Kilo Almak İstiyorum Ne Yapim ?
-
esrar bi süre kilo aldırır sonra kuturur :D
-
Gece yatmadan once yemek ye sonra yat, birda bolbol hareketsiz kal, yemekleri cignemeden yut , sagliksiz beslen , pis pis yemek ye , orani burani kirlet batir , aptal gibi davran mutsuz ol , kiz arakdasindan ayril , ailenle kavga et , kokorec ye , spordan nefret et, kakan gelirse asla tuvalete gitme biriktir biriktir biriktir hepsini bir seferde yap , boylece ayni yiyeceklerden birden fazla yararlanirsin
-
ben hiiç kilo alamadım ama en az bu boya 15 kilo gerek ama yok tabi sigara var günde yarım paket yemeye başlıyorum 5 yaşında çocuğun yediğini yedikten sonra yemekten tiksiniyorum olmuyor yutamıyorum istek yok sigaryı bıraktım 6 ay ondan sonrada yedim yedim yedim yok olmuyor 2 kilo deişmezmi yok
-
Boşuna uğraşmayın hacım.ben zamanında çok kastım kendimi kilo alayım diye ama nafile.Bünye almıyorsa almıyordur.hele hele kafanda daima düşündüğün bişeyler varsa,sigara kullanıyorsan,az yemek ama çok öğün yiyorsan,sinir varsa (bende bayağı bi fazla) ve uyku düzenin çok bozuksa hiç uğraşma derim ben.Olmuyorsa olmuyordur millet kilo vercem diye ölüyo biz alcaz diye,Benimde boy uzun ama kilo çok az yani alsamda almasamda a.q yaşıyoz işte :)
-
3 ögün 150 gr tavuk bonfile ye 5 ögün toplam yemek ye arası 3 saat olsun yemke yedikten sonra ona göre ayarla uykunu
her ögünde minik meyve sularından al iç veya bir litre al en yüksek karbonhisrat degerı olandan bırer su bardagı iç
uyku duzenın alısık degılse az uyumaya basta zorlanırsın ama 1 haftayı gecmez rahat ol, bir ogun tavuk cıkartıp yerıne 1 litre sut ekleyebılırsın veya 2 ogun cıkart yarımsar lıtre sut ekle ve ekstra proteın olarak soya, kuru fasulye gıbı besınler ye ama bunlar bıtkısel proteın oldugu ıcın tavuga gore daha az verım alırsın yapıtası olan amıno asıtler hayvansal proteınlerdedırkırmızı et yemeye butcen musaıtse 1 ogun 200 gr kat super bır hızla kılo al derım gunluk malıteyı 5 mılyonu gecmeyecek bır yemektır usttekıler onları yemekle kalma pılav makarna ye tabıkı bunları ara ogun olarak 5 e cıkartmaktan kullan
-
her öğünde soğanını sarımsağnı eksik etme iştah açar bunlar
-
ye,iç sıçma
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------
ye,iç sıçma
-----------------------------
Brawo yaa işte buuuuu ! Adam acaip bilimsel yaklamış olay budur abü neden daha önce kimse söylemedi yaa şöle kaliteli postlara bayılıyorum yaaa ufkumuzu açıyor a.Q. Büyüksün hocam :)