Kim Bu Sago????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    eminem : the way I am , stan , purphe hills ( boyledi sanirim ) , bi kac sarkisi daha war eminem in guzel...

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    the_deep_darkness
    merak etme hoja ingilzcem var anlayabiliyorum oan bakarsan sagopanında dehşet şarkıları la bı gidin YAAA EMİNEM KİM LAA Bİ BK OLMAZ neyse siz tartışmaya devam edin bakalım kim kazanacak sagpa askerden bi gelsinde yeni albümü cıkınca tartışırız

bir seni bir fondibi sek içtim seke seke nerelere varabilecek sagoo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    cezaya underground hiphopın ustadı diyen kişnin aklını zkiim.
    underground insan lolipop reklamına çıkmaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    Triumph kaybol!!!
    Bı bok bılmıyon konusuyon yok sago eskı metalcıymıste yok cartmısta yok curt musta.Sen cocuk cocuk seylerlen ortalıgı karısırıyosun sonra yok muhattabım degılsınız yok cocuksunuz.Sen ne anlarsın evladım.Anlasan metalcı olmazdın.Turkıyeden kactane metal yapan var?Bana 10 tane yazamazsın.Ama amerıkalı piclerın muzıklerını dınlersın.Nie ? Cunku onlar guzel yapıyolar.Onlar bır ekol sızın ıcın ama bızım ıcın sadece burnumuzu karıstırdıktan snra ıcınden cıkan pislık kadar karakterı olmayan ınsanlardır.Ota boka kufur edıp sıyahtan baska bır sey gıymeyen,cok hırcın ama bır o kadar da odlek olan ınsanların yaptıgı ve dınledıgı muzıge metal mı denıo.Ya adam lar turkce muzık dınlemıyolar sonra gelıp turk sarkıcılarına laf edıyolar.Gıth amerıkadakı rap cıları elestır.

Soz bılırsen soyle ıbret alsınlar,bılmezsen sukut et adam sansınlar!!!!

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    bence konu kilitlenmeli. yoksa cok agir sozler sarfedilecek...

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
Toplam Hit: 6725 Toplam Mesaj: 46