KGB Arşivinden Çıkan UFO Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:
    -----------------------------

valla hocalar bu resimlerde biraz supheli geldi bana.Ki ufo tabiki olabilir.

Simdi bana cıkısacaksınız belki ama 51. bölge arastrın.Abd her gece ufo yani bu tip araclarla test yapıyormus.olaganustu guvenlik var o bolgede zaten.Bence olabilir hacılar.

Gercekten olayların arkaplanlarında neler oluyordur.

Hani bi adam varmıs ya tugladan söz acarmıs Kayseri nin bi mahallesinden cıkarmıs.yani laf nerden nereye gider.

belki bu nerden cıktı diyeceksiniz.ufodan laf acılır, 51. bölge cıkar.tamam ama ya çıkarsa ! yani bi arastırmakta,kafayı 2 elimizin arasına alıp dusunmekte fayda olabilir diye dusunuyorum ben yani kendim...

Resimler Konusunda Şüpheli Gelebilir yok ona bir Sözüm, ama Bazıları hakikatende Sadece ama Sadece Görenleri Derinden Etkileyebilecek Bazı Özellikler Barındırabiliyor. Benim için en çarpıcısı Müthiş Vede Kesinlikle Sessiz Hızları. Geldi Işık Yumağı idi ve gitti Hemen kayboldu. Çok ilginç.

DipNot= HolyDemon Kardeşim Banlanışın için Üzgünüm, Şikayet felan etmedim, Sanırım Rene üstat Kurallar Konusunda Adaletten Şaşmayan tavrını yine sergilemiş olacak. Tartışma ortamlarında fikirlerini Çekinme de ama Hakaret etmekle Fikir Beyan etmek ayrı Şeylerdir. Geçmiş olsun. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cgtytchn
    cgtytchn's avatar
    Erkek
      Yanlız çakizleyemediğim bir durum var bu UFO'ların ya da dünya dışı canlıların bindikleri zımbırtı neden hep daire biçiminde. Bu soktumunun uzaylıları başka bir geometrik şekil bilmiyorlar mı. Hepsi feak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bence gerçekden dünya dışı varlıklar var.Belkide bizi kendi uzay araçları ile ziyaret ediyorlar.Belki bizim bu gördüğüm resimler onların resmi değilde kopyalarının resmi..Yani Gerçek ufolardan kopya çekip kendi ufolarımız yaptık ama bunları insanlardan saklıyoruz.Belki hitlerde ufolardan kopya çekmişlerdi.Bu kopya olayı belki düşen ufolardan belkide işbirliği sonucunda yapılan ufolardı...

benim teorim bu :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Neden hep yuvarlak gorunumlu oluyor bu ufo araclari.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

cgtytchn bunu yazdı:
      Yanlız çakizleyemediğim bir durum var bu UFO'ların ya da dünya dışı canlıların bindikleri zımbırtı neden hep daire biçiminde. Bu soktumunun uzaylıları başka bir geometrik şekil bilmiyorlar mı. Hepsi feak...

Ya konu ne zaman açılmış niye durduk yere forumun derinliklerinden bulup çıkarıyosun pudge mısın?

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

Alpn bunu yazdı:

cgtytchn bunu yazdı:

Ya konu ne zaman açılmış niye durduk yere forumun derinliklerinden bulup çıkarıyosun pudge mısın?

Konuyu Forumun dibinden hooklamışsın ayıp ya yemin ediyorum :/

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

efsun bunu yazdı:

Alpn bunu yazdı:

cgtytchn bunu yazdı:

Konuyu Forumun dibinden hooklamışsın ayıp ya yemin ediyorum :/

Hyr tek başına koridorda kasan hero arıyan gangciler gibi davranmışlar anlamıyorum hani diyelim 1 i konuyu çekti diğer 2 kişi hiç mi bakmıyo tarihe bunlara triple kill çekmek lazım

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    bu konu gg olur benden sölemesi sonra neden gg oldu demesin kimse

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

efsun bunu yazdı:
    bu konu gg olur benden sölemesi sonra neden gg oldu demesin kimse

gg ne ?

Biz gittigidiyora gg deriz de :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    Neden hep yuvarlak gorunumlu oluyor bu ufo araclari.

Hepsi ibne filan oldukları için olmasın sakın ?

Toplam Hit: 7808 Toplam Mesaj: 55