Kilo Almak İstiyorum
-
spor yap, sigarayı bırak
-
Düzenli yemek ve bünyenin devamlı olarak yani ha bire koştur anlamında değil her gün düzenli olarak ne bileyim spor, iş gibi aktivitelerde olması lazım. Açıkçası bunları yapıyorum ama halen aynıyım yani önerime kulak asma. :D
-
hocam irwa ya ulaş derim. reklam gibi olmasın da ben kilo verme derdi ile ulaştım kendisine. cumadan bu yana 1,6 kg verdim.
-
gofret ye
-
bendekileri fazlaları al hacı değişelim :D
- bi beslenme uzmanıyla görüşsen iyi olur bence.
-
kurt var sende omg... :D doktora git
yada ben sana veriyim çok var bende
-
dengesiz beslen. hamur ekmek vs bol bol tüket. Ye ye ye otur oturdugun yerde. Otururken boş durma cola iç. günde 3 yerine 5 6 öğün ye.Sofradan tıka basa doy. Ve en önemlisi geceleri yatmadan önce tatlı ye atıştır abartma ama ölme sonra başıma iş almıyım. Bunları ben bi ara istemeden yaptım 1.80 65 kilo civarındaydım şimdi 80 kiloyum 3 4 ay içinde aldım kiloları. S-M giyinirdim artık Large giyiniyorum. Kollarım felan iyi durumda yüzümde topladı. Çok az göbegim var belli olmuyo nerdeyse.Tabi bu benim bünyede sonra sende ters teper götün kocaman olur felan en iyisi sen doktora diyetisyene felan git.
-
aynı şey bendede var.boşver takma.
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------
hocam irwa ya ulaş derim. reklam gibi olmasın da ben kilo verme derdi ile ulaştım kendisine. cumadan bu yana 1,6 kg verdim.
yazmak icin girdim valla -
DestinatioN bunu yazdı:
adam 30una kadar tüysiklet mi gezsin :D
boyum 180 kilom 83 mutluyum çok az göbek var oda pantalondan dolayı korse giyicem en sonunda :D
-----------------------------benim boyumda 181 85 kiloyum :=) 5 kilo versem yeter diyorum göbeği eritmek için :)