Kılıçdaroğlu Başbakan'a Ananı ... Dedi
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
Saybirs bunu yazdı:
hocalar ben şuna şaşıyorum.
mesela bdp'liler bildiğin pkk'nın partisi ve ülkeyi bölmeye çalışıyolar.
siyasetçilerden çıkıpta bunlar terorist demiyor ona şaşıyorum.ulan adamlar bildiğin terorist amq
hala üstü kapalı cevaplar veriyolar.
çıkıpta adam gibi siz teröristiniz siz orospu çocuğusunuz, ülkeyi bölemiceksiniz diyen kimse yok.
yok sizi kınıyorum yok sizle masaya oturmam..
Bunlara fazla yüz verdik ondan oluyor bunlar..
http://www.youtube.com/watch?v=O86_bfDRCgQ
-----------------------------İzleyin görün. Kim Pkk yanlısı Kim Vatansever.
http://www.youtube.com/watch?v=Tv9lFBXHlHk
-
akp chp ikiside aynı bağırsağın ürünü al şimdide chp abd gidip izlemesi gereken yolu oğreniyo bu secimden sonra abd yeni oyuncagı chp olursa hiç şaşırmam
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
Saybirs bunu yazdı:
hocalar ben şuna şaşıyorum.
mesela bdp'liler bildiğin pkk'nın partisi ve ülkeyi bölmeye çalışıyolar.
siyasetçilerden çıkıpta bunlar terorist demiyor ona şaşıyorum.ulan adamlar bildiğin terorist amq
hala üstü kapalı cevaplar veriyolar.
çıkıpta adam gibi siz teröristiniz siz orospu çocuğusunuz, ülkeyi bölemiceksiniz diyen kimse yok.
yok sizi kınıyorum yok sizle masaya oturmam..
Bunlara fazla yüz verdik ondan oluyor bunlar..
http://www.youtube.com/watch?v=O86_bfDRCgQ
-----------------------------İzleyin görün. Kim Pkk yanlısı Kim Vatansever.
http://www.youtube.com/watch?v=Tv9lFBXHlHk
http://www.youtube.com/watch?v=GWf1J6_FMo4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ACJeOIJiOlY&feature=related
Prf. Dr Ümit Özdağ bu gün Türkiye deki en milli şuuru en uyanık akademisyenlerden biridir. Chp nin ne mal olduğunuda açıklamıştır. Benim postumdan alıntı yapıp kim pkk yanlısı kim vatansever izleyin yazmışsında biz ne demişiz peki hoca? Ayrı bişey mi yazıyoruz?
-
oha ya :) kılıçdaroğlundan lider mider olmaz kardeşim vermişler adama gazı sen lider olursuhn diye al buyur sonuçları mhp yede chp yede yırtıcı bir lider lazım... tayyip karşısında çok zayıf kalıyorlar tayip zaten kendi başına %20 oy demek.
-
aaa aana ananı aa ananı
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Prf. Dr Ümit Özdağ bu gün Türkiye deki en milli şuuru en uyanık akademisyenlerden biridir. Chp nin ne mal olduğunuda açıklamıştır. Benim postumdan alıntı yapıp kim pkk yanlısı kim vatansever izleyin yazmışsında biz ne demişiz peki hoca? Ayrı bişey mi yazıyoruz?
-----------------------------Aboo böyle mi olduk şimdi kandaş:)
Ben senin deyindiğin noktayı vurgulamak bir bakıma seni desteklemek için Ümit Hoca destekli bir kaç ekleme yaptım. Sana böyle bir şey demeyi bırak ima bile etmem daha bunamadım:)
+
Ben çok sıkı bir Ümit Özdağ hayranıyım. Partinin başında görmek istediğim isimlerin başındadır. Okuldan sonra seçim çalışması için İstanbul'a gidecek kadar seviyorum. Fikirlerini çok iyi ifade ediyor aşırı sakin davranıyor karşısındakiler hırlasa dahi uslubunu bozmuyor lafını gediğine oturtuyor.
Hanım'ı Burçin hanım annemin doktorudur o da çok değerli bilim insanı.Ailecek beğenerek izliyoruz yani:)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Prf. Dr Ümit Özdağ bu gün Türkiye deki en milli şuuru en uyanık akademisyenlerden biridir. Chp nin ne mal olduğunuda açıklamıştır. Benim postumdan alıntı yapıp kim pkk yanlısı kim vatansever izleyin yazmışsında biz ne demişiz peki hoca? Ayrı bişey mi yazıyoruz?
Ben senin deyindiğin noktayı vurgulamak bir bakıma seni desteklemek için Ümit Hoca destekli bir kaç ekleme yaptım. Sana böyle bir şey demeyi bırak ima bile etmem daha bunamadım:)
+
Ben çok sıkı bir Ümit Özdağ hayranıyım. Partinin başında görmek istediğim isimlerin başındadır. Okuldan sonra seçim çalışması için İstanbul'a gidecek kadar seviyorum. Fikirlerini çok iyi ifade ediyor aşırı sakin davranıyor karşısındakiler hırlasa dahi uslubunu bozmuyor lafını gediğine oturtuyor.
Hanım'ı Burçin hanım annemin doktorudur o da çok değerli bilim insanı.Ailecek beğenerek izliyoruz yani:)
Ben bu adamı 6 yıldır takip ediyorum mhp nin genel başkan adayı olduğunda bununla ilgili bi yazı yazdığımı hatırlıyorum bi forumda yemediğim küfür kalmadı çok cesur bişekilde ifade ediyor türkeşten sonra mhp bahçeli'nin malı olduğunu o yüzdendirki mhpyi pek desteklemem zaten kanaltürk'te de ters cephe adlı programda takip edenler bilir bu adam nasıl bi dünya görüşü içinde olduğunu , ayrıeten eski israil başbakanı ehud olmert'i bütün dünya önünde canlı yayında göt eden adamdır şuan mhp den adaylığı kabul edildimi bilmiyorum ama ismi listeye alınmamışsa bahçelinin kişisel mevzusundan dolayıdır.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
+
Ben bu adamı 6 yıldır takip ediyorum mhp nin genel başkan adayı olduğunda bununla ilgili bi yazı yazdığımı hatırlıyorum bi forumda yemediğim küfür kalmadı çok cesur bişekilde ifade ediyor türkeşten sonra mhp bahçeli'nin malı olduğunu o yüzdendirki mhpyi pek desteklemem zaten kanaltürk'te de ters cephe adlı programda takip edenler bilir bu adam nasıl bi dünya görüşü içinde olduğunu , ayrıeten eski israil başbakanı ehud olmert'i bütün dünya önünde canlı yayında göt eden adamdır şuan mhp den adaylığı kabul edildimi bilmiyorum ama ismi listeye alınmamışsa bahçelinin kişisel mevzusundan dolayıdır.
-----------------------------Benim yaşım yetmedi hocam o zamana 2006 dı sanırsam. Tabanı yoktu o zaman tek başına beyindi ama. Dediğin gibi bahçelinin partiyi babasının malı yapmasının birtakım sebepleri vardı hocam. Malum mçpden beri Amerika Partiyi ele geçirmek için türlü yollar deniyor. Bahçeli'nin başdanışmanlığına kadar gelip sonrasında kime hizmet ettiği ortaya çıktığı için partiden atılanlar var. Çok yoğun bir markaj halindeydi o dönem o ortamdan sağ salim çıkmak ve partinin geleneklerini[lider-doktrin-teşkilat] devam ettirmek için resmen partiye çöktü bahçeli. O zaman büyük kopmalar oldu ama sonuçta kabul gördü Bahçeli ve Başta kendisine kongrede rakip olan Koray Aydın ve Ümit hocayı partiye aldı. CHP'de sarıgül bir aday oldu adam şimdi partiye giremiyor. Düşün bak MHP gibi bir parti muhalifleri partiye aldı Koray Aydın'ı Trabzon 1. sıra Özdağ'ı 3. bölge 4. sıra'dan listeye aldı. 2 dişli rakibinide meclise taşıdı elleriyle Bahçeli bu güçlü bir lider olduğunu ve partinin ve tabanın bunu kabul ettiğinin göstergesidir. Eskiden bir laf vardı Ülkücü bırakmadı partide diye şimdi hiçkimse bunu iddaa edemiyor edemez.
Evet izledim hocam onu TekeTek'de adam sapıttı artık Fatih Altaylı'ya programa laf etmeye başladı. O terscepheyi hiç deme hiç istemiyordum orda olmasını vallaha kendisi koskoca prof ve öyle naylon proflardand eğil felsefe iktisat ve siyaset bilimi uzmanı bir stratejistyen dışişleri ve içişleri bakanlığı adına Türkiye'nin en kapsamlı etnik araştırmalarını yapan bilim adamı Harb Okulu Polis Koleji gibi önemli okullarda pskolojik savaş ve siyaset bilimi dersleri veren bir adam Türkiye'nin ilk "think-thank" klübü olan asam'ın kurucusu Türkiye'nin ilk ve en iyi Darbe Bilimcisi:) vs. vs.vs gibi bir adam rasim ozan kütahyalı denen denyo ile aynı ortamda ve o adamın seviyesiz cahil ve satılmış beyniyle muhattab oluyor. Gün Sazak hakkında bir şerefsizlik yaptı da hocam protesto edip bıraktı programı iyi de oldu.
-
gerisi ?
-
Ben Kemal Kılıçdaroğlu. Ana, avrat ayırmam.