folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İstiyorum

Kilo Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Reberals bunu yazdı:
    -----------------------------

Eqmn bunu yazdı:

Kilo alacağım derken ne bulduysan yiyip göbekli bir insan olma da sonra sıkıntı çekersin. Her şeyin bir adabı, usulü var hocam bir bilene danış derim internette klavyesi olan konuşuyor :|

hoca şu an bi bütün ekmeğin arasına saralle koydum full tıkınıyodum bu yazdığını görünce birden elimden bıraktım:)

İyi yapmışsın. Benim boyum senden kısa kilom senden fazla düşün psikolojimi :P O göbeği yaptıktan sonra kilo da versen şekili düzelmiyor mecbur çalışma yapman lazım aman dikkat. Ayrıca kilo vermek isteyenlere de söyliyeyim onun da adabı var yemeden, içmeden kesilip tüm gün koşmasın millet :)

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    north
    north's avatar
    Erkek

Allahtan belanı mı istiyorsun. gün gelir alırsın kilo falan. lan biz verecez diye uğraşıyoruz. adam alacam diyor. şaka gibi ya.

If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Reberals bunu yazdı:

Antikilller bunu yazdı:

Reberals bunu yazdı:

Eqmn bunu yazdı:

Kilo alacağım derken ne bulduysan yiyip göbekli bir insan olma da sonra sıkıntı çekersin. Her şeyin bir adabı, usulü var hocam bir bilene danış derim internette klavyesi olan konuşuyor :|

hoca şu an bi bütün ekmeğin arasına saralle koydum full tıkınıyodum bu yazdığını görünce birden elimden bıraktım:)

saralle sivilce yapar hocam :)

@Reberals

yağlı yeme la göbekten başka birşey yapmaz karbonhidratlı şeyler ye onun vücutta birikimi yağın birikiminden daha iyi :)

ha bide karaciğerin yağlanırsa 18 yaşında ergen sivilcesi çıkar aha yumurtaların kadar :)

ne yiycem karbonhidratlı ekmek arası patates yapsam saralle yerine olur mu?:D

adamsın :) yap la işe yaramazsa söv beni :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:

Reberals bunu yazdı:

Antikilller bunu yazdı:

Reberals bunu yazdı:

Eqmn bunu yazdı:

saralle sivilce yapar hocam :)

@Reberals

yağlı yeme la göbekten başka birşey yapmaz karbonhidratlı şeyler ye onun vücutta birikimi yağın birikiminden daha iyi :)

ha bide karaciğerin yağlanırsa 18 yaşında ergen sivilcesi çıkar aha yumurtaların kadar :)

ne yiycem karbonhidratlı ekmek arası patates yapsam saralle yerine olur mu?:D

adamsın :) yap la işe yaramazsa söv beni :)

tmm hoca yapcam valla her gün 1 bütün ekmek arasına patates yığcam :D kuzu eti falan alcam tıkıncam bi 2 hafta böyle bakalım ne olcak .d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Ula kilo alacağım diye fastfood, kola, çikolota, gres yağı gibi yağlı yemekler falan yeme aşırı. Kalpte sorunlar olur. Sağlık problemlerin çıkar.

Nasıl düzenli kilo veriliyorsa, düzenlide kilo alınır. Unutma..  

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bazı insanlar için kilo almak kilo vermekten daha zordur. hatta imkansız gibidir, belli bir yaşı beklemek lazım. nedenine gelince, tamamen metabolizmayla ilgili birşey. istediğin kadar ye istediğin kadar yat yinede kilo alamassın, vermessinde. sabittir hep, belli bir yaştan sonra metabolizma yavaşlar ( ortalama 25 yaştan sonra ) ve kilo alırsın. spor yapmassan vücut zamanla sarkar ve yaş 40 a gelince göbekli klasik türk erkeği durumuna gelirsin.

yani hocam belli bir yaşı bekle derim ve spor yap. ha bekleyemem dersen karbonhidrat tozları var, tavsiye etmesemde. ben 3 ay sağlam body yaptım, 2. ay progainer 4.5 kg karbonhidrat ta kullandım, bir ayda 2,5 kilo aldım. 6 kilo aldığını söyleyende var tabi inanma. sütüyle mütüyle bayağı pahalı ve zahmetli oluyor.

kilo almak için sporu eksik etme

kısaca, iyi beslenme (protein, karbonhidrat ağırlıklı, yağ değil ) spor, ve stressiz bir yaşamla kilo alırsın.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bende almak istiyorum cidden. ne kadar yesemde işlemiyor.

1,75 boy lakin 90 kilo olmak istesemde 70 in üstüne çıkmıyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

araya köftede koy ama köfte ev yapımı olsun :) sonuçta içinde ekmek var

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

bazı insanlar için kilo almak kilo vermekten daha zordur. hatta imkansız gibidir, belli bir yaşı beklemek lazım. nedenine gelince, tamamen metabolizmayla ilgili birşey. istediğin kadar ye istediğin kadar yat yinede kilo alamassın, vermessinde. sabittir hep, belli bir yaştan sonra metabolizma yavaşlar ( ortalama 25 yaştan sonra ) ve kilo alırsın. spor yapmassan vücut zamanla sarkar ve yaş 40 a gelince göbekli klasik türk erkeği durumuna gelirsin.

yani hocam belli bir yaşı bekle derim ve spor yap. ha bekleyemem dersen karbonhidrat tozları var, tavsiye etmesemde. ben 3 ay sağlam body yaptım, 2. ay progainer 4.5 kg karbonhidrat ta kullandım, bir ayda 2,5 kilo aldım. 6 kilo aldığını söyleyende var tabi inanma. sütüyle mütüyle bayağı pahalı ve zahmetli oluyor.

kısaca, iyi beslenme (protein, karbonhidrat ağırlıklı, yağ değil ) spor, ve stressiz bir yaşamla kilo alırsın.

--------------------------- --
    Hocam bana en mantıklı gelen yazı buydu.d ben yerimde duramıyorum zaten spor yaparım. Dediğini uygulicam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

O zaman benim 2 senem kalmış almaya başlamak için. Boy 178 cm kilo 58 (5-6 senedir) :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
Toplam Hit: 4276 Toplam Mesaj: 35