folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İstiyorum

Kilo Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Yaşım 18 boyum 1.80  fakat 63 kiloyum. Yaşıma göre en az 70 kilo olmam gerekli fakat ne yaptıysam kilo alamadım:S

İnternette araştırdığımda bol yağlı ye deniyodu zaten ben öküz gibi yiyorum fakat kilo alamıyorum bunun sebebi nedir.:S

Lütfen yardım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Hacı body hocası bul bir tane :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Kilo alacağım derken ne bulduysan yiyip göbekli bir insan olma da sonra sıkıntı çekersin. Her şeyin bir adabı, usulü var hocam bir bilene danış derim internette klavyesi olan konuşuyor :|

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı body hocası bul bir tane :D

----------------------------

Body yazılsam ne yapcak bana body ci :D özel bi diyet falan mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Eqmn bunu yazdı:

Kilo alacağım derken ne bulduysan yiyip göbekli bir insan olma da sonra sıkıntı çekersin. Her şeyin bir adabı, usulü var hocam bir bilene danış derim internette klavyesi olan konuşuyor :|

hoca şu an bi bütün ekmeğin arasına saralle koydum full tıkınıyodum bu yazdığını görünce birden elimden bıraktım:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

remeron (antidepresan) kullan 1 ay rahat 6-7 kilo aldırır ama biraz uyku sorunu yapar.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

metabolizman iyi çalişiyor ellam :) doktor'a danış arkadaş buradan saglıklı cevaplar alamazsın.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Hocam senle aynı boy ve kiloya sahiptim senin yaşındayken hatta 61 kiloydum.Belimde çok incedir.Hiç memnun değildim bu halimden.Her boku denedim aldığım en fazla 2 kg oldu.Onuda hemen verirdim.Aradan 4 sene geçti 71 kilo oldum he memnunmuyum orası muamma.Ama kilo takıntım yok artık.İnan zaman ilerleyince alıyorsun.Şunu düşün 30 yaşlarında çok fit bi vücuda sahip olucaksın yaşıtların göbekle dolaşırken. =)     tahmini 30 yaşına kadar.Kendi özgüvenini besle sadece =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Reberals bunu yazdı:

Eqmn bunu yazdı:

hoca şu an bi bütün ekmeğin arasına saralle koydum full tıkınıyodum bu yazdığını görünce birden elimden bıraktım:)

saralle sivilce yapar hocam :)

@Reberals

yağlı yeme la göbekten başka birşey yapmaz karbonhidratlı şeyler ye onun vücutta birikimi yağın birikiminden daha iyi :)

ha bide karaciğerin yağlanırsa 18 yaşında ergen sivilcesi çıkar aha yumurtaların kadar :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:

Reberals bunu yazdı:

Eqmn bunu yazdı:

saralle sivilce yapar hocam :)

@Reberals

yağlı yeme la göbekten başka birşey yapmaz karbonhidratlı şeyler ye onun vücutta birikimi yağın birikiminden daha iyi :)

ha bide karaciğerin yağlanırsa 18 yaşında ergen sivilcesi çıkar aha yumurtaların kadar :)

ne yiycem karbonhidratlı ekmek arası patates yapsam saralle yerine olur mu?:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

skyvalet

adam 30una kadar tüysiklet mi gezsin :D

boyum 180 kilom 83 mutluyum çok az göbek var oda pantalondan dolayı korse giyicem en sonunda :D

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 4269 Toplam Mesaj: 35