Kim Bu Sago????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    sagopa kraldır.
    triumph malmısın nesin a.q bi bok anlamıon bari yazma

bu arada rapboy'un s.o.a.d için sölediklerine tamamen katılıyorum.adamlar konserlerinde ''köpekler ve türkler giremez'' diyor bizim millette ayyyyy müzik evrenseldir cok güzel sölüolar (sanki bi boq anlılar) die dinlior abicim onları dinliiceme ben sago dinlemekten mutluyum.

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ceza neden got birisi aciklasinda ogrenelim bilgimiz olsun....yoksa dinlemem ikisinide klasige vuruoz bu ara :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ne kralı a.k ben ilk defa ismini duyuyorum damın neyse songokuya selmalar :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    ulen Eminem gibi bi adam varken sagopa mı dinlenir..:)

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan ögrendim

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ben 7 aydır yazıp dinliyorum ama 95 ten beri CArtel'i bilirim--almanyadaki türk gençleri milliyetçi birlik için değil,almanların türklere gösterdiği 2.sınıf vatandaş muamelesi için o rap i yaptılar!Türkçe rap son zmanalarda harbiden çok gelişti arkadaslar-alman mossiveturn gurubuyla ceza düet yaptı,poptan bir çok kişi ceza ve sago gibilerle düet teklifi götürdü ve yaptı!Son çıkacak olan ceza albümünde türkiye cumhuriyetinin en büyük kadın bestekarlarından Sezen Aksu ile düet yapacak !Buda Türk Rap 'inin gelişimden bi örnektir!Sagopa ya laf atan arkadasa gelelim-bilader sen o deyişlerini neye dayandırarak söledin de bakim hele!MetaLCİ SAGO haa,olum git bi dön dolaş gel sen bi hava al be!Kuvvet Mira'dan çıkan son sago diss i kime bilmiyo msun--'Siktirin gidin'----pop ve rock cılara!Yani usta sallama bari!Neyse,adamın kullandığı sözlerin bir çoğu duru türkçe,öle istanbulun ballı kaymaklı dili değil,arı gibi soktuğunda bi hayli inletir adamı!Ceza ile son zamanlardaki dargınlıkllarıda zaten rap alemi iiçine sızmış pop çu yavşaklardan dolayı!Sözde dalaşmalar yaratılıyor!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    :) konu baya sapmis gordugum kadariyla. ben kendimi bildim bileli rap muzik dinlerim. 91 95 arasi yabanci rap ( o zmnlar turkce rap yoktu piyasada tabi almanyada yapan bi kac turk vardi amcam tape lerini getirirdi almanyadan gelirken yabancilarla birlikte ) 95 cartel piyasaya cikti. ardindan turkiyede taninmaya baslayan isimler cartel - karakan - erci e - islamic force - sert muslumanlar - silahsiz kuvvet - rapor 12 - beyaz mayin - yener .... ve ardindan cikan altin vurus adli toplama album ile hepsi piyasaya geldi. bir cok mc bir cok dj cikti piyasaya. sonuc ? kargasa icinde bi rap sektoru. sagopanin metal dinledigi konusuna gelelim. sagopa metal dinlemiste bizdenmi sakliyor ? bunu sana soyleyen kim ? hani sago bize neden soylemedi bunu ? peki suna gelelim uc bes tane lavuk alsin eline elektro gitar bi bass gitar bi battery iki tanede okuz bulsunlar bagirsinlar heavy metal olsun gene ayni okuzler biraz daha tanri yoktur seklinde yada ona buna sovsun annesine sovsun buzdolabi bozuldu diye sonra bunlarin black olsun iki tane nono$ elindeki gitarla baris dolu sozler sarfetsin soft rock olsun bunu soylememiz hosuna gidicekmi ? bak arkadasm muzik evrenseldir. kim ne yapmis rock mus metalmis ben sna tek birsey soyliim bi git bak bakalim kacinizin sozlerinde anlam var ? birseyleri elestirme yada birseye ofkeyi bu kadar duzgun sozlerle anlatir ? buyur rap camia si icinde buyuk bi kavga war sagocular cezacilar istanbul izmir kavgalari bunlari cok gorduk biz. dream tv izledinmi bilmem hot dog die bi program var git sizin rock metal veya her ne yapiorsa o adamlar yaptigi duet i izle. yoksa elinde ben upload ediimde indir izle. bilmedigin seye bok atma. bide son olarak arkadaslar aranizda rap dinleyen kitle cok bence bi sansar salvo yu dinleyin 17 yasinda bi insan bu kadar guzel rap yapar :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalrap
    kalrap's avatar
    Erkek

ceza 1 numara

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    the_deep_darkness
    pardon hja eminem i dinleyen veletlerdesin sende galiba eminem sadece cocuklara hitap ediyor bana göre bi pok olmaz TÜRKİYEDE daha iyleri var eminem boş iş anlamsız sözler yazıyor kıaca sagoooo başkası yalan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    az önce sagonun ankara konser görüntülerini izledim ve bu zırvalananlarn ne kdr boş oldugunu anladm adam 1 numara kuskusuz, sago bu işi eminem'i dinlediktn sora bn daha ii sini yapabilrm die basladı ve daha iisini yaptıda bu bnm düsüncem sagopa yı hakkını wererek dinleyen herkez bna katılr..!!!
Toplam Hit: 6754 Toplam Mesaj: 46