Keyifler Nasıl Millet ?
-
oynatmıyo amk hocası sabah gitmicem maça.. bi güzel gezip akşam derse oturcam. kalmamam lazım bu sne
-
Aq dün marketten tost ekmegi almıstım.Az öncede dedim bari tost yapayım midem kazınıyor baktımki ekmekler küflenmiş bu kaçıncı aq ya aq unosu ya bayat ekmekleri etiketlerini değiştirip satıyorlar şerefsizler ya.16mayıs diyor bide son kullanma tarihi haram olsun verdiğim para.Gece gece sinir etti yavşaklar.
-
İyi Allah'a şükür, sen nabıyon? :D
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
Aq dün marketten tost ekmegi almıstım.Az öncede dedim bari tost yapayım midem kazınıyor baktımki ekmekler küflenmiş bu kaçıncı aq ya aq unosu ya bayat ekmekleri etiketlerini değiştirip satıyorlar şerefsizler ya.16mayıs diyor bide son kullanma tarihi haram olsun verdiğim para.Gece gece sinir etti yavşaklar.
Bidahakine trabzon ekmeği al,mis gibi valla. -
çok boktan.. ev kiraları almış başını gitmiş kalacak yer yok amk, para işleri bozuk, finaller geldi ne yarak yicem bilmiyom. hı bi de 5 e uzamış okulun 6ya uzama durumu var ki yaşama sevincim kayboldu.
-
Gecenin bir yarısı ve ben ubuntu kurulumunu bitirdim
Uykum halen yok sabahlcz herhalde
-
derdin yoksa seviceksin arkadas
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Aynen bende gecen alıyordum marketten şöyle bi bakıyım dedim altı küftü oldgu gibi bıraktım.
-
Sabah 8:30 da kalkıcam daha baya işim var ok kib bye
-
az önce asansörde mahsur kalan komşu kızını kurtardık,sabah sabah kahramanlık duygularım kabardı