Kıbrıs Maceralarım...
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------kibris'ta internet problemli diyolar, oylemi? hem pahali hemde hiz acisindan sikintili diyolar.
birde bildigim kadari ile su'lari cok kotuymu$, ada oldugundan olsa gerek ;)
-----------------------------baba internet kötü fakat üniverste interneti olacağı içn iyidir diye umuyorum.Eğer iyi ise sabit ip miş zaten direk pcyi oraya götürüp server :D:D
Onun dışında çeşme suları tuzlu.Onunda dışında normal su alıp içeceksin 4.75 e damacana var :) alışıyorsun sulara.Erikli gibi değil tabe..
Güzel güzel kıbrıs iyi.Yani Türkiye de çok öküz var istanbula girdim pendik sabah çok dolu bagajlarımız kapı var kıza onu açtırdık.PAt millet geldi arkamızdan deidm ki girişi biz açtırdık bayana söyleyip ben sizi alamam.Öküzün teki geldi kimliğime bak diyor bana ne mq.Çalışan değilim dedim.O zaman ne konuşuyorsun diyor.Sikecektim orda.
Neyse kafam attı şimdi.Kıbrıs güzel.İnsanları cana yakın (magosa için konnuşuyorm) . Magosada Türkleride seviyorlar.FAkat bi motor lazım 300-400 e bulursunuz.Fiesta var 7-8 milyara onlardan alsanız sizi 5 sen idare der.Fakat son sahibi olabilirsiniz :)
İkinci el araba satmak çok zormuş.Taksicilerle konuştuk.Bi tane iki tane taksici kankanız oldumu sırtınız zor yere gelir.Kıbrıs taksicilerden sorulur.Elleri kolları uzun.Minibüs, otobüs yok paso taksi öyle olunca nerdeyse hepsi mercedes..
-
Konunun güzelliğini yerim, bende Atina maceralarıma başliim..
Kızma ama abi böyle bir konuya ne hacet? kaç kişi merak ediyordu senin kıbrısta ne yaptığını özel diye birşey var di mi ama... kişisel fikrim konuyu görünce oha diyerek biraz da olsa görgüsüzlük gibi gördüm, sürçi lisan ettiysek affola..
-
...
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------Konunun güzelliğini yerim, bende Atina maceralarıma başliim..
Kızma ama abi böyle bir konuya ne hacet? kaç kişi merak ediyordu senin kıbrısta ne yaptığını özel diye birşey var di mi ama... kişisel fikrim konuyu görünce oha diyerek biraz da olsa görgüsüzlük gibi gördüm, sürçi lisan ettiysek affola..
-----------------------------
aç birader aç bana ne.FArk ettiysen orda okumaya düşünenler yada yaşamaya çalışanlar varsa onları anlattım.Lan kıbrısta 5 karı götürdüm, mercedes sürdüm, 10 trilyon para kazandım diye saçmalamadım.
-
kıbrısa gidecksin..
gezeceksin..
göreceksin..
ama..
mutlaka geri döneceksin..1 hafta sonra boka sarıyor :)) izmirde bucadan alsancağa gideceğin mesafeye orada sehir değiştiriyorsun :)
-
muhabir22 Konunun güzelliğini yerim, bende Atina maceralarıma başliim..
ben merak ediyorum MERAK ETMİYOSAN NİYE GİRİYOSUN ARKADAŞIM KONUYA!
-
:) yok pegasusla gittim, Türkiye'de çok öküz var, falan, bunun farkı yok o zaman o mercedesle falan? :) o zaman okumayı düşünenler sakın pegasusla gitmeyin cam kenarı çok damış bak :) polemik yaratmak için mesaj atmadım, sıradışı bir olay ve bu senin özelin burada anlatmaya ne gerek vardı demiştim. Öyle ya burası bilgi paylaşım forumu değil mi..
Neyse Bu gece Kandil, kandilin mübarek olsun kardeşim :) şimdi de Selimiyeye gidiyorum :) herkesin kandili kutlu olsun...
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------muhabir22 Konunun güzelliğini yerim, bende Atina maceralarıma başliim..
ben merak ediyorum MERAK ETMİYOSAN NİYE GİRİYOSUN ARKADAŞIM KONUYA!
-----------------------------İlk önce kim bu mesajı yazacak diye bekliyordum :) Konunun ne kadar abzürt olduğunu merak ettim girdim sorun mu var? avukatı mısın? arkadaşın da değilim ayrıca.. Kırmayalım birbirimizi, apaçık yazdım ne düşündüğümü zumsuk te ona göre cevap vermiş, atlamayalım başkalarının konularına böyle..
-
kumarhaneye gidipte bi poker oynamadan,kumar makinesinde oynamadan çıkılır mı be hacı:)) ben kıbrısta en çok discolarda rus hatunları merak ediyorum.amcaoğlu ballandıra ballandıra anlatıyodu.bel soğukluğu kapmış ama iyileşti:))
-
Allah nasip ederse bu yaz gitmeyi planlıyorum.zumsuk hocam sen sürekli ordamısın?