Kilo Almak İstiyorum ?
-
s.çmadan ye ye ye :D sonunda oww yeah
-
hocam tek formül spor salonuna gitmek vücut çalış alacağın kiloyu yağ olarak değil kas olarak al da bi işe yarasın. Ama bırakırsan sıçarsın baştan söylim sakın yeltenme bırakmaya. Ben de zayıfım benim yediğimi en obeziniz yemiyordur ama spora gittiğimde kiilo alabiliyorum ancak...
-
sahibinden (benden) 20 kilo. kilosu 1 tl.
yok 20 kilosu 1 tl.
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------s.çmadan ye ye ye :D sonunda oww yeah
-----------------------------yorumunu okudum. sonra avatarına baktım ve yazdığın yorumu tekrar okudum. :D
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------s.çmadan ye ye ye :D sonunda oww yeah
-----------------------------yorumunu okudum. sonra avatarına baktım ve yazdığın yorumu tekrar okudum. :D
-----------------------------Hocam akşam akşam güldürdün :D
-
genetik faktör evet. ve kemik yapısıylada alakalı.
belli bir yaşa kadar metabolizmanın yavaşlamasını beklemeken başka çare yok gibi.
-
Bir yıl önce bende 75 kiloydum. Sonra kendi kendime düzensiz ve sağlıksız diyet yaptım.
Bir süre sonra farkettiğim şey " Makinist "' te oynayan adam gibi olmuşum. Kilom 63 oldu.
Ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Benim yediklerimi yeseniz kendinizden bir tane daha olur.
Kilo alma çabalarım başarısız. Bu kilo vermeye bağlı olarakta çarpıntılar olmaya başladı kalbimde. 3 doktora gittim. 1 tanesi iletim bozukluğu dedi diğeri tam anlayamadı sonuncusu ise gayet normal dedi. Artık bende kime inanacağımı şaşırmış duruma geldim.
Ve 3 ay gibi bir süredir geçmeyen ishal sorunum var. Yediklerimi kısa bir süre içerisinde hazmedebiliyorum.
Bir ara spor salonuna giderek kilo almıştım fakat kalp sorun olunca şimdi gitmeye korkar duruma geldim. Sana önerim spor salonuna yazılıp hiç bırakmaman.
-
Nasıl bir metabolizmaya sahipsiniz amk ya. Kilo alamamak bana bahşedilebilecek en büyük ödül olurdu heralde. Değerini bilmiyosunuz. Su içmesem bile yarıyo bana amk :()
-
hacı geceleri düzenli olarak yemek ye yatmadan önce :D emin ol rahat rahat alırsın
-
ekmeğe nutellayı sür sür ye bişi olursa karışmam :)
"1 Ocak 2008 ile 3 Şubat 2012 arasında Nutella yediğini beyan eden ABD’lilere, en fazla 20 dolar olmak üzere, şirket kavanoz başına 4 dolar tazminat ödeyecek. Sadece iki kaşık Nutella’da 200 kalori bulunduğunu öğrenince “şoke olduğunu” belirten Hohenberg 4 yaşındaki kızının da bu durumdan zarar gördüğünü açıklamıştı."