folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Vermek Konusunda Yardım ?

Kilo Vermek Konusunda Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

squat dediğimiz hareketi yap evde  ağırlıksız kendi ağırlığınla yavaşça bacak için iyi rehabilitasyon olur

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı

Arkadaşlar 17 yaşındayım 1.80 boy 116.8 kiloyum :( ve şıkıldım kilolarımdan önceden tatlı felan oluyordukta artık iştemiyorum 

geçen sene gittim diyetisyene hormon testleri felan filan herşey normal çıktı adamda sasıldı. kolestrol felan filanda yok .

bu yazında spor salonuna gittim kum torbasında tekme attım ayak burkuldu sonra tam iyileşmeden zıplayarak koşsayım derken ayağım burkuldu ve bağ yırtığı bilmem ney ney ney baya sey oluşmuş 1 ay yürüyemedim işte. doktorda spor felan yapamazsın yaparsan yırtığın genişlerse ameliyat olursun oda zorlu bir ameliyattır dedi. 

şimdi oturduğum yer diyarbakırın bir ilçesi olan bismil. güvenlik yüzünden dışarı çıkmak iştemiyorum . evde yapabileceğim ekzersizler felan varmı . biraz mekik çekmeyi denedim 2 gün karnımı ağrısında yatamadım . şimdi ne yapmamılım. tavsiyelerinizi bekliyorum . evde bisiklette var kondisyon bisikleti. bide üniversite sınavına hazırlandığım için çok uğraştırmayan birşey olması gerek .

Şimdi doktora felan git diyecekseniz gitmek iştemiyorum alayı para göz olmuş fazla ilgilenmiyorlar.

Haci 127 kiloydum :(

4 ayda 78.4 oldum.. 10000001 tane sahit getiririm.

Ama sen o k iloyla direkt kosmaya basladiysan olay bitmistir.

ilk bir ay ayaklarini dahada kuvvetlendirmen icin YURUYUS + SPOR SALONUNDA NORMAL AGIRLIKLAR.

2nci ayda hafiif kisa mesafe kosular

3ncu ayda normal jogging yapacan ve yemegi kesecen...

4ncu jogging uzun mesafeler... 4 km falan gunde... (6 km ye ulasmistim) hatta bir gun 6X 2 = 12 km yaptim hatirliyorum.

ONEMLI OLAN YEMEGI KE-SE-CEN

(Ha simdi ne haldeyim dersen eski halime dondum :) 6-7 yil aradan sonra :(

Fakat tekrar vermeyi planliyorum saglik cok onemli amk :)

BASARILAR

Hiçbirini yapamam usta :) ilk postu okumadınmı ama arkadaslarıma yararlı olur inş :) Dediğim gibi ayak sakat ayakla yapılmayan birşey olmalı

Haci ayak sakat ne demek la :) oglum koptumu kesildimi Allah koruisun. Toparla kendini. Git doktora gecir o ayagi. Fizyoterapiste git.

Enguzeli de eger Istanbuldaysan spor kuluplerinde calisan bir doktora basvur adamlar isini iyi yapiyor. Once gecir ayagi sonra da yava yavas basla.

Bak bir futbol sahasini ilk basta sadece bir defa turlayabilecen. 1 hafta sonra cok rahat 2 tur atabilecen (DURMADAN)

3 haftaa 4 tur durmadan

ama hersey icin kademe gerekir yani kadmeli kademeli gidecen HAYDAA ALLAH NE VERDIYESE DEMEK vucuda ve kendine eziyettir unutma:)

Yok kopmadıda bağ yırtığı bunu için ekzersizleri bilmiyomda doktora gitmek uzun iş . bide diyarbakıdayım iştanbulda değilim :) kademeli şekilde bilek hareketleri yapmaya başlıyacam inş geçer yada iyileşir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

squat dediğimiz hareketi yap evde  ağırlıksız kendi ağırlığınla yavaşça bacak için iyi rehabilitasyon olur

yani çömelip kalkma hareketi onları yapıyordum tekrar başlarıyacam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Yazıyım dedim. 109 kiloya indim. Yemekten sonra yürülüş yapıyorum o kadar tabi hızlı tempoda. Suan Ekzersiz programı oluşturmaya çalısıyorum . evde bisiklet felanda var . Tavsiyelerinizi alabilirim ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant_1997
    Berkant_1997's avatar
    Erkek

102 kiloyum takipteyim hocalar

Tamu Otobüsü
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Reberals bunu yazdı

Nasıl o kadar kilolo oluyonuz anlamıyorumki. Ben eşşek gibi yesemde yine kilo alamıyorum. Ben kilo almaya çalışıyorum millet vermekle uğraşıyor.

Kilo kas olarak alınmalı. Git bir spor salonuna yazıl ve her çalışmadan hemen sonra 30 gr protein tozu al ve yemeklerinide biraz arttır. 6 ayda 10 kilo alırsın garanti :) 3. ayda 1 ay ara verirsen daha fazla kilo alırsın.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

100'den aşağı adam yok konuda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

kardeş madem kolestrolun ve diğer sağlik problemlerin yok sana bir teknik önereyim 

büyük marketlerde eti lifalif yulaf gevreği satiliyor meyveli yada meyvesiz sana kalmiş 3.5 lira bişey.onun yaninda yağsiz 0.01 oranli süt al. oda 

2.90.Bildiğin çorba kağsesinin içine yarisina gelicek kadar yulaf ezmesi koy.yarisina gelmicek kadar islaticak kadarda süt doldur.Yalniz sütü 

abartma boyunu geçmesin gevreğin tabaktaki.Bunu sabah öğle akşam olarak sürekli ayni şekilde hergün ye.Öğün aralarinda yada akşamlari

bilgisayar başinda otururken kivi,portakal,mandalin veya yeşil elma gibi meyvelerden tüket.Bol bolda su içmeyi ihmal etme.

Unutmadan yulaf gevreğinin tatsız tuzsuz bir tadi vardir ilk yiğişte miğdeni kariştirabilir bundan korkma çokta dayanamam dersen

mikserin içine yiyeceğin kadar yulafi sütü ve 1 yemek kaşiği bal koy kariştir.Lapa gibi birşey olacaktir.Onu yemek daha çok keyifli olur.

Öğlenleri yulaftan sıkıldığın zaman aysberg salatası yap aysbergi ve domatesi kariştir yarim limonu sık ye ama sadece öğlen öğünlerinde ara sira

bunu yap.Aysberg(marul gillerden) Ayrıca tuz kullanma salatada limon tuz açiğini kapatir.

Elinden geldiğince yürümeye çaliş bunlarin yaninda bilgisayar başinda çok sabit durma bahsettiğin bisiklet aletinede binme popon büyür.

Unutmadan akşamlari yulafdan 1-2 saat sonra yatmadan yarim saat 45 dakika önce yağsız sade yoğurt yada meze türü olan haydari yyemekte

kilonu dengeli indirmeye fayda sağlicaktir.

NOT : Haydari yağsız yoğurtla ve light beyaz peynirle yapilmasi şart.Dere otu ve sarimsak haddinden fazla olsun içerisinde.

Düzenleme:  tam tahilli misir gevreğinin lezzeti daha güzeldir

MADTAMER tarafından 06/Oca/13 16:12 tarihinde düzenlenmiştir

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

0 diyet

0 spor

maksimum stress

maksimum tıkınma

ile

ortalama günde 5-6km standart yürümeyle 113 dn 94 e düştüm.

not : askerde

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

Sabah kahvaltısını mutlaka yap, öğlen az ekmek ile normal yemek ye akşam bir bardak kefir iç hiçbirşey yeme. Şeker ve şekerli şeyleri tamamen kes. Çayı şekerli içiyorsan 1 kutu canderel al onunla iç. Kola alışkanlığı var ise coca cola zero iç. 1 ayda 5 kilo garanti verdiriyor. Spora müsait değilsen yapma ama yaparsan verdiğin kilo artacaktır. sağlam bitane baskül al ve 3 gün aralıklarla sabah çişinden sonra üzerinde fazla giysi olmadan tartıl ki motivasyonun üst düzeyde olsun.

kahvaltı:400 kalori

Öğlen yemeği: 400 kalori

Kefir:120 kalori

toplam:920 kalori

ihtiyaç :2200 kalori (spor yaparsan daha fazla)

Net: -1280 kalori

sanacasta tarafından 06/Oca/13 17:49 tarihinde düzenlenmiştir

https://twitter.com/ElliotticianRB
Toplam Hit: 4754 Toplam Mesaj: 51