Kendimi Sevgilime Affettirmem Lazım Ama Nasıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

GitaRocKiraC bunu yazdı:
    -----------------------------

tantum bunu yazdı:

GitaRocKiraC bunu yazdı:

HaCı YeniyiZ DiyoSun o ZamaN Tanı$tığıNız Günüde HatırLıoSundur o Günden ßu güNe HesapLa KaÇ Gün  oLMu$Sa ßirLiqteLiLiğin o Kadar Kırmızı GüL aL Gönder KapısıNa $öyLede ßi Not Yaz..  ßu GüLLerDe eN aZ SeniN KaDar GüzeL Ve Ho$ aMa Tek ßi FarkıNız Var oNLaRDan YüzLeRCe SeNDen iSe Tek ßi TaNé VaR.. Seni Çok Seviorum... < oLay ßudr Notu GörDükten SoNRa ßaßaNa SöyLe Gelip İsteyiN ßeni Dicektir:D

Bu ne biçim yazı lan karakteri oturmamış 12 yaşındaki kızlar gibi

Ne Var Hocam YazımDa:D Gayet Klas Duruyo:D

keşke bi okadarda türkçe dursa tamam bizde çok dikkat etmiyoruz ama türkçe'yi "tüRqcHe"leştirmiyoruz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GitaRocKiraC
    GitaRocKiraC's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

GitaRocKiraC bunu yazdı:

tantum bunu yazdı:

GitaRocKiraC bunu yazdı:

HaCı YeniyiZ DiyoSun o ZamaN Tanı$tığıNız Günüde HatırLıoSundur o Günden ßu güNe HesapLa KaÇ Gün  oLMu$Sa ßirLiqteLiLiğin o Kadar Kırmızı GüL aL Gönder KapısıNa $öyLede ßi Not Yaz..  ßu GüLLerDe eN aZ SeniN KaDar GüzeL Ve Ho$ aMa Tek ßi FarkıNız Var oNLaRDan YüzLeRCe SeNDen iSe Tek ßi TaNé VaR.. Seni Çok Seviorum... < oLay ßudr Notu GörDükten SoNRa ßaßaNa SöyLe Gelip İsteyiN ßeni Dicektir:D

Ben o yaznın klasını yiyim (:

tamam hocalar sizin için değiştirdim yazımı bundan sonra böyle :)

SoNuMuz MoRg aC Bi TuBoRg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

GitaRocKiraC bunu yazdı:

UNKN0WN bunu yazdı:

GitaRocKiraC bunu yazdı:

tantum bunu yazdı:

GitaRocKiraC bunu yazdı:

Ben o yaznın klasını yiyim (:

tamam hocalar sizin için değiştirdim yazımı bundan sonra böyle :)

Tebrikler (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

Ya eğer bu konuyu buraya açtıysan ve peşimden koştururum diyorsan tahmin ediyorumki senin için çok ta önemli biri değil. Çiçek olayını tamamen boşver yani ben bir kız olsaydım ve küs olduktan sonra malum kişi bana çiçek yollarsa o an itibari ile çiçek benim için en ucuz ve salakça yöntemdir felsefesini benimserdim. Genel olarak bu olayı şöyle tarif edeyim. Kız bi program yazdı ve test etmek istiyor çalışıp çalışmayacağını ki anlıyorsun sanırım bu test de ayrılık oluyor. Eğer bu programı bitirmek istiyorsa debug yapcak ve hatanın nerden kaynaklandığını bulacak ve hatayı çözecek. "Yok leen ne uğraşcam!" gibisinden bir tavır benimserse zaten olacağı bellidir : geri dönüşüm kutusu!

Anlatmak istediğim şu eğer senin olayınla ben karşı karşıya gelmiş olsaydım restimi çeker ve kartlarını görmeyi teklif ederdim ki karşı karşıya geldim ve pozitif sonuç aldım. Yani öyleyse böyle derdim. Ama sen gönül almak istiyorsun o zaman salakça yöntemlere başvur ve çiçek filan olayını bayağı abart. Çünkü salakça şeyleri kızlar çok sever yani romantizm saçmalığını. (Salakça diyorum sana salak demiyorum yanlış anlama. :))

laa hocam kız milleti gönül alalım kimsenin ahı kalmasın bizde :)) amacım o. ben kimseden ayrılmam ayrılamam sevmesem bile. kendisine bırakırım ah almaktan korkarım :)) daha bi kızı terk edemedim yani :)))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:

Caliber bunu yazdı:

Ya eğer bu konuyu buraya açtıysan ve peşimden koştururum diyorsan tahmin ediyorumki senin için çok ta önemli biri değil. Çiçek olayını tamamen boşver yani ben bir kız olsaydım ve küs olduktan sonra malum kişi bana çiçek yollarsa o an itibari ile çiçek benim için en ucuz ve salakça yöntemdir felsefesini benimserdim. Genel olarak bu olayı şöyle tarif edeyim. Kız bi program yazdı ve test etmek istiyor çalışıp çalışmayacağını ki anlıyorsun sanırım bu test de ayrılık oluyor. Eğer bu programı bitirmek istiyorsa debug yapcak ve hatanın nerden kaynaklandığını bulacak ve hatayı çözecek. "Yok leen ne uğraşcam!" gibisinden bir tavır benimserse zaten olacağı bellidir : geri dönüşüm kutusu!

Anlatmak istediğim şu eğer senin olayınla ben karşı karşıya gelmiş olsaydım restimi çeker ve kartlarını görmeyi teklif ederdim ki karşı karşıya geldim ve pozitif sonuç aldım. Yani öyleyse böyle derdim. Ama sen gönül almak istiyorsun o zaman salakça yöntemlere başvur ve çiçek filan olayını bayağı abart. Çünkü salakça şeyleri kızlar çok sever yani romantizm saçmalığını. (Salakça diyorum sana salak demiyorum yanlış anlama. :))

laa hocam kız milleti gönül alalım kimsenin ahı kalmasın bizde :)) amacım o. ben kimseden ayrılmam ayrılamam sevmesem bile. kendisine bırakırım ah almaktan korkarım :)) daha bi kızı terk edemedim yani :)))

aynı ben aynı aynı..ona karşı kendini aşagıla alçalt acınnası hale getir kızlar merhametlidir seni sahiplenecektir vicdanına yenilip çocuk ne hale gelmiş yhaaa der kendi kendi ve affeder oldu bitti gitti la

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

hiç birşey yapma tepkisiz kal sen koşma o sana koşsun bu işler böyleee

sevdini sal gitsin dönerse senindir dönmese saten sevmemiştir başka sevgiliye bak ......

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

taekwondo bunu yazdı:

hiç birşey yapma tepkisiz kal sen koşma o sana koşsun bu işler böyleee

sevdini sal gitsin dönerse senindir dönmese saten sevmemiştir başka sevgiliye bak ......

laa hoca böle şeylerin modası geçti be :)))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

kadınlar windows gibi :D çok uzun süre yanında durduğu zaman stabilizasyonu bozuluyo :D yok mu bunların linux versiyonu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Sanırım bu sorunu çözdüm :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

naptın la söle :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 8872 Toplam Mesaj: 52