Kilo Almak İstiyorum ?
-
beyler bu paspal görüntüden kurtulmak iskelet gibi gezinmek istemiyorum :| size soracağım bu ilaçlar fayda ediyor mu google kilo aldırıcı yaıyorum bir sürü ilaç firmaları alışveriş sitelerinde satılan ilaçlar bunların zararı varmıdır ?
-
millet kilo vermeye çalışıyo sen almaya olaya bak :D
neyse bırak ilacı sen git bi bakkala al çikolata çerezo vs ye bak iki gün de tosun olmuyomusun olmadı bol yemek ye sevdin şeyden fazla ye budur yani
-
spor yap
haftada 3veya 4 kere gidiyorum 1 ay ya gittim gitmedim kilo aldım kasta yaptım hafiften arkadaşım denen şam şeytanı olmamış belli olmuyor deyince soguyup 2 haftada bir gitmeye başladım
-
ilaç filan kullanma maddi durumun var sürekli yeee :)
-
spora başla.
yüzme olur. fitness olur. spor yapmadan kilo alamazsın. spoor yaptıkça yemek yemen gerek. sakına sakın spordan sonra aç yatma veya aç kalma. mutlaka bişeyler ye. bir süre sonra yemekten hoşlanacak zevk alacaksın. anca bu şekilde alaırsın. ilaç felan alayım deme sakın düzgün sağlıklı kilo al.
-
Yaktığından fazlasını ye
-
akşama kadar bilgisayar başında fastfood ye hocam ama sağlıksız olur epey :)
-
benim için dünyanın en kolay işi :D
-
Abü bolca dondurma cikolata wafles, nutella, italyan salata, irmik helvası, baklava ye
eskiden inceciktim italyan salata ekmek arası yiordum hergun ondan sonra biraz kilo almaya basladim. (oyle bir amacim yoktu)
-
Birde supersize belgeselini izle adam 2 ayda duba gibi oluyor hergun sabah ogle aksam mcdonalds
-
mübarek ferrai motoru var hemen yakıyorum :) sanırım abur cubur yicez + spor( ne ara yapıcaksam )
bu arada yaş 22 =61 kg eğik bir görüntü var boyun tarafımda karikatür gibi tipim var :) dik duruş korsesi kullanan var mı ?