KGB Arşivinden Çıkan UFO Görüntüleri
-
Hayatta hala ufo ya inanan GERİZEKALI'lar var !
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O Halde Sayın İleri Zekalı Fikrini kendine Sakla, Yada inanmıyorum de ve Geç. İnanmak yada inanmamak bir Gerizekalılık Göstergesi değildir.
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Ben Dünya dışında hayat olduğuna inanıyorum .. bu düşünceyi paylaşanlara hakaret etmen sadece senin daha az bir zekaya sahip olduğunu kanıtlar..
Kimseye hakaret etmeye hakkın yok! sözünü geri al.. !!!!!!!!
-
hepsi tamam da bu nedir ya, ilkel uzaylılar :) boeing bile daha güzelini yapıyo
-
shockman bunu yazdı:
O Halde Sayın İleri Zekalı Fikrini kendine Sakla, Yada inanmıyorum de ve Geç. İnanmak yada inanmamak bir Gerizekalılık Göstergesi değildir.
kaanabak bunu yazdı:
Ben Dünya dışında hayat olduğuna inanıyorum .. bu düşünceyi paylaşanlara hakaret etmen sadece senin daha az bir zekaya
sahip olduğunu kanıtlar..Kimseye hakaret etmeye hakkın yok! sözünü geri al.. !!!!!!!!
-----------------------------Cevaplayın la madem ufoya inanıyonuz mantıklı cevap verin feci sinirlendim ağzımdan kötü laf çıkartıpta banlatmayın beni.
1 ) Bu uzaylılar uzay gemisi yapmak için gerekli malzemeyi kimden aldı ?
2 ) Uzay mekiğini ufo gemisini cartı curtu uzayda mı imal ediyolar ? Uzayda sanayii mi varda bizim haberimiz yok ?
3 ) Yoksa bu uzaylıların ostim sanayii sitesinde mekanik ustası kanqalarımı var ?
4 ) Hadi diyelim bunların uzayda sanayi siteleri var ufo imal ediyolar. Uçurmak için benzini nerden buluyolar ?
5 ) Amerikanın ırağı vurmasının sebebi ufolara benzin verip yardım etmekmiydi acaba ?
6 ) O uçağın mekanik arızalarını hangi uzaylı kardeş tamir ediyo ? Edebildiği mekanik bilgiyi hangi üniversiteden aldı ?
Hadi bakalım gerçek GERİZEKALI' yı bulucaz cevaplayın la çok bilenler.
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
O Halde Sayın İleri Zekalı Fikrini kendine Sakla, Yada inanmıyorum de ve Geç. İnanmak yada inanmamak bir Gerizekalılık Göstergesi değildir.
kaanabak bunu yazdı:
Ben Dünya dışında hayat olduğuna inanıyorum .. bu düşünceyi paylaşanlara hakaret etmen sadece senin daha az bir zekaya
sahip olduğunu kanıtlar..Kimseye hakaret etmeye hakkın yok! sözünü geri al.. !!!!!!!!
-----------------------------Cevaplayın la madem ufoya inanıyonuz mantıklı cevap verin feci sinirlendim ağzımdan kötü laf çıkartıpta banlatmayın beni.
1 ) Bu uzaylılar uzay gemisi yapmak için gerekli malzemeyi kimden aldı ?
2 ) Uzay mekiğini ufo gemisini cartı curtu uzayda mı imal ediyolar ? Uzayda sanayii mi varda bizim haberimiz yok ?
3 ) Yoksa bu uzaylıların ostim sanayii sitesinde mekanik ustası kanqalarımı var ?
4 ) Hadi diyelim bunların uzayda sanayi siteleri var ufo imal ediyolar. Uçurmak için benzini nerden buluyolar ?
5 ) Amerikanın ırağı vurmasının sebebi ufolara benzin verip yardım etmekmiydi acaba ?
6 ) O uçağın mekanik arızalarını hangi uzaylı kardeş tamir ediyo ? Edebildiği mekanik bilgiyi hangi üniversiteden aldı ?
Hadi bakalım gerçek GERİZEKALI' yı bulucaz cevaplayın la çok bilenler.
-----------------------------Men ederim Edebinde Kal Efendi ol Öyle Pm lerden de millete Küfürler Savurma Edepsiz. Ufoya inanıyormusun inanmıyormusun buradaki kimseyi ilgilendirmez, Benim anlam veremediğim Böyle Kızdım şeklinde lafların ve Hakaret ettiğin halde Küfürlü Pm leri Ne hakla insanlara Yağdırdığın. Monitör Delikanlısı dedikleri Senin gibiler olsa gerek. Başlarım Sanada Ufoyada Tartışmayı Daha bilmiyo Tahribat gibi bi ortamda Geziyor.
Edepsizce Vede Haksızca Vede Hakaret ettiğin halde Bize Çektiğin Pm Yüzünden Sorularınıda İgnore ediyorum. Alçak insan. Hem ne bilirim ben Ufo işte Adı üstünde Tanımlanamayan Uçan nesneler. Sana kalkıp Bir Ufonun Anatomisi hakkında Derin bilgimi vermemizi Beklerdin. Bre Müsvedde.
Yazıkki Eskide Bir Üyesin, HolyDemon Seninle kişisel bir Problemim Yok, Bana neden Küfürlü Pm Gönderme gereği hisettin, Hiç Utanmadın mı Yaptığından. Velet Burada Yetişkin insanlarda vardır, Herkes Senin Yaşında Sanıyor olabilirsin, ama Fikir Denilen Düşünceye Saygı Duymayı Daha Öğrenememişsin. Edepsiz.
-
shockman sana hiç bişey demiyorum artık. Deme gereksinimi duymuyorum. kaanabak'ın yorumunu bekliyorum sabırsızlıkla. Bakalım o ne cevap verecek. Anlarız anya konya...
-
HolyDemon bunu yazdı:
shockman sana hiç bişey demiyorum artık. Deme gereksinimi duymuyorum. kaanabak'ın yorumunu bekliyorum sabırsızlıkla. Bakalım o ne cevap verecek. Anlarız anya konya...
-----------------------------Neyse Polemiği Başlattın ama ben Devam etmeyeceğim konu Kapanmıştır. Saygı Duyki Sanada Saygı Duyulsun, Sivri dilli değilim ama Sivri Fikirliyim HolyDemon Kardeşim Anladınmı. Sivri Fikirli Oluşum yüzünden Zaten Çekmediğim çilem kalmadı, üstüne bide Sen Düşme.
-
Sana bişey demiyorum seninle işim bitti. PM de cevabın yazılı zaten senin. Bizim konumuz kapansın istersende devam etsin benim için sorun yok. Ben beynimde bitirdim konuyu...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Sana bişey demiyorum seninle işim bitti. PM de cevabın yazılı zaten senin. Bizim konumuz kapansın istersende devam etsin benim için sorun yok. Ben beynimde bitirdim konuyu...
-----------------------------Tamam Kusura Bakma Son Gönderdiğim Pm Yüzünden Özür Dilerim. Sanırım O Pm de ben az ileri gittim. Sen iyi bir Çocuksun ama Sanırım Sivri Dillisin Bu huyunu biraz yenmen gerekiyor. Tabi Benimde Sivri Firiklilik Huyumu yenmem gerekiyor.
Yukardaki Şıklarda Normal Şartlarda bile İgnore edilecek Şıklardır. Nasıl Ufo Malzemesini kimden Almış, Olacak işmi Bu Soru Allahın Seversin. Bizim Kaplamacı Selim Ustadan Kaplamalarını Aldılar Dememizi Umarım Beklemiyorsun Bende Kaana Bakı Sabırsızlıkla Bekliyorum. :)