1-kendini as

2-tek taş pırlanta al

3-google anasayfasına 1 haftalıgına kalp içinde isimleriniz yazan bi jpg koydur

4-oturdugu sokagın ismini degiştirt kızın ismi koydur

5-bana kız mı yok iyi bir tesellidir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

seç;

1-kendini as

2-tek taş pırlanta al

5.seçenek herzaman işe yarar :D

Allah Türktür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

kız arkadaşının resmini kocaman karakalem çalışması yaptır..çerçeve yaptır yolla..yada yollama ilk görüşmenizde ver :)) yada şöyle yapabilirsin ikinizin resimleri olan kareleri küçük küçük photoshopta kes ama baya bir çok olsun fazla fazla değişik pozlar tabi farklı yerlerde çekildiğiniz fotoları toparla güzelce küçük küçük kes onları tek resim halinde birleştir sonra..harika oluyor biyerde görmüştüm acayip kıskanmıştım valla dene bence.. :))

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ershn bunu yazdı:

Cia bunu yazdı:

seç;

1-kendini as

2-tek taş pırlanta al

şu googleye jpg koydurma flaan fila nvarmı laa hakkaten öle bişi :)) çünkü şu sıralar doktora için araştırmalar yapıyor. google ile sevgili oldu yeminle :))) her aramasına ilk başta çıksa falan ne bilim :)) nasıl olur ki. bak bunu tuttummm :)) az bilgi versene bakim şunla alakalı hocam :))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

kız arkadaşının resmini kocaman karakalem çalışması yaptır..çerçeve yaptır yolla..yada yollama ilk görüşmenizde ver :)) yada şöyle yapabilirsin ikinizin resimleri olan kareleri küçük küçük photoshopta kes ama baya bir çok olsun fazla fazla değişik pozlar tabi farklı yerlerde çekildiğiniz fotoları toparla güzelce küçük küçük kes onları tek resim halinde birleştir sonra..harika oluyor biyerde görmüştüm acayip kıskanmıştım valla dene bence.. :))

abla şöyle bir problemimiz var :)) daha yeni bir ilişki :)) ve yeterli meteryal yok :D fazla resim yok yani :)) sen başka süpersonik fikirler versene bakimm. çünkü sen de kızsın :))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

ershn bunu yazdı:

Cia bunu yazdı:

seç;

1-kendini as

2-tek taş pırlanta al

şu googleye jpg koydurma flaan fila nvarmı laa hakkaten öle bişi :)) çünkü şu sıralar doktora için araştırmalar yapıyor. google ile sevgili oldu yeminle :))) her aramasına ilk başta çıksa falan ne bilim :)) nasıl olur ki. bak bunu tuttummm :)) az bilgi versene bakim şunla alakalı hocam :))

özcan deniz aşk adamı inletir dinle iyi gelir :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Gül al.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam napacan biliyormusun biraz duygu somurusu...

Taktik Şu;

Tüylü müylü kalp şeklinde kırmızı bir kutu alacan bu zamana kadar beraber yasadığınız ozel anlarda misal; dısarı çıktınız falan ilk kez seni optu..

sözde eve gittiğinde not almısın hemen bir kağıda bugun beni ilk kez optun inanılmaz oldum soyle oldum boyle oldum diye not yazmışın atmışın kutuya öyle notlar biriktircen...

Yaşadığınız boyle şeyleri duyguların biçiminde aldığın kutuya yazıp atabilirsin hediye olarak verebilirsin okuyunca etkilenir inna... bir tane de not atarsın beni affetmen için daha ne kadar beklemeliyim diye bu şekilde el değiştirmiş olur kutu seneden seneye değişirsiniz güzel de bir hatıra olur ...İnna ki özel seyler yaşamısınız veya tartıştığınız olmuştur hanı onceden beri bu notları biriktiriyormuş gibi yazarsın senin için sakladığım bişey vardı diye verirsin...

Site fikri çok kotu ayrıca...

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 8874 Toplam Mesaj: 52