Kıbrıs Maceralarım...
-
Abi kıbrısa gittim neyse herkes yurt kötü diyordu dedim lan ne kadar kötü olabilir ?? bi gittik baba eskişehirin en boktan pansiyonu yanında dubainin 7 yıldızlı oteli kalır.Bi gece önce dolaptan falan fare fırlamış.Neyse onu hallettik akdeniz yurduna geçtim.
Lefkoşeye falan gittim fakat magosa daha iyi geldi.Kumarhaneye girdimde oynayamadım polisler varmış :D .Hemen bi kaç kişiyle muhabbeti kurdum taksici falan ayarladık arkadaşlardan tanıdık.Adamlar dedi biz yardımcı oluruz hiç kafaya takmayın.Sonra sarara gittik.ORdaki bayan yardımınız olursa gelin dedi orda kütahyalı biri var eskişehirli olduğum için oda yardım ederiz dedi, cafe cappucino var onun sahibide tanıdık.
Tanıdık olmayı geçin hepsinle 2 dakikada muhabbet kuruluyor ve yardım etmey hazırlar.Etmeselrde lafla ederiz dedimi adam tav olur :) .Neysem kıprısın kızları güzel bea.ORaya gelnler var öğrenciler falan off at gibi derler ya o bakım kızlar :D .Türkiyeye bi geldim afalladım nasıl kızlar vardı kıbrısta.Çokta sıcaktı.
Uçağa ilk binişimde zaten 3.5 attım sormayın.Gondolda his vardır aşşağıya inerken için garip olur aynen öyle oluyor daha fazlası abooo kastım kendimi cama bak dedi annem falan camdan dışarı bi baktım yer yamuk duruyor daha beter oldum.Sonra alıştım.Pegasusla geldim cam kenarları daracık bacaklarım sığmadı koridora oturdum koridor kısmına.
Kıbrısa kızlar güzel eyw.Üniverste olayı biraz kötü.Anadolu üniverstesine alışmışım garip geldi.Trafiğine alıştım orası tersten.Fakat adamlar kurallara bir uyuyor sormayın.Kameralı falan takip sistemleri var.Sonra bindik kendini hızlı ve öfkeli sanan bi taksiciye istanbulda aradaki farkı daha iyi anladık.Bide minibüs, otobüs olmadığından haliyle bütün taksiyer mercedes :)
Güzeldi.Tabi yemekler Türkiye yemekleri gibi değil tadlarını tutturamıyorlar mı, oradan öylemi bilmiyorum ama ayranı var kapalı süper.Kıbrısın ayranı süper oluyor.İçimden kebap çıakcaktı birde.Kebap kebap, kebap ohoo.....Servis boktan adamları bekliyorsunuz.Sipariş almak için, yemekler için, sonradan söylediğiniz su, kola vs.. için bekliyorsunuz.Bide hesabı bi güzel ittiriyorlar.İttirmiyorlarda pahallı orası.
Yemeği kendiniz yapacaksınız.Güzeldi genel olarak :D O kızlar orda var oldukça zumsuk Türkiye zor gelir baba olay bu :)
-
Eskişehirin en boktan pansiyonu emre palas :) yeşil kundura karşısı 2 kere kaldım
Bu ara Kıbrıs pahalı olması normal burdan veriyolar paraları tabi hayat pahalanıyor
-
kibris'ta internet problemli diyolar, oylemi? hem pahali hemde hiz acisindan sikintili diyolar.
birde bildigim kadari ile su'lari cok kotuymu$, ada oldugundan olsa gerek ;)
-
Kıbrısa bende gitmiştim gerçekten çok güzel yerler var gezilip görülmesi gereken yerler ben şehtiliğe gitmiştim ıssız her yer ne güzel trafik de yok. Tam yaşanacak yer Araban olsa çok rahat yaşarsın Kıbrısta
-
ercan havaalanınn arkasında kaldım 1sene :) güzeldir ya jasmin coart falan
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------kibris'ta internet problemli diyolar, oylemi? hem pahali hemde hiz acisindan sikintili diyolar.
birde bildigim kadari ile su'lari cok kotuymu$, ada oldugundan olsa gerek ;)
-----------------------------
aga parasını bilmem ama hızına diyecek yoksular berbat satın alacaksın(şişe)
-
kotusirine bunu yazdı:
Kıbrısa bende gitmiştim gerçekten çok güzel yerler var gezilip görülmesi gereken yerler ben şehtiliğe gitmiştim ıssız her yer ne güzel trafik de yok. Tam yaşanacak yer Araban olsa çok rahat yaşarsın Kıbrısta
kıbrıs Out TÜRKİYE In(sürgün yeri) ))))))
-
kızları güzelse bende geliorm seneye inş.
-
paramız olunca gezmeye gideriz inşşlh :D
-
kıbrısın yerli kızlarını bilmiyorum ama akdeniz bolgesine tatile gelen rus kızları taş gibi rusyadaki rus kızlarını henuz ziyaret edemedigim için akdenizdekilerden bahsedebiliyorum sadece:))
birde turk olupda baska ulkelerde buyumus (almanya fransa italya ) gurbetci ailelerin kızlarıda baya guzel oluyor.
Turkiye'nin havasındanmıdır suyundanmıdır bilmem ama taş gibi kız diye nitelendirecegimiz fazla kız cıkmıyo buralardan
-
Bende otuz kere üniversite değiştirdikten sonra LAU de karar kıldım, yazıldım.5 sene Lefke'deyim.
İnternet sorunu canımı sıkıyor, geçende topiğini açmıştım hatta, birkaç ip ucu aldım ordan.