Kim Bu Sago????
-
Uzun zamandır Sagopa Kajmer i dinliyorm ve hayat felsefem onun sayesinde değişmeye başladı.Artık bazı gerçeklerin farkına varmama yardımcı oldu...
Peki siz ne düşünüyosunuzzz?????... -
bu konun yerinin burası olmadığını düşünüyorum...
-
sadece sunu söliyim sagopa kral adam her sözü doğru 1 numara
-
:) sagopa kajmer nam-ı deger dj mic check :) kisisel sitesine girersen biogrofi kisminda bir cok bilgiyi edinebilirsin. yada en buuk kaynak google :)
-
Türkiyede bu işi en sağlam yapan adamdır.
http://www.sagopakajmerrap.org/ -
wala sagopa kajmer türkiye'nin önde gelen rapçilerinden
bunlar hep kendini birinci görüo rapçiler birbirlerine diss atıp duruolar amk :) sagopa kajmer gora nın müzüğünüde yapmıştır kelimeleri iyi kullanıo şarkıda ama tutmuorum ya artık rapi..:) türküye verdim kendimi değerlerimzin ne güzel olduğunu yeni anlıom artık:) -
Ben Şu an bunları yazarken sago(Dj_Mich_Check)yu dinliyorum ve şaşıyorum sago bir felsefe deil bir yaşam tarzı rap tarihinde hızdan daha önemli olan şeyleri özellikle rapteki anlamı açığa çıkaran kendi kendine takılan albümünü satma meraklısı olmayan gerçek rapçilerden die düşünüyorum!
-
wild_man kardesım rap tek bır tur degılkı bunun yavas soyleyenlerı de var.Rap ın tek sınırı var oda dıger muzık turlerıne benzememelıdır.Mesela undergraund rap ın turkıyede kı ustedı herne kadarda got bır adam olsada CEZA dır.Sagopanın da yapmıs oldugu pesimistundergraund rap tır,ve bu turde kımse sagopanın elıne su dokemez su dukmek bır yana yanına bıle yaklasamaz.Ben yıllardır rap dınlıyorum ve sımdıye kadar bagımlılık yapan tek sarkıcı (bazıları pop rock rap arabesk sarkıları soyleyenlere sanatcı dıyo ama sadece sarkıcıdırlar)sagopadır.Cunku sozlerının herbırı anlamlı sozlerdır ve derın bır felsefe ılen yazılmıstır.Sarkılarını dınledıgınız de sızı bır dusunce alır acaba burada ne anlatmak ıstıyor dıye.Yanı esı benzerı olmayan bır adam.Kımseye karısmaz ama bırını ona karısıgı zaman onu diss lerı ılen sıker .)Neyse bugunku konumuz sagopa-kajmer dı.Baska sorusu olan varsa cevaplaya bılırız.Haftaya bu gun yazılı yaacagım hazırlanıp gelın .)
-
lavuğun önce gideni
-
dünya kethanesinde bakire deiglsin tecavüz edenler va rgözleirmde sagnak yatışta kalbim krizin bekcisi olmuş yakda ver sigarama derdimi alatayım duman olsun bu rap im ben çaresiz avere gezerken gözyaşlarım yaşlanır olmuş...
saygım snein orospun olsun kaygım benim aşkımdır....
canımı yolda buldum tutum kolundan içeri soktum dinlerken sago yine yapmış diyeceksin....
arkadaşlar sago manya bi adam ceza felan fasa fiso sagopa bambaşka adam yapıyor benim tv lere cıka giib bi derdim yok dyor beni bulmak isteyen zaten bulur diyor.. -
SAgopa kajmer in açılışını yapalım önce!
Sagopa : Mısırda bir arkeolog tarafından keşfedilen sır dolu bi pramit'in adı!
Kajmer: Bu pramidi bulan arkeologun soy adı!!
Asıl adı Yunus! Şuan 28 yaşında ve askerde vatani görevini yerine getirmekte!98 den beri kendi kurduğu müzik stüdyosunda (Kuvvet Mira) bu işi yapmakta-Fars dili ve Edebiyatı mevzunu,pesimist akımının rap teki ilk öncüsü ve zaten o alanda bir numara!Ceza,Fuat,Kolera gibi Rap te söz sahibi olan tüm MC lerin aslında öncüsüdür!Türk Rap'inde en üretici MC olarak bilinir...Sözün kısası SAGOPA KAJMER Türk Rap'inde ağır top olarak nitelenebilecek en üst seviye MC lerden biri! İsteyen arkadaslara beleş parçalarını indirebilecek yerleri tavsiye edebilirim!
Toplam Hit: 6734 Toplam Mesaj: 46