Kilo Almak İstiyorum ?
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------mübarek ferrai motoru var hemen yakıyorum :) sanırım abur cubur yicez + spor( ne ara yapıcaksam )
bu arada yaş 22 =61 kg eğik bir görüntü var boyun tarafımda karikatür gibi tipim var :) dik duruş korsesi kullanan var mı ?
-----------------------------bi arkadaşım kullanmış. 14 günde corç kuluni gibi oldum diyodu :|
-
Tamamen genetik faktörlere bağlı. Ben de kilo almak amacıyla body building'e yaklaşık 6 ay gittim ve 5 kilo aldım. Bırakınca da yine o kiloları geri verdim. Her öğün bir ekmek yediğimi bilirim. Ona rağmen zar zor alabilmiştim. Ek olarak 4 yıldır öğrenci hayatı yaşıyorum ve Burger King'ten KFC'sine, kebapçısından dönercisine her gün bunlarla yatıp kalkmama ve uzun yıllar bilgisayar başında çalışmama rağmen kilom sabit. 183 boy, 60 kilo civarı. Ancak insan zamanla dışardan kilolu olmanın dezavantajlarını gördükçe bu durumu kabulleniyor. Kilo vermeye çalışmaktan iyidir. İstediğin her şeyi yiyorsun en azından. Görünüm açısından da daha uygun.
-
en kolay kilo alma yöntemi organizmayı yavaşlatan ilaçlardır kendini yırtsan bile
kilo almamak için mutlaka aldırır.antidepresan v.s ilaçlar yarar bu konuda
4 tl ye laroxyl satılıyor.ister istemez kilo aldırır sana kesin ve garantili
-
ben de çok inceyim kilo alamıyodum..fast food ile kilo aldım ama sadece göbek oldu..yine incecik vücut ve göbek...iğrenç bi görüntü oluyo...spor çözer mi bu işi
-
Sen düzenli kilo almak istiyorsan ve fit bir görünüşe sahip olmak istiyorsan.
Spordan önce karbonhidrat ağırlıklı birşeyler atıştır,
Spordan sonra ise protein ağırlıklı bişeyler ye.
Hergün düzenli olarak yemene ve sporuna dikkat edersen 2 ay gibi bir sürede
vücudun derli toplu bir hal alır... -
konu takipte.
-
gece yatmadan önce ekmek arası bişeyler yemeye alış sağlıksız ama iyi bir yöntem
-
makarna, patetes kızartmasına asıl
-
Hayvan gibi yemek yerim yazın coğu zamanımı bilgisayar başında geçirdiğim yıllarda oldu ama kilo alamadım genetik birşey olsa gerek ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum ama memnunum bundan :D
-
hocam bende zayifım.bi arkım var bodye basladı 8 ayda ayı gibi oldu.ama her cıkısta yemek su bu yedi.bide bodyden sonra adam acıkıyor.sende acıkacaksın ve yiyeceksin.bide bodye gidiorumun gazı var birazda öle yiyeceksin.benim bu ark 8 ay gitti ama haftada 6 gün gitmiş.sende gidersen 2 ayda sisersin.ben eylülde baslayacam...sende basla..