KGB Arşivinden Çıkan UFO Görüntüleri
-
azönce bi arkadaşdan aldım link'i çok şaşırdım şahsen :S doğrumu sizce müridler??
yorumlarınızı bekliorum :D :D
not: resimleri eklemek istedim ama görünmedi...
-
Kendim Batmanda Okul Çıkışı Görmüş biriyim. :) Doğrudur Elbette.
-
Geçen yaz kuzenle balkonda otururken görmüştüm! Bisküvi boğazımda kalmıştı =) Hatta ir2 ile sabaha kadar bu konuyu konuşmuştuk
-
yok diye birşey yoktur...
-
doğrudur hep inanmışımdır.. 2 ile 5 ve arası rusya da düşen ufo enkazının resimleri yanılmıyorsam tek enkaz (resmi) içi
doluymuş söylentilere göre de :S rusya da ki devrim zamanımıydı kargaşamı vardı tam bilmiyorum o yüzden böyle
dağılmış resimler basına felen sonra toplatılamadı tabi çok aramıştım bu resimleri eyw..
-
bunlar birgün harbi bize dalacaklar gibime geliyor:D
-
la adamlar ne kadar iyi uyutuyo ufo diye la onlar uçak ilkim hitlerin mühendisleri tasarladı bitirmeye hitlerin ömrü yetmedi sonra amerika aldı geliştirdi paşa paşa kullanıyo inanmayan araştırsın hitlerin silindir uçakları diye
ahanda bi kaynak : http://www.sat-elit.com/archive/index.php/t-1672.html
-
İnsan Gözle Gormedıgı Şeylere İnanmamalıdır.. Arkadaşın Dedıgı Gibi Ucak Olmadıgı Ne Malum.. aslında bır kac bısı merak edıyorum ne yer bu kamiller. kullandıgı Araçlar neden hep yuvarlak aracları saate..kac km hız yapıyor: araçları kac kurus benzın yakıyor :))
-
hederesa bunu yazdı:
-----------------------------la adamlar ne kadar iyi uyutuyo ufo diye la onlar uçak ilkim hitlerin mühendisleri tasarladı bitirmeye hitlerin ömrü yetmedi sonra amerika aldı geliştirdi paşa paşa kullanıyo inanmayan araştırsın hitlerin silindir uçakları diye
ahanda bi kaynak : http://www.sat-elit.com/archive/index.php/t-1672.html
-----------------------------İyide Hitlerin Silindirleri o Denli Hızlı Olabilemez. Bilinen Tüm Hız Sınırlarının Üstünde HAreket etme yeteneklerine Sahipler. Gördüğümde Öyle idi.
-
şimdi arizona çölünün altında ki amerika labratuvarı diyecem incelenen ve saklanan uzaylı örnekleri diyecem
has....git yat a.ku diye başlayan sözleri duyar gibiyim o yüzden vazgeçtim :S
şaka bi yana benm hazırlık sınıfında jeff diye ing hocam vardı baya belge felen getirmişti bize dalga geçmiştik sonra getirince de g.. olmuştuk hala da tedavi olmadım :p
-
UFO . Undefined Flying object . Tanımlanamayan Uçan Obje..
Neden hepisi Daire Şeklinde ? Uzayda sürtünme o kadar çokmu :D
Milyarlarca gezegen içinde tek yaşamın bizde ise gerisinin anlamı ne?
Bizi izliyorlar ise neden görünüyorlar? madem görünüyorlar neden tanılmıyoruz...?
Ben yalnız olduğumuza inanamıyorum..
-------------
+ 3. resim yeni nesil uzay yolcuğu aracına çok benziyor..Boing in şeysi..