folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kenevir Beraat Etmeli Mi?

Kenevir Beraat Etmeli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Kenevir candır.

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı

Kenevir candır.

İleri düzeyde keş detected

Bir var,Bir yok..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erick bunu yazdı
    casey bunu yazdı

Kenevir candır.

İleri düzeyde keş detected

Herk€$H in acısı sevgisi kadardır *_*

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

Yanlış Bilinenler Hayatınızın Hatasını Yapmanıza Yol Açmasın 

Bir defa kullanmakla bağımlı olur muyum ? İradem çok güçlü, istediğim zaman bırakırım ? Zararsız uyuşturucular birşey yapmaz ? Kulaktan kulağa dolaşan ve doğruları ters yüz eden yanlış bilgileri düzeltmeye ne dersiniz. Kulaktan kulağa dolaşan ve doğruları ters yüz eden yanlış.

Bi daha kamu spotu yayınlarsan üşenmem peşine düşer arar bulurum seni ve gözümü kırpmadan sıkarım kafana, arkamı dönüp bakmam bile!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

kenevir uyuşturucu değil masum yani :) hiç inandırıcı gelmedi

Sonuçta şöyle birşey varki kafa yapıcı tek madde bu değil. ve mantıklı görüyorum araştırmayı uygulanabilir. tabikide denetim altında bölgelerde uygulanabilri diye düşünüyorum. Sonuç olarak yararı olan birşeyin zararı olduğu için yararından vazgeçmek nekadar mantıklı ?

faydası yoktur demedim hacı. geçen gün test yapmıştı kuzenim doktor. b12 eksikliği var dedi. e dedim ne yapcaz? bi dünya uğraştırıcı şeyler söyledi. işte eti şöyle şöyle yicen, bilmem iğne vuruncan falan (daha önceden iğnenin faydasını görmüştüm ama çok uzun vadeli değildi) ee dedim başka yolu yok mu? bira içcen dedi. biranın buna faydası varmış nerden nereye bak..

kısacası her şeyin faydalı ve zararlı yanları var, lakin ülkemizde o kadar kullanamadığımız işleyemediğimiz kaynağımız varken kenevire sıra gelmesi epeyce vakit alır o yüzden şu an için bence hala masum olamaz. ha faydası yoktur demiyorum o ayrı 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Türkiye de kenevirin yasal olması AKP'nin iktidardan inmesi gibi bir şeydir.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    wordros bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

kenevir uyuşturucu değil masum yani :) hiç inandırıcı gelmedi

Sonuçta şöyle birşey varki kafa yapıcı tek madde bu değil. ve mantıklı görüyorum araştırmayı uygulanabilir. tabikide denetim altında bölgelerde uygulanabilri diye düşünüyorum. Sonuç olarak yararı olan birşeyin zararı olduğu için yararından vazgeçmek nekadar mantıklı ?

faydası yoktur demedim hacı. geçen gün test yapmıştı kuzenim doktor. b12 eksikliği var dedi. e dedim ne yapcaz? bi dünya uğraştırıcı şeyler söyledi. işte eti şöyle şöyle yicen, bilmem iğne vuruncan falan (daha önceden iğnenin faydasını görmüştüm ama çok uzun vadeli değildi) ee dedim başka yolu yok mu? bira içcen dedi. biranın buna faydası varmış nerden nereye bak..

kısacası her şeyin faydalı ve zararlı yanları var, lakin ülkemizde o kadar kullanamadığımız işleyemediğimiz kaynağımız varken kenevire sıra gelmesi epeyce vakit alır o yüzden şu an için bence hala masum olamaz. ha faydası yoktur demiyorum o ayrı 

Lanet olası pis eSRar :) Kafa yapmada kullanmasınlar ülkemize yararlarını kullansınlar ;)

alektamovikmovik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Yazıyı okurken bu bizim kenevir mi lan dedim... Bu kadar yararlı başka bişey var mı a.q. Bu kadar yararı, kullanım alanı varsa sivil toplum örgütü kurup kurtaralım hatta :)

Eğer gerçekse çok garip bişey yasaklanması...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Türkiye de kenevirin yasal olması AKP'nin iktidardan inmesi gibi bir şeydir.

Şu varki son 10 yılda Narkotik baskınları uyuşturucu yakalanma oranı fazla ama şunuda görürsek uyuşturucu kullanma yaşı 24 lerden 14-15 lere düştü. Nekadar yakalanırsa yakalansın bu sadece fiyatını çıkartıyor içen yine işini çözüyor...

alektamovikmovik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Yazıyı okurken bu bizim kenevir mi lan dedim... Bu kadar yararlı başka bişey var mı a.q. Bu kadar yararı, kullanım alanı varsa sivil toplum örgütü kurup kurtaralım hatta :)

Eğer gerçekse çok garip bişey yasaklanması...

Anlatıyoruz işte pesimist kardeşim Kafa Yapıcı Bir Madde olduğu içinki bunu üzülerek söylüyorum. YASAK. Ama bence bununda zamanla önüne geçilerek yararlı bir şekilde kullanılmasına olanak sağlıyacak devletimiz.

alektamovikmovik
Toplam Hit: 10370 Toplam Mesaj: 89