Kim Bu Sago????
-
eminem : the way I am , stan , purphe hills ( boyledi sanirim ) , bi kac sarkisi daha war eminem in guzel...
-
the_deep_darkness
merak etme hoja ingilzcem var anlayabiliyorum oan bakarsan sagopanında dehşet şarkıları la bı gidin YAAA EMİNEM KİM LAA Bİ BK OLMAZ neyse siz tartışmaya devam edin bakalım kim kazanacak sagpa askerden bi gelsinde yeni albümü cıkınca tartışırız
bir seni bir fondibi sek içtim seke seke nerelere varabilecek sagoo -
cezaya underground hiphopın ustadı diyen kişnin aklını zkiim.
underground insan lolipop reklamına çıkmaz -
Triumph kaybol!!!
Bı bok bılmıyon konusuyon yok sago eskı metalcıymıste yok cartmısta yok curt musta.Sen cocuk cocuk seylerlen ortalıgı karısırıyosun sonra yok muhattabım degılsınız yok cocuksunuz.Sen ne anlarsın evladım.Anlasan metalcı olmazdın.Turkıyeden kactane metal yapan var?Bana 10 tane yazamazsın.Ama amerıkalı piclerın muzıklerını dınlersın.Nie ? Cunku onlar guzel yapıyolar.Onlar bır ekol sızın ıcın ama bızım ıcın sadece burnumuzu karıstırdıktan snra ıcınden cıkan pislık kadar karakterı olmayan ınsanlardır.Ota boka kufur edıp sıyahtan baska bır sey gıymeyen,cok hırcın ama bır o kadar da odlek olan ınsanların yaptıgı ve dınledıgı muzıge metal mı denıo.Ya adam lar turkce muzık dınlemıyolar sonra gelıp turk sarkıcılarına laf edıyolar.Gıth amerıkadakı rap cıları elestır.
Soz bılırsen soyle ıbret alsınlar,bılmezsen sukut et adam sansınlar!!!! -
bence konu kilitlenmeli. yoksa cok agir sozler sarfedilecek...
Toplam Hit: 6725 Toplam Mesaj: 46