Kilo Almak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

uzaylioglan bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayvan gibi yiyipte kilo alamayan bir yapıya sahipsen , istersen 5 ton pekmez ye bişi olmaz.

Çözüm body building.

Onuda denedim. 4 ayda 2 kilo alabildim. Sadece yağlar kasa dönüşmeye başladı o kadar :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

hacı kilo almak sporla mporla ilgili değil tamamen cinsel aktıvıteye bağlı (: gider her gün züküşürsen enerji harcar sonra bol bol yemek yer kılo alırsın dınle benı (:

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek

Seastar bunu yazdı:

uzaylioglan bunu yazdı:

Hayvan gibi yiyipte kilo alamayan bir yapıya sahipsen , istersen 5 ton pekmez ye bişi olmaz.

Çözüm body building.

Onuda denedim. 4 ayda 2 kilo alabildim. Sadece yağlar kasa dönüşmeye başladı o kadar :)

Sadece spor yapıp yemeği az yersen tabi hiç birşey olmaz. Hatta kasların erir dahada beter olursun.

Bod Building yapacaksın ve bol bol karbonhidrat ve protein takviyesi alacaksın.

Ben hergün makarna pilav tavuk yiyerek sadece 1 ayda 4 kilo aldım. Haftada 4 gün yada canım isterse hergün bodye gittim. Oradaki hoca zaten kilo alımı için özel bir program yazacaktır.

Sağlıklı olanı ise 1 ayda 2 kilo almak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek

uzaylioglan bunu yazdı:

Çözüm body building.

senin dediğin gibi yemeği bana göre her zaman fazla yerim karnım tıka basa dolar ama neden almıyorum diye şikayetçi olurum..midemde balteri falanda yok anlamıyorum senin dediğin gibi bir kaç kişide bunu söyluyor body building baş vuruyum ben bakıyım sonuç nasıl yönde değişecek..

Profile Tıkla Anlarsın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

hoca herşeyin şakası bi yana bu kilo alma işi gercekten bi acayıbtır yerı geldiğinde sakattırda . git bı doktora , efendi gibi o sana bi çözüm yolu bulur en rahat ve en garanti yolu bu .. bide miden için danış cünkü midedeki bazı hastalıklar kilo alımını fılan engelliyodu bızım pederden biliyorum adam çıta gibi bı türlü kilo almıyo ama ilac kullandı bı ara doktor gözetiminde gayette etkili oldu bu yüzden kesinlikle git bı doktora , hem gercekten içinde rahat olur ..

doktor dediğin hasteneye gittim adam sandoz+supradyn veriyor hiç bişi sölemiyor ilgi alanı değil galiba..

Profile Tıkla Anlarsın?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:

hacı kilo almak sporla mporla ilgili değil tamamen cinsel aktıvıteye bağlı (: gider her gün züküşürsen enerji harcar sonra bol bol yemek yer kılo alırsın dınle benı (:

çözüm yolu pek fazla uymadı bana =) enerji harcamakı için başka yollar onerirsen sevinirim..

Profile Tıkla Anlarsın?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Sigara iciyorsan kesinlikle birakmalisin 1 sigara vucudunda fazlasiyla yag kaybettirmeni neden olur..

Herkez icki onermis..Icki icersen kilo alirsin ama saglikli bir kilo olmaz..

Öncelikle vitamin hapi al..

Bolbol meyve yemelisin..

Duzenli uyku uyu..

Duzenli bir hayatin olsun zamansiz yemek yeme..

Bu dediklerimi uygula  1 ayda saglikli sekilde kilo alirsin..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
Toplam Hit: 4728 Toplam Mesaj: 38