KGB Arşivinden Çıkan UFO Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Ben hep yaptığım sert çıkışlardan sonra karşımdaki yumuşak ve sakin olunca çok üzülüyorum yaptığımdan pişmanlık duyuyorum. shockman gerçekten özür dilerim :) Walla içime dert oldu sen öyle diyince şimdi :))) Bende çok ileri gittim. Kusura bakma :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben hep yaptığım sert çıkışlardan sonra karşımdaki yumuşak ve sakin olunca çok üzülüyorum yaptığımdan pişmanlık duyuyorum. shockman gerçekten özür dilerim :) Walla içime dert oldu sen öyle diyince şimdi :))) Bende çok ileri gittim. Kusura bakma :)

Aynı Duyguları hissediyoruz Kardeşim Dert etme, Benim kardeşimsin. Canımsın Müritdaşımsın. ;) Yaşasın T.B.T. Kardeşliği. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    HolyDemon bunu yazdı:

Sana bişey demiyorum seninle işim bitti. PM de cevabın yazılı zaten senin. Bizim konumuz kapansın istersende devam etsin benim için sorun yok. Ben beynimde bitirdim konuyu...

Tamam Kusura Bakma Son Gönderdiğim Pm Yüzünden Özür Dilerim. Sanırım O Pm de ben az ileri gittim. Sen iyi bir Çocuksun ama Sanırım Sivri Dillisin Bu huyunu biraz yenmen gerekiyor. Tabi Benimde Sivri Firiklilik Huyumu yenmem gerekiyor.

Yukardaki Şıklarda Normal Şartlarda bile İgnore edilecek Şıklardır. Nasıl Ufo Malzemesini kimden Almış, Olacak işmi Bu Soru Allahın Seversin. Bizim Kaplamacı Selim Ustadan Kaplamalarını Aldılar Dememizi Umarım Beklemiyorsun Bende Kaana Bakı Sabırsızlıkla Bekliyorum. :)

yusuf yusf yusuf 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Beyler photop diye birşey var bildiğimiz gibi, o yüzden ben gözümle görmeden inanmam, hem görsemde ufo yani, ama uzaylı derseniz bilemem, ne malum abd tarafından casus amaçlı bir araç olmadığını.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Bu uzaylılar niye hep daire şeklince bi cisim yaparlarkı dahamı ıyı uçuyor acaba uzun bi şekli niye olmaz bu cisimlerin. Hep yuvarlak hep yuvarlak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:
    Hayatta hala ufo ya inanan GERİZEKALI'lar var !

Seninle farklı düşüncelerdeki insalara hakaret etme hakkını kim veriyor ki? Biz ufaya inanmayan ......lar var mı demiyoruz. İnsanlar inanmak istediklerine inanırlar. Ayriyetten böyle hakaretlerle insanları kendi düşüncelerine inandıramazsın. Öyle olsaydı 6 milyar insan tek bir şeye inanırdır ve bu dünyada savaş felan olmazdı hiçbir zaman. Hakaret senin acizliğini gösterir. Şimdi o zaman ıspatlayın felan deme istersen. Çünkü buradaki konu ufolar değil senin düşüncelerine inanmayan insanlara hakaret etmendir.....

Saygılar.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bak birader Adam ol doğru konuş! sen ne hakla Küfür dolu mesajlar atıyorsun ?.IDin eski diye kendini bişeymi zannettin!..Valla muhattab olmıyacağım seninle..

Ben diyorum Dünya dışında yaşama inanıyorum.. Al yine söylüyorum.. Senin inanıp inanmamanda beni hiç mi miç ilgilendirmiyo..Tek ilgilendiğim Sen kimseyedüşündüğü şeylerden dolayı  hakaret edemezsin..

Hele Klavye komandosu olmuş, millete Pmlerle Küfürler yağdırmanıda gördükten sonra TIN..  

"Less is More"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

valla hocalar bu resimlerde biraz supheli geldi bana.Ki ufo tabiki olabilir.

Simdi bana cıkısacaksınız belki ama 51. bölge arastrın.Abd her gece ufo yani bu tip araclarla test yapıyormus.olaganustu guvenlik var o bolgede zaten.Bence olabilir hacılar.

Gercekten olayların arkaplanlarında neler oluyordur.

Hani bi adam varmıs ya tugladan söz acarmıs Kayseri nin bi mahallesinden cıkarmıs.yani laf nerden nereye gider.

belki bu nerden cıktı diyeceksiniz.ufodan laf acılır, 51. bölge cıkar.tamam ama ya çıkarsa ! yani bi arastırmakta,kafayı 2 elimizin arasına alıp dusunmekte fayda olabilir diye dusunuyorum ben yani kendim...

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    kimisi perttu kivilaakso saçı gibi kimisi tefal tencere gibi farklı

e bunların alayı uzaylı olduğuna göre

uçan cisimler için

wolswagen bi arabaysa nissan da bi araba mı dememiz gerekior :P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar