folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İstiyorum ?

Kilo Almak İstiyorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Media bunu yazdı:
    -----------------------------

mübarek ferrai motoru var hemen yakıyorum :) sanırım abur cubur yicez + spor( ne ara yapıcaksam ) 

bu arada yaş 22 =61 kg eğik bir görüntü var boyun tarafımda karikatür gibi tipim var :) dik duruş korsesi kullanan var mı ?

-----------------------------

bi arkadaşım kullanmış. 14 günde corç kuluni gibi oldum diyodu :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tamamen genetik faktörlere bağlı. Ben de kilo almak amacıyla body building'e yaklaşık 6 ay gittim ve 5 kilo aldım. Bırakınca da yine o kiloları geri verdim. Her öğün bir ekmek yediğimi bilirim. Ona rağmen zar zor alabilmiştim. Ek olarak 4 yıldır öğrenci hayatı yaşıyorum ve Burger King'ten KFC'sine, kebapçısından dönercisine her gün bunlarla yatıp kalkmama ve uzun yıllar bilgisayar başında çalışmama rağmen kilom sabit. 183 boy, 60 kilo civarı. Ancak insan zamanla dışardan kilolu olmanın dezavantajlarını gördükçe bu durumu kabulleniyor. Kilo vermeye çalışmaktan iyidir. İstediğin her şeyi yiyorsun en azından. Görünüm açısından da daha uygun.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

en kolay kilo alma yöntemi organizmayı yavaşlatan ilaçlardır kendini yırtsan bile

kilo almamak için mutlaka aldırır.antidepresan v.s ilaçlar yarar bu konuda

4 tl ye laroxyl satılıyor.ister istemez kilo aldırır sana kesin ve garantili

mademki türksün systeme göster ürksün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

ben de çok inceyim kilo alamıyodum..fast food ile kilo aldım ama sadece göbek oldu..yine incecik vücut ve göbek...iğrenç bi görüntü oluyo...spor çözer mi bu işi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Sen düzenli kilo almak istiyorsan ve fit bir görünüşe sahip olmak istiyorsan.
    Spordan önce karbonhidrat ağırlıklı birşeyler atıştır,
    Spordan sonra ise protein ağırlıklı bişeyler ye.
    Hergün düzenli olarak yemene ve sporuna dikkat edersen 2 ay gibi bir sürede
    vücudun derli toplu bir hal alır... 

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

konu takipte.

xxx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

gece yatmadan önce ekmek arası bişeyler yemeye alış sağlıksız ama iyi bir yöntem 

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

makarna, patetes kızartmasına asıl

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Hayvan gibi yemek yerim yazın coğu zamanımı bilgisayar başında geçirdiğim yıllarda oldu ama kilo alamadım genetik birşey olsa gerek ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum ama memnunum bundan :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam bende zayifım.bi arkım var bodye basladı 8 ayda ayı gibi oldu.ama her cıkısta yemek su bu yedi.bide bodyden sonra adam acıkıyor.sende acıkacaksın ve yiyeceksin.bide bodye gidiorumun gazı var birazda öle yiyeceksin.benim bu ark 8 ay gitti ama haftada 6 gün gitmiş.sende gidersen 2 ayda sisersin.ben eylülde baslayacam...sende basla..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 4885 Toplam Mesaj: 54