Keyifler Nasıl Millet ?
-
Çok kola içtim midem felaket. :S
-
la odeğilde geçen bir konuda burhan felek caddesinde araplar yaşar demiştim bir ikigüne sokakğa ayva ayva diye bağıran birtabakmı bardakmı ne satıcısı geldi sizden birimiydi lan o
-
Göt gibin hayattan hiç bu kadar sıkılmamıştım 18 Haziranda 2. Bölüm sınavı var 1 gram çalışmadım ilk sınavda neler olduğunu zaten herkes biliyor :| Bi tek kız arkadaşımla birlikteyken mutlu oluyorum ama onla da işler cacık şuan sadece bitse de gitsek diyorum
-
keyifler iyide kafa felaket zonkluyo akşamdan kalmayım :|
-
hep eşeğin zikinden dolayı böyle kötü olmamız
-
kötü
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------.mına kodugumun geçici vergisiyle ugrasıyorum. böyle meslegin böyle iş ortamın taaa amk.
-----------------------------
muhasebe denen illet böyle bişi :)) -
gittim markete verdim küflü ekmeği geri bide artistlik yapıyorlar güvenlikçiyle gittik reyondaki ekmeklere baktık alayı küflenmiş ya bu aq marketçileri ellerinde kalan ekmeklerin etiketlerini değiştirip tekrar satıyorlar yada aq uno su yapıyor bu olayı.
gittim fırından köy ekmeği aldım bidahada uno nun bişeyini almam kaç seferdir bişey demiyorum yeter artık aq bide ukala ukala şikayet dilekçesi yazın diyorlar bi s.ktirin gidin aq.
-
Ee bugn hâla bitmedi sabahtan beri evin içinde mal gibi bi o kanepeye atıyorum kendimi bir diğerine böyle giderse baygınlık geçirip ölebilirim :|
-
bozuk..