Kılıçdaroğlu Başbakan'a Ananı ... Dedi
-
tayyibin '' anani da al git '' lafi icin gonderme yapmaya calismis sanirim ama becerememis,yada terbiyesi musade etmemis.bu tur hitaplar hos demiyorum ama neden yadirgandi ki tayyip butun terbiyesizligi ve hayasizligiyla yillardir siyasette degilmi ?
-
Adamın; Edebinden agzından '' ananı alır gidersin '' sözü çıkmamış; yandaş, candaş ve jöleli basın ve şakirtler hemen atlamış '' vurun kahpeye '' edebiyatına...
eee ben de diyorum ki '' ilk taşı en günahsız olanınız atsın ''
-
Mahalle karısı gibi ağzı var diye başbakan'a kızıyordum şimdide gandi çıktı, bu ne amk ?
-
halktan biri olcam derken bukadar olcağını tahmin etmiyodum.
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
tayyibin '' anani da al git '' lafi icin gonderme yapmaya calismis sanirim ama becerememis,yada terbiyesi musade etmemis.bu tur hitaplar hos demiyorum ama neden yadirgandi ki tayyip butun terbiyesizligi ve hayasizligiyla yillardir siyasette degilmi ?
-----------------------------Kılıçdaroğlu ahmaklığın zirvesinde bale yapıyor... Bre manyak; virgülsüz ve bilimum ayraçsız 10 kelimeyi yan yana getirip konuşamazken, bu tür bir mevzuya girilir mi? :) Seni yetiştiren ana- an- an- na- kınıyorum yani hani... :)
NOT: Sözüm sana değildir Potansiyel_Virus, yanlış anlaşılma olduysa cümle alem önünde özür dileyruk ;)
-
ikisininde anasini
-
başbakanda zamanında köylüye demedimi ananııı diye etme bulma dünyası
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------başbakanda zamanında köylüye demedimi ananııı diye etme bulma dünyası
onu anlamak istemiyorlar iste bi türlü. kılıcdaroglu tamamlamadıgı bi lafı etmeye calıstı ya, tamam artık 10 sene bunu konusur aqp cephesi.
lakin kendi basbakanlarının ettikleri lafları direk sineye cekerler, unuturlar, psikolojik travmaya girmis gibi asla hatırlamazlar.
tüh, bak ana bacı sövmüs tayyipe, ne kadar ayıp :)
-
İyi demiş helal olsun.
-
7-19 bunu yazdı:
ikisininde anasini
-----------------------------I like this message