Kıbrıs Maceralarım...
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------muhabir22 Konunun güzelliğini yerim, bende Atina maceralarıma başliim..
Kızma ama abi böyle bir konuya ne hacet? kaç kişi merak ediyordu senin kıbrısta ne yaptığını özel diye birşey var di mi ama... kişisel fikrim konuyu görünce oha diyerek biraz da olsa görgüsüzlük gibi gördüm, sürçi lisan ettiysek affola..
ben merak ediyorum MERAK ETMİYOSAN NİYE GİRİYOSUN ARKADAŞIM KONUYA!
-----------------------------İlk önce kim bu mesajı yazacak diye bekliyordum :) Konunun ne kadar abzürt olduğunu merak ettim girdim sorun mu var? avukatı mısın? arkadaşın da değilim ayrıca.. Kırmayalım birbirimizi, apaçık yazdım ne düşündüğümü zumsuk te ona göre cevap vermiş, atlamayalım başkalarının konularına böyle..
-----------------------------ahaha ironiye gelirmisin konuyu beğenmiyosan girme diyorum sen gelmiş bana atlama diyosun :D kendinde ne kadar aptalca bir msj yazdığını farketmişsinki bekliyomuşsun anlıyorum tabi bunu düşünmen bile güzel bişey
-
hadi hayırlısı nigga :)
-
eyw..Bakalım ne olacak hayırmı şer mi göreceğiz birlikte.İlerleyen zamanlarda gelişmeleri yazarım buraya ;)