folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Verme Ve Kas Yapma Hakkında Soru Ve Fikir Paylaşımı

Kilo Verme Ve Kas Yapma Hakkında Soru Ve Fikir Paylaşımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

tutu senin boy kaçtı ya. hep sosyal medyadan fotolardan filan gördüm :D 

senin boyda vardı dimi 

goblin gibi adamım ya ne boyu :D pm atıyom. ortalama bir insanım o konuda.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

update geçeyim.

konuyu açtığım günlere kadar kardio çok, ağırlık az çalışıyordum. veya en fazla yarı yarıyaydı. aralıklı oruçla da beraber bugün itibariyle nerdeyse 3 ay dolacak, 12 kilo vermişim. bu esnada defalarca kaçamak yaptım. hatta 1 aydır not tutuyorum, yarısı kaçamak mk. genelde alkol ve alkol sebepli kokoreç. ki en başta kiloda zirveleri görmeme sebep olan da buydu.

ona rağmen iyi vermişim. tabi hâlâ yağlıyım. ama bedenim XL'den M'ye düştü. bu tek başına diyetle değil spor desteği sayesinde kas kütlemi koruyarak da oldu belli ki. sadece diyet yapıp kaçamak yapmasam daha çok kilo verebilirdim herhalde ama bi kısmı kaslardan olurdu. bu programla kaçamaksız yapsam çok daha muhteşem olurdu. neyse.

kaslar, yağların altından da olsa biraz biraz kendini belli etmeye başladı. son 1 aydır ağırlık antrenmanına ağırlık verip kardiyoyu antrenman başına 10 dakikaya indirmem fark etti sanırım. güncel haftada 3 gün antrenman yapıyorum. toplam 1 saat civarı sürüyor. göbeğim ayaktayken artık düz görünüyor. oturunca yine katlanıyor. omuz kası çıkarmayı beceremedim henüz. 

Hocam kişiden kişiye değişme ihtimali ile beraber lateral raise deneyebilirsin omuzlar için, benim için etkili olmustu en azından 

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Hocam kişiden kişiye değişme ihtimali ile beraber lateral raise deneyebilirsin omuzlar için, benim için etkili olmustu en azından 

hocam şimdi sen deyince farkettim, ben aslında bunu yapıyorum ancak fazla yapamadığım için moralim bozuluyor ve üstüne olmuyorum. 5er kg ağırlıkla yapabiliyorum o da 8-10 tekrar 2 set anca oluyor. biraz daha bunun üstüne olayım. belki de ben fazla hızlı gelişim bekledim omuz konusunda bilemiyorum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

hocam şimdi sen deyince farkettim, ben aslında bunu yapıyorum ancak fazla yapamadığım için moralim bozuluyor ve üstüne olmuyorum. 5er kg ağırlıkla yapabiliyorum o da 8-10 tekrar 2 set anca oluyor. biraz daha bunun üstüne olayım. belki de ben fazla hızlı gelişim bekledim omuz konusunda bilemiyorum. 

Hocam her hareket yüksek ağırlık yapma ihtimalin yok zaten 5 fena bir ağırlık sayılmaz  2x15 yapana kadar devam et sonra ağırlıgı arttırırsın

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mk kilo verdikçe daha şişman hissediyorum. en sonunda 7 gün açlıkla altın vuruş yapıcam sanırım.

Toplam Hit: 5612 Toplam Mesaj: 56
vücut geliştirme aralıklı oruç kas yapma kilo verme