folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu Başbakan'a Ananı ... Dedi

Kılıçdaroğlu Başbakan'a Ananı ... Dedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

bakın yukarda siyaset yasak diyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

UzatmaNaciye bunu yazdı:
    -----------------------------

Sigaranın üstünde de sağlığa zararlıdır yazıyor.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

UzatmaNaciye bunu yazdı:

Sigaranın üstünde de sağlığa zararlıdır yazıyor.

:p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www3.bobiler.org/upload/photographs/230620171k.gif

bobiler döktürmüş yine

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Kıvırdı.

Ayağını denk alsın diyecekmiş miş mişşş.

Blue Screen of Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bunların yaptıkları kahvehane siyaseti 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emperorkaan
    emperorkaan's avatar
    Erkek

EYY ahali çiftci kardeşimiz biülkenin başbakanına anamızı belledin der ise (bellemek bknz) belin ileri geri gelmesiyle oluşan bi olay olsa gerek ki çok ağı o başbakanda ona ANANIDA AL GİT DER O çiftçi adam olsa nedediğine dikkat eder anamız ağladı dese neyse anamızdan emdigimiz süt burnumuzdan geldi dese hiçbir sorun yok ama insanın anası kutsaldır insan annesi hakkında anamı belledin dermi ? HİNDİ Kemale gelince 10 adet kelimesinin 8 i iktidarı eleştirmek eleştir kardeşimde sen ne icraatte bulunacaksın ondan bahset e şunu yapacam bunu yapacam nasıl yapacaksın BENİM ADIM KEMAL. Senin bu mantıksız cevaplarından da bıktık be kemal herkeze işsizlik maaşı verekmissin eee sonra kaynak KAYNAK BENİM BENİM ADIM KEMAL...   evet senin adın KAYNAK KEMAL baktın basının ilgisi yok ver ana avrad kufru say gitsin...

hayat 3000 rmp den sonra 0.8 barda başlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

emperorkaan bunu yazdı:

EYY ahali çiftci kardeşimiz biülkenin başbakanına anamızı belledin der ise (bellemek bknz) belin ileri geri gelmesiyle oluşan bi olay olsa gerek ki çok ağı o başbakanda ona ANANIDA AL GİT DER O çiftçi adam olsa nedediğine dikkat eder anamız ağladı dese neyse anamızdan emdigimiz süt burnumuzdan geldi dese hiçbir sorun yok ama insanın anası kutsaldır insan annesi hakkında anamı belledin dermi ? HİNDİ Kemale gelince 10 adet kelimesinin 8 i iktidarı eleştirmek eleştir kardeşimde sen ne icraatte bulunacaksın ondan bahset e şunu yapacam bunu yapacam nasıl yapacaksın BENİM ADIM KEMAL. Senin bu mantıksız cevaplarından da bıktık be kemal herkeze işsizlik maaşı verekmissin eee sonra kaynak KAYNAK BENİM BENİM ADIM KEMAL...   evet senin adın KAYNAK KEMAL baktın basının ilgisi yok ver ana avrad kufru say gitsin...

RTE hazretlerinden başlangıç cümlesi;

-- Arrtizlik yapma LANNN  gerçi bu  '' LAN '' ifadesini Davos'da da kullanmışdı... Neyse konuya dönelim...

Çiftçi; yürütülen gümrük birliği, gıda kodeksi kısıtlamaları, girdilerin arttırılıp  ( fide, gübre, tohum, mazot, ilaç vs. ), ürünlerin sadece toptancılara verilebilmesi nedeni ile  '' ANASI BELLENMİŞ '' durumdadır bunun en dogru kıvırmadan ifade şekli budur...

Şu an pamuk, buğday, pirinç, mısır, fındık, şeker pancarı vs. tarım ürünlerinde durumumuz nedirbir bilgin var mı ? Hatırlatmak isterim ki gümrük birliği ve diğer kısıtlamalar getirilmeden önce bu ürünlerde 1. sıradaydık şimdi ise ithal ediyoruz Pirinç ve şeker pancarı, kamışını ABD den, pamuğu Yunanistandan, vs. vs.

Hayvancılık konusuna hiç girmeyeyim zaten. Angusları ithal eder hale getiren angutlar varken açıklamaya gerek yok...

Kulakdan dolma veya üstün körü bilgi sahibi olduğun proje ve seçim beyannameleri için en azından önce okuyup sonra kaynak nerede diye sorsan...

Mesela CHP sitesine girip seçim beyannamesinde hangi projeler var işsizlik ile ilgili ödenek nereden sağlanacak vs. gibi

Hindi hiç olmazsa düşünen hayvan olarak biliniyor KEDİ gibi nankör değil :)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 12171 Toplam Mesaj: 79