Kenevir Beraat Etmeli Mi?
-
Kenevir candır.
-
casey bunu yazdı
Kenevir candır.
İleri düzeyde keş detected
-
erick bunu yazdıcasey bunu yazdı
Kenevir candır.
İleri düzeyde keş detected
Herk€$H in acısı sevgisi kadardır *_*
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Yanlış Bilinenler Hayatınızın Hatasını Yapmanıza Yol Açmasın
Bir defa kullanmakla bağımlı olur muyum ? İradem çok güçlü, istediğim zaman bırakırım ? Zararsız uyuşturucular birşey yapmaz ? Kulaktan kulağa dolaşan ve doğruları ters yüz eden yanlış bilgileri düzeltmeye ne dersiniz. Kulaktan kulağa dolaşan ve doğruları ters yüz eden yanlış.Bi daha kamu spotu yayınlarsan üşenmem peşine düşer arar bulurum seni ve gözümü kırpmadan sıkarım kafana, arkamı dönüp bakmam bile!
-
wordros bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
kenevir uyuşturucu değil masum yani :) hiç inandırıcı gelmedi
Sonuçta şöyle birşey varki kafa yapıcı tek madde bu değil. ve mantıklı görüyorum araştırmayı uygulanabilir. tabikide denetim altında bölgelerde uygulanabilri diye düşünüyorum. Sonuç olarak yararı olan birşeyin zararı olduğu için yararından vazgeçmek nekadar mantıklı ?
faydası yoktur demedim hacı. geçen gün test yapmıştı kuzenim doktor. b12 eksikliği var dedi. e dedim ne yapcaz? bi dünya uğraştırıcı şeyler söyledi. işte eti şöyle şöyle yicen, bilmem iğne vuruncan falan (daha önceden iğnenin faydasını görmüştüm ama çok uzun vadeli değildi) ee dedim başka yolu yok mu? bira içcen dedi. biranın buna faydası varmış nerden nereye bak..
kısacası her şeyin faydalı ve zararlı yanları var, lakin ülkemizde o kadar kullanamadığımız işleyemediğimiz kaynağımız varken kenevire sıra gelmesi epeyce vakit alır o yüzden şu an için bence hala masum olamaz. ha faydası yoktur demiyorum o ayrı
-
Türkiye de kenevirin yasal olması AKP'nin iktidardan inmesi gibi bir şeydir.
-
joe_black bunu yazdıwordros bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
kenevir uyuşturucu değil masum yani :) hiç inandırıcı gelmedi
Sonuçta şöyle birşey varki kafa yapıcı tek madde bu değil. ve mantıklı görüyorum araştırmayı uygulanabilir. tabikide denetim altında bölgelerde uygulanabilri diye düşünüyorum. Sonuç olarak yararı olan birşeyin zararı olduğu için yararından vazgeçmek nekadar mantıklı ?
faydası yoktur demedim hacı. geçen gün test yapmıştı kuzenim doktor. b12 eksikliği var dedi. e dedim ne yapcaz? bi dünya uğraştırıcı şeyler söyledi. işte eti şöyle şöyle yicen, bilmem iğne vuruncan falan (daha önceden iğnenin faydasını görmüştüm ama çok uzun vadeli değildi) ee dedim başka yolu yok mu? bira içcen dedi. biranın buna faydası varmış nerden nereye bak..
kısacası her şeyin faydalı ve zararlı yanları var, lakin ülkemizde o kadar kullanamadığımız işleyemediğimiz kaynağımız varken kenevire sıra gelmesi epeyce vakit alır o yüzden şu an için bence hala masum olamaz. ha faydası yoktur demiyorum o ayrı
Lanet olası pis eSRar :) Kafa yapmada kullanmasınlar ülkemize yararlarını kullansınlar ;)
-
Yazıyı okurken bu bizim kenevir mi lan dedim... Bu kadar yararlı başka bişey var mı a.q. Bu kadar yararı, kullanım alanı varsa sivil toplum örgütü kurup kurtaralım hatta :)
Eğer gerçekse çok garip bişey yasaklanması...
-
DevilRullz bunu yazdı
Türkiye de kenevirin yasal olması AKP'nin iktidardan inmesi gibi bir şeydir.
Şu varki son 10 yılda Narkotik baskınları uyuşturucu yakalanma oranı fazla ama şunuda görürsek uyuşturucu kullanma yaşı 24 lerden 14-15 lere düştü. Nekadar yakalanırsa yakalansın bu sadece fiyatını çıkartıyor içen yine işini çözüyor...
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Yazıyı okurken bu bizim kenevir mi lan dedim... Bu kadar yararlı başka bişey var mı a.q. Bu kadar yararı, kullanım alanı varsa sivil toplum örgütü kurup kurtaralım hatta :)
Eğer gerçekse çok garip bişey yasaklanması...
Anlatıyoruz işte pesimist kardeşim Kafa Yapıcı Bir Madde olduğu içinki bunu üzülerek söylüyorum. YASAK. Ama bence bununda zamanla önüne geçilerek yararlı bir şekilde kullanılmasına olanak sağlıyacak devletimiz.