Kim Bu Sago????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FatalHands
    FatalHands's avatar
    Erkek
    Uzun zamandır Sagopa Kajmer i dinliyorm ve hayat felsefem onun sayesinde değişmeye başladı.Artık bazı gerçeklerin farkına varmama yardımcı oldu...

Peki siz ne düşünüyosunuzzz?????...

46i+5i²×36¼=??
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    bu konun yerinin burası olmadığını düşünüyorum...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suc_ve_ceza
    suc_ve_ceza's avatar
    Erkek
    sadece sunu söliyim sagopa kral adam her sözü doğru 1 numara

Ben Size BeLkİ SevMeyi ÖğrEtEmEm AmA SizDe BaNa UnUtMaYı ÖğReTeMezSiNiZ!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    :) sagopa kajmer nam-ı deger dj mic check :) kisisel sitesine girersen biogrofi kisminda bir cok bilgiyi edinebilirsin. yada en buuk kaynak google :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    Türkiyede bu işi en sağlam yapan adamdır.

http://www.sagopakajmerrap.org/

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    wala sagopa kajmer türkiye'nin önde gelen rapçilerinden
    bunlar hep kendini birinci görüo rapçiler birbirlerine diss atıp duruolar amk :) sagopa kajmer gora nın müzüğünüde yapmıştır kelimeleri iyi kullanıo şarkıda ama tutmuorum ya artık rapi..:) türküye verdim kendimi değerlerimzin ne güzel olduğunu yeni anlıom artık:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wild_man
    wild_man's avatar
    Erkek
    Ben Şu an bunları yazarken sago(Dj_Mich_Check)yu dinliyorum ve şaşıyorum sago bir felsefe deil bir yaşam tarzı rap tarihinde hızdan daha önemli olan şeyleri özellikle rapteki anlamı açığa çıkaran kendi kendine takılan albümünü satma meraklısı olmayan gerçek rapçilerden die düşünüyorum!

Ne mutlu Türk"üm diyene!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    wild_man kardesım rap tek bır tur degılkı bunun yavas soyleyenlerı de var.Rap ın tek sınırı var oda dıger muzık turlerıne benzememelıdır.Mesela undergraund rap ın turkıyede kı ustedı herne kadarda got bır adam olsada CEZA dır.Sagopanın da yapmıs oldugu pesimistundergraund rap tır,ve bu turde kımse sagopanın elıne su dokemez su dukmek bır yana yanına bıle yaklasamaz.Ben yıllardır rap dınlıyorum ve sımdıye kadar bagımlılık yapan tek sarkıcı (bazıları pop rock rap arabesk sarkıları soyleyenlere sanatcı dıyo ama sadece sarkıcıdırlar)sagopadır.Cunku sozlerının herbırı anlamlı sozlerdır ve derın bır felsefe ılen yazılmıstır.Sarkılarını dınledıgınız de sızı bır dusunce alır acaba burada ne anlatmak ıstıyor dıye.Yanı esı benzerı olmayan bır adam.Kımseye karısmaz ama bırını ona karısıgı zaman onu diss lerı ılen sıker .)Neyse bugunku konumuz sagopa-kajmer dı.Baska sorusu olan varsa cevaplaya bılırız.Haftaya bu gun yazılı yaacagım hazırlanıp gelın .)

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    lavuğun önce gideni
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dünya kethanesinde bakire deiglsin tecavüz edenler va rgözleirmde sagnak yatışta kalbim krizin bekcisi olmuş yakda ver sigarama derdimi alatayım duman olsun bu rap im ben çaresiz avere gezerken gözyaşlarım yaşlanır olmuş...

saygım snein orospun olsun kaygım benim aşkımdır....

canımı yolda buldum tutum kolundan içeri soktum dinlerken sago yine yapmış diyeceksin....

arkadaşlar sago manya bi adam ceza felan fasa fiso sagopa bambaşka adam yapıyor benim tv lere cıka giib bi derdim yok dyor beni bulmak isteyen zaten bulur diyor..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    SAgopa kajmer in açılışını yapalım önce!

Sagopa : Mısırda bir arkeolog tarafından keşfedilen sır dolu bi pramit'in adı!
    Kajmer: Bu pramidi bulan arkeologun soy adı!!

Asıl adı Yunus! Şuan 28 yaşında ve askerde vatani görevini yerine getirmekte!98 den beri kendi kurduğu müzik stüdyosunda (Kuvvet Mira) bu işi yapmakta-Fars dili ve Edebiyatı mevzunu,pesimist akımının rap teki ilk öncüsü ve zaten o alanda bir numara!Ceza,Fuat,Kolera gibi Rap te söz sahibi olan tüm MC lerin aslında öncüsüdür!Türk Rap'inde en üretici MC olarak bilinir...Sözün kısası SAGOPA KAJMER Türk Rap'inde ağır top olarak nitelenebilecek en üst seviye MC lerden biri! İsteyen arkadaslara beleş parçalarını indirebilecek yerleri tavsiye edebilirim!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 6734 Toplam Mesaj: 46