Kilo Vermek Konusunda Yardım ?
-
Arkadaşlar 17 yaşındayım 1.80 boy 116.8 kiloyum :( ve şıkıldım kilolarımdan önceden tatlı felan oluyordukta artık iştemiyorum
geçen sene gittim diyetisyene hormon testleri felan filan herşey normal çıktı adamda sasıldı. kolestrol felan filanda yok .
bu yazında spor salonuna gittim kum torbasında tekme attım ayak burkuldu sonra tam iyileşmeden zıplayarak koşsayım derken ayağım burkuldu ve bağ yırtığı bilmem ney ney ney baya sey oluşmuş 1 ay yürüyemedim işte. doktorda spor felan yapamazsın yaparsan yırtığın genişlerse ameliyat olursun oda zorlu bir ameliyattır dedi.
şimdi oturduğum yer diyarbakırın bir ilçesi olan bismil. güvenlik yüzünden dışarı çıkmak iştemiyorum . evde yapabileceğim ekzersizler felan varmı . biraz mekik çekmeyi denedim 2 gün karnımı ağrısında yatamadım . şimdi ne yapmamılım. tavsiyelerinizi bekliyorum . evde bisiklette var kondisyon bisikleti. bide üniversite sınavına hazırlandığım için çok uğraştırmayan birşey olması gerek .
Şimdi doktora felan git diyecekseniz gitmek iştemiyorum alayı para göz olmuş fazla ilgilenmiyorlar.
-
: |
Benim dediklerimi yapabilirsen vereyim taktiği. -
Nasıl o kadar kilolo oluyonuz anlamıyorumki. Ben eşşek gibi yesemde yine kilo alamıyorum. Ben kilo almaya çalışıyorum millet vermekle uğraşıyor.
-
mekik , şınav , kondisyon pisikleti, plates ne varsa yapacaksın hacı. karnımın ağrısına duramadım yok. zorlayacaksın kendini zaten bi süre sonra alışır vücut. tabi önce dengeli beslenmen lazım.
-
1-618-GR bunu yazdı
Benim dediklerimi yapabilirsen vereyim taktiği.az önce 170 kilo birini gördüm televizyonda korktum . zaten bu ayakta bu kilo ile adam olmaz . yürülüş bile yapamıyorum yha. sen söle hocam ben uymaya çalısırım . zaten ekmek çok çok az yemeye başladım :)
-
klasik 6-8 ogun duzenli beslenme ile verirsin diyecegim ama ondana gına geldi millete,en guzeli ve kesin sonuc vereni dukan diyeti ozellikle erkekler icin bire bir,protein agirlikli bir diyet ve izin verilen yiyeceklerden istedigin saattde ve istedigin porsiyonda yiyebiliyorsun.ama kitabini okumadan diyete baslama derim.
annem spor yapmadan 5 ayda 30 kilo vermisti bu diyetle,sonradan kilo kontrolude cok kolay haftanin her gunu diledigini yiyip sadece bir gun saf protein gunu yapiyorsun.burdan da oncesi-sonrasi resimlere ve diyette yiyebilecegin menulere bakabilirsin
http://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri?ref=ts -
sanane bunu yazdı
mekik , şınav , kondisyon pisikleti, plates ne varsa yapacaksın hacı. karnımın ağrısına duramadım yok. zorlayacaksın kendini zaten bi süre sonra alışır vücut. tabi önce dengeli beslenmen lazım.
hocam söle birşey var okul zamanı dengeli hiç beslenemiyom :( saat 3 kadar okuldayım öğle okulda birşey yiyemiyom yesemde köfte felan oluyor geneden . bu akşam tekrar mekik çekmeye başlarım . ne kadar süre kondisyon bisikleti sürmek gerek ?
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı
klasik 6-8 ogun duzenli beslenme ile verirsin diyecegim ama ondana gına geldi millete,en guzeli ve kesin sonuc vereni dukan diyeti ozellikle erkekler icin bire bir,protein agirlikli bir diyet ve izin verilen yiyeceklerden istedigin saattde ve istedigin porsiyonda yiyebiliyorsun.ama kitabini okumadan diyete baslama derim.
annem spor yapmadan 5 ayda 30 kilo vermisti bu diyetle,sonradan kilo kontrolude cok kolay haftanin her gunu diledigini yiyip sadece bir gun saf protein gunu yapiyorsun.burdan da oncesi-sonrasi resimlere ve diyette yiyebilecegin menulere bakabilirsin
http://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri?ref=tshocam gruba baktımda kitap göremedim yemek tarifleri felan var ?
-
bak arkadaş yazmış dukan diyeti onuda tavsiye ederim. ama birebir uyman lazım. eğer uyarım dersen kesinlikle kilo verirsin. Baştan söyliyeyim kabız olmayı göze alacaksın bu diyette :)
bu diyetle 1 haftada 4 kilo vermiştim.
-
kitap satisi yapilmiyor ordan orasi sadece menuler ve diyeti yapanlarin daha cok birbirine soru-cevap seklindeki destek grubu.kitapevlerinden alabilirsin kitabi
not: kabizlik sadece suyu azalttigin zaman oluyor :)
Potansiyel_Virus tarafından 10/Eyl/12 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Elixiron bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Benim dediklerimi yapabilirsen vereyim taktiği.az önce 170 kilo birini gördüm televizyonda korktum . zaten bu ayakta bu kilo ile adam olmaz . yürülüş bile yapamıyorum yha. sen söle hocam ben uymaya çalısırım . zaten ekmek çok çok az yemeye başladım :)
ilk 2-3 hafta, bir gün normal ye bir gün diyet yap, normal yediğin gün pişman olacaksın eğer olursan tabi devamı gelir sonra bir gün normal ye 2 gün diyet 1 gün normal 4 gün diyet derken, bunu kendin isteyeceksin ilk 3 haftan böyle geçsin ( ya buda nedir deme bu değişik bir strateji, uygula gör )
Ben 132 kilodan 90 kilolara düştüm 3,5 4 ayda.
Sabah haşlanmış yumurta ( olur veyahut olmaz ) domates kabukları alınmış, salatalık yine aynı, 2-3 zeytin, kızarmış kepek ekmeği bir dilim uno'nun jumbo boy olabilir.
Öğlenleri ızgara çeşidi et türleri, yada meyve yiyeceksin, çörek otlu grissini ile beraber yada ona kezâ bir şey.
Mesela bir kaç günlük kahvaltım üste yazdığım gibiydi öğlenleri, dün 700 gram üzüm çörek otlu grissini yedim, 4-5 gibi, ondan önceki öğlen, 1 muz 1 şeftali yedim, ondan önceki öğlen, erik yemişimdir.
Sen şimdi kilolu olduğun için, vücut , yağdan yakmaya başlayacak alamadığı enerjiyi, bu sefer idrarında koyulaşma olacak altuni bir renge dönecek o zaman anlayacaksın gidiyor yavaş yavaş ( altuni, altına yakın renk yani normal idrardan daha koyu )
Sabahlarıda muhakkak az 30-40 dk spor yap fazla değil, bisiklete binme neden dersen o çok zaman alır, hemen git bir tane ip al, 100x 2 yap yani 100 kere atla 3-5 dk dinlen 1 yüz daha atla. mekik kesinlikle çek ama az çek göbekli olduğun için pek faydasını göremezsin ama yinede az yakar.
Bu talimatlara uy 3 ay sonra fit bir vücutsun, saat 18:00'dan sonra kesinlikle yemiyorsun, extra ilaç vitamin vs bunlarda yok.