Keyifler Nasıl Millet ?
-
SmallVille izliyorum.ne keyif hocam ,bu devirde keyifmi olur :(
-
Kaç gecedir uyumuyorum. Teslimim vardı hazırlamam gereken, şükür şu dakika itibari ile bitirmiş bulunuyorum :)
Kaç gecedir word, excel, resimler, dökümanlar, winamp ve ara ara baktığım yanda her daim açık olan tahribat :)
Bugün İzmir'de toplanacaktı arkadaşlar galiba, eğer kendimde güç bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum :)
-
.mına kodugumun geçici vergisiyle ugrasıyorum. böyle meslegin böyle iş ortamın taaa amk.
-
Exp kasmaktan bıktım sunu bi 69 level yapsaydımda pkya cıksaydk :S
-
masada bi tomar not, tezgahta bulaşıklar o bulaşıkları her gördüğümde iştahım kaçıyo, dün tek ögün yedim, daha bi şey yemedim, zaten zayıftım iyice kilo vermişim. bakkala gidip ağız tadıyla selam verip bi ekmek alabilirmiyim demeyi özlemişim.
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
yarrak gibi yim 3 yıl once terkettim kıza donmeye calıstım sonuc bok oldu
hayatta kimseye yazmadım kadar güzel bişe yazdım oda bok oldu offfffff
ayın 16 sında sınav varmıs yarın sırnaga gidicem da ne olsun kiii
-----------------------------hacı sen ölmüşsün amk ya
-
bok gibi
-
hiç böyle bişey yazıcağım aklıma gelmezdi.. eski kız arkadasımla aynı iş yerindeyiz. ve ben onun acı çektiğini görünce hem mutlu olup hem üzülüyorum. bu ne saçma bi çelişkidir.. yok yok üzülmüyorum onun için..
-
CuNdA bunu yazdı:
-----------------------------
hiç böyle bişey yazıcağım aklıma gelmezdi.. eski kız arkadasımla aynı iş yerindeyiz. ve ben onun acı çektiğini görünce hem mutlu olup hem üzülüyorum. bu ne saçma bi çelişkidir.. yok yok üzülmüyorum onun için..
-----------------------------Hocam koy g.tüne rahvan gitsin. Sinisi ol az içten pazarlıklı kaypak , şerefsiz bir insan ol. Çünkü kadınlar bu tarz erkeklerden hoşlanıyor...
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------Hocam koy g.tüne rahvan gitsin. Sinisi ol az içten pazarlıklı kaypak , şerefsiz bir insan ol. Çünkü kadınlar bu tarz erkeklerden hoşlanıyor...
-----------------------------valla yaş 30 oldu artık böyle dediğin gibi olmak sanırım mümkün değil. önemli olan çizgiden şaşmamak.. varsın ne olursa olsun.. geçen bir arkadas dedi " kadınlar, sevdikleri erkeklerin ihaneti, sevmedikleri erkeklerin sadakatında gel gitler yaşarmış "