Keyifler Nasıl Millet ?
-
Kızla işler birgün iyi birgün kötü,oturup tüm gün resim çiziyorum hayat güzel hepinizede bu sarkıyı armağan ediyorum:P
http://www.youtube.com/watch?v=SzJY96m3lkg
-
Bugün çok iiyim.İşten ayrılmıştım.Bugün başladım =))
-
bu olunca daha iyi olacak sadece 3 senecik.
-
Sabahın 8'inden beri 2.5 ton kabak çekirdeği tuzladım,iflahım s.kildi.Yarın onları kavurcam,fırının başında akşama kadar g.tümdeki ter topuğumdan akacak.iş arkadaşlarının gelip 'o kabakları tuzluyarak mı yicen' demeside cabası :|
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Çabuk sıkılırsın ondan, aynı paraya içi full deri döşeli 207 beygir, tenteli bir citroen ds3 al. temiz 270 basarsın.
-
IRET bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Çabuk sıkılırsın ondan, aynı paraya içi full deri döşeli 207 beygir, tenteli bir citroen ds3 al. temiz 270 basarsın.
-----------------------------yok canım abim ya :) var uzun süredir bu düşünce... Bi toparlanayım ilk sağlam bi m3 bulmak olacak.
-
Sabiha gokcendeyim telefondan yaziyorum bir grupla dogu gezisi yapmaya hidiyoruz 4 gunluk. Onun disinda 2 hafta sonra kodumun toeflini vermem gerekiyor ki buyuk ihtimal kalacagim ve yazim okulda bok olacak
-
Ankara'da olanlar bilirler bok gibiydi bu şehir, iyice çekilmez oldu bu mevsimde ne dolusu lan? Amına koyim (çok koyuyorum bu aralar ama sadece lafta) şu şehirden kurtulsam bi.
Ayrıca
CuNdA bunu yazdı:
-----------------------------bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------Hocam koy g.tüne rahvan gitsin. Sinisi ol az içten pazarlıklı kaypak , şerefsiz bir insan ol. Çünkü kadınlar bu tarz erkeklerden hoşlanıyor...
-----------------------------valla yaş 30 oldu artık böyle dediğin gibi olmak sanırım mümkün değil. önemli olan çizgiden şaşmamak.. varsın ne olursa olsun.. geçen bir arkadas dedi " kadınlar, sevdikleri erkeklerin ihaneti, sevmedikleri erkeklerin sadakatında gel gitler yaşarmış "
" kadınlar, sevdikleri erkeklerin ihaneti, sevmedikleri erkeklerin sadakatında gel gitler yaşarmış " lafını 10 defa okudum anlayamadım hocam ya açıklasana azıcık -
Normal
-
Bende ders çalışmak zorundayım ama tık yok... Napim?