Kilo Almak İstiyorum
-
Yaşım 18 boyum 1.80 fakat 63 kiloyum. Yaşıma göre en az 70 kilo olmam gerekli fakat ne yaptıysam kilo alamadım:S
İnternette araştırdığımda bol yağlı ye deniyodu zaten ben öküz gibi yiyorum fakat kilo alamıyorum bunun sebebi nedir.:S
Lütfen yardım -
Hacı body hocası bul bir tane :D
-
Kilo alacağım derken ne bulduysan yiyip göbekli bir insan olma da sonra sıkıntı çekersin. Her şeyin bir adabı, usulü var hocam bir bilene danış derim internette klavyesi olan konuşuyor :|
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı body hocası bul bir tane :D
----------------------------
Body yazılsam ne yapcak bana body ci :D özel bi diyet falan mı? -
Eqmn bunu yazdı:
Kilo alacağım derken ne bulduysan yiyip göbekli bir insan olma da sonra sıkıntı çekersin. Her şeyin bir adabı, usulü var hocam bir bilene danış derim internette klavyesi olan konuşuyor :|
-----------------------------hoca şu an bi bütün ekmeğin arasına saralle koydum full tıkınıyodum bu yazdığını görünce birden elimden bıraktım:)
-
remeron (antidepresan) kullan 1 ay rahat 6-7 kilo aldırır ama biraz uyku sorunu yapar.
-
metabolizman iyi çalişiyor ellam :) doktor'a danış arkadaş buradan saglıklı cevaplar alamazsın.
-
Hocam senle aynı boy ve kiloya sahiptim senin yaşındayken hatta 61 kiloydum.Belimde çok incedir.Hiç memnun değildim bu halimden.Her boku denedim aldığım en fazla 2 kg oldu.Onuda hemen verirdim.Aradan 4 sene geçti 71 kilo oldum he memnunmuyum orası muamma.Ama kilo takıntım yok artık.İnan zaman ilerleyince alıyorsun.Şunu düşün 30 yaşlarında çok fit bi vücuda sahip olucaksın yaşıtların göbekle dolaşırken. =) tahmini 30 yaşına kadar.Kendi özgüvenini besle sadece =)
-
Reberals bunu yazdı:
Eqmn bunu yazdı:
-----------------------------hoca şu an bi bütün ekmeğin arasına saralle koydum full tıkınıyodum bu yazdığını görünce birden elimden bıraktım:)
-----------------------------saralle sivilce yapar hocam :)
@Reberals
yağlı yeme la göbekten başka birşey yapmaz karbonhidratlı şeyler ye onun vücutta birikimi yağın birikiminden daha iyi :)
ha bide karaciğerin yağlanırsa 18 yaşında ergen sivilcesi çıkar aha yumurtaların kadar :)
-
Antikilller bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
Eqmn bunu yazdı:
-----------------------------saralle sivilce yapar hocam :)
@Reberals
yağlı yeme la göbekten başka birşey yapmaz karbonhidratlı şeyler ye onun vücutta birikimi yağın birikiminden daha iyi :)
ha bide karaciğerin yağlanırsa 18 yaşında ergen sivilcesi çıkar aha yumurtaların kadar :)
-----------------------------ne yiycem karbonhidratlı ekmek arası patates yapsam saralle yerine olur mu?:D
-
adam 30una kadar tüysiklet mi gezsin :D
boyum 180 kilom 83 mutluyum çok az göbek var oda pantalondan dolayı korse giyicem en sonunda :D