folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıbrıs Maceralarım...

Kıbrıs Maceralarım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:
    ----------------------------
    Şahsen hatunun ekmek gibi kokanını, güzel sesli olanını, vücudu güzel olanlara tercih ederim.. Vücuda tapıyorsan Belarus'un Minsk, Ukrayna'nın Kiev kızlarını görmelisin muazzam hatunlar.

puhahaha abi sesini yiyim çok mu önemli.. hem o saydıklarında artık çok klişe oldu Ukrayna, Belarus vs. sarışın, renkli gözlü beyaz tenliler... Oysaki Kolombiyalılar, Porto Rikolu ve Brezilyalı melezler off..

Kıbrısa gelince abi orda internet acayip yavaş üniversite şeysi hızlı olur diye düşünme yani..

Hoca ses çok önemli. Hatunun sesi seksi çıkmalı, çıldırtmalı. etkiye tepkiyi sesten vermeli senkronizasyonu sesle yapıyoruz, sesi dolgun hatunlara bayılıyorum, hoca nijeryalısı danimarkalısı almanı japonu arabı ermenisi hepsiyle yaşadım mevzuyu en güzeli ruslar hoca... rus azeri kırması hatunlar elmacık kemikleri çıkık, kemikli uzun boylu yuvak hatlı mis gibi hatunlar., ukraynalılar alman ve rus karışımı hatları biraz daha keskin bacaklar daha uzun. Rus hatunları moskovadan ibaret değil hocam çeşit çeşit rus hatun var moğol tipli rus hatunlar, kazak tipli rus hatunlar var, çeçenleri saymadık, dev gibi ülke hocam, sen moskovada takılıp kalmışsın. Hoca Kolombiyalının tadına bakmadım, Venezuellalılar on numara fakat hatunla iki gece geçiriyorsun evlenmeyi istiyor, hoca işin püf noktası hatundan ne zaman sıkıldığın rus hatun sıkmıyor favorim ruslar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

LostDream bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:
    ----------------------------
    Şahsen hatunun ekmek gibi kokanını, güzel sesli olanını, vücudu güzel olanlara tercih ederim.. Vücuda tapıyorsan Belarus'un Minsk, Ukrayna'nın Kiev kızlarını görmelisin muazzam hatunlar.

puhahaha abi sesini yiyim çok mu önemli.. hem o saydıklarında artık çok klişe oldu Ukrayna, Belarus vs. sarışın, renkli gözlü beyaz tenliler... Oysaki Kolombiyalılar, Porto Rikolu ve Brezilyalı melezler off..

Kıbrısa gelince abi orda internet acayip yavaş üniversite şeysi hızlı olur diye düşünme yani..

Hoca ses çok önemli. Hatunun sesi seksi çıkmalı, çıldırtmalı. etkiye tepkiyi sesten vermeli senkronizasyonu sesle yapıyoruz, sesi dolgun hatunlara bayılıyorum, hoca nijeryalısı danimarkalısı almanı japonu arabı ermenisi hepsiyle yaşadım mevzuyu en güzeli ruslar hoca... rus azeri kırması hatunlar elmacık kemikleri çıkık, kemikli uzun boylu yuvak hatlı mis gibi hatunlar., ukraynalılar alman ve rus karışımı hatları biraz daha keskin bacaklar daha uzun. Rus hatunları moskovadan ibaret değil hocam çeşit çeşit rus hatun var moğol tipli rus hatunlar, kazak tipli rus hatunlar var, çeçenleri saymadık, dev gibi ülke hocam, sen moskovada takılıp kalmışsın. Hoca Kolombiyalının tadına bakmadım, Venezuellalılar on numara fakat hatunla iki gece geçiriyorsun evlenmeyi istiyor, hoca işin püf noktası hatundan ne zaman sıkıldığın rus hatun sıkmıyor favorim ruslar.

oha hoca sen ne iş yapıon otelde fela mı çalışıon nijeryalı danimarkalı,alman,rus,japon bu ne la :)

ha bide o rus azeri kırması olayıında katılıorum sana :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

...hoca nijeryalısı danimarkalısı almanı japonu arabı ermenisi hepsiyle yaşadım mevzuyu en güzeli ruslar hoca...

hacı bu cümleden sonra mesleğini ciddi ciddi merak etmeye başladım :|

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

...hoca nijeryalısı danimarkalısı almanı japonu arabı ermenisi hepsiyle yaşadım mevzuyu en güzeli ruslar hoca...

puhah

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

baba :D tabi ki amacımız öncelikli okumak.İlk sene şu hazırlığı geçeyim de...İşte bi hizmet iyi olsa bide kıbrısı dünya tanısa ohh mis gibi olurdu.Yani öğrenci memleketi gibi olsa biraz.Misal eskişehir.

Eskişehir ucuz geliyor bursa, ankara, istanbul, izmire göre.Baya baya ucuzda.Kıbrıs öyle olu verse :)..

Kızlar mevzusunda da tabi ki dış görüşünüşün yanı sıra içide önemli..Fakat kızlarla evlenmiyoruz ya ;) mevzu farklı :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHEK1LC1
    SHEK1LC1's avatar
    Erkek

Zumsuk inşallah okursun ve basarılı bi şekilde bitirirsin okulunu kardesim.. 

gereksiz o kadar cok konu var ki  bunu acmana ne gerek vardı diyebiliyorlar anlamıyorum.. 

seninki en azından kıbrıs hakkında ufak tefek bilgilendirmedir.

samimiyetinden yazdıkların hafif bi tebessüm olusturduysa bize kafidir kardesim.. 

Hüküm verildi...!!! KARISMA...!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

oha :S

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Hoca yalnız yaşıyorum, İngilizce geliştirmek için yazışma grupları hazırlamışlar, hatunlara İstanbulu ve kendimi anlatıyorum, on beş gün takılmakiçin davet ediyordum, çoğunlukla 20-28 yaş arası hatunlar geliyor, Rusya'da uzak akrabalarım var, mağaza açan dostlar var yılda üç kere gider balını emer gelirim. Hocam dünyanın güzelliklerini çok kaçırdım artık bırakmam, sıcak bir odada elde votka kucakta olga telefonu çaldıran leyla... hayat bu a.q.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı:

Mylitta bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Hoca yalnız yaşıyorum, İngilizce geliştirmek için yazışma grupları hazırlamışlar, hatunlara İstanbulu ve kendimi anlatıyorum, on beş gün takılmakiçin davet ediyordum, çoğunlukla 20-28 yaş arası hatunlar geliyor, Rusya'da uzak akrabalarım var, mağaza açan dostlar var yılda üç kere gider balını emer gelirim. Hocam dünyanın güzelliklerini çok kaçırdım artık bırakmam, sıcak bir odada elde votka kucakta olga telefonu çaldıran leyla... hayat bu a.q.

öh a.k
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek
    çok kazık yav hemde acayip bi kazık sokuyolar adam haa valla :D

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
Toplam Hit: 10632 Toplam Mesaj: 54