Kilo Almak?
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
üniversiteye girersen direk kilo almaya başlarsın :D şimdi boşver kilo falan işini zamana bırak bende senin gibiydim kemiklerim sayılıyodu şimdi 190cm boy 100 kilo oldum :/ 3 ay önce 94 kiloydum gün geçtikçe kilom artıyor zayıflamam lazım acilen :(
21 yaşındayım DGS sınavına haırlanıyorum bu sene 3. sene olucak lisden mezun olalı=) -
gfb_soldier bunu yazdı:
Hocam unuttum soylemeyı doktora git midende bakteri olabilir.
yok bende kurt falan vardır diyodum bişi çıkmadı... o açıdan problem yok yani.. -
bana takıl, ne önerebilirim ki başka =)
-
Toma2Gm bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
üniversiteye girersen direk kilo almaya başlarsın :D şimdi boşver kilo falan işini zamana bırak bende senin gibiydim kemiklerim sayılıyodu şimdi 190cm boy 100 kilo oldum :/ 3 ay önce 94 kiloydum gün geçtikçe kilom artıyor zayıflamam lazım acilen :(
21 yaşındayım DGS sınavına haırlanıyorum bu sene 3. sene olucak lisden mezun olalı=)
-----------------------------:D dersane filan olayı olunca atladım tabi ben kusura bakma hocam
-
gece yatmadan önce patates kızartması, makarna, tantuni :) yağlı ve ağır şeyler ye yani, sonra biraz votka, bunu 1 ay yap görürsün ebenin silüetini :) Bunlar zaten kilo yapan yağlı şeyler üstüne alkolde yağ emilimini %40 arttıran bir etken, sen hesap et işte. Sabah kahvaltıdada bol yumurta.
-
Vücut geliştirme işlerine başlaman gerekiyor. Öyle geceleri yiyerek kilo almayı düşünme. Kilo alırsın tabii ki ama sağlıklı kilo al.
Bodybuilding yap, men's health dergilerinde bir çok öneriler oluyor, bodybuilding sırasında yemen gereken ve içmen gereken şeyler hakkında.
Kilo yaparak vücuduna yağ kaplama, bodybuilding yap, kas geliştirsin, kasların gelişince kemikler görünmez zaten -
Akşam yemek yeme gece sabaha doğru 4 te falan sağlam bi iştahla karnını doyur sonra yat uyu :) denendi çalışıyor :p
-
Kilo almak isteyipte alamayanlar için tek ve kesin sonuç veren bir çözüm var. O da;
BODY BUİLDİNG
Çevremde bu şekilde kilo alan çok kişi var. Bende dahil.
182 boyum 65 kilom vardı. Arkadaşın tavsiye üzerine gittim ve 82kiloya kadar çıktım. Şuanda ise 75 kiloyum.
İşin enteresan tarafıda hala kendimi zayıf olarak hissediyorum. Zayıflık beynime işlemiş sanırım, kilo alsamda beynimi kandıramıyorum. Buda işin psikolojik tarafı.
-
Hayvan gibi yiyipte kilo alamayan bir yapıya sahipsen , istersen 5 ton pekmez ye bişi olmaz.
Çözüm body building.
-
hoca herşeyin şakası bi yana bu kilo alma işi gercekten bi acayıbtır yerı geldiğinde sakattırda . git bı doktora , efendi gibi o sana bi çözüm yolu bulur en rahat ve en garanti yolu bu .. bide miden için danış cünkü midedeki bazı hastalıklar kilo alımını fılan engelliyodu bızım pederden biliyorum adam çıta gibi bı türlü kilo almıyo ama ilac kullandı bı ara doktor gözetiminde gayette etkili oldu bu yüzden kesinlikle git bı doktora , hem gercekten içinde rahat olur ..