Kim Bu Sago????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    BU alemde herkes rap e cezayla başlar sagoyla biter yaşam tarzıdır onun şarkılarını dinlemek her dinliişimde de kendimden geçerimm :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Hypnotize kardeş-hay ağzını öpim emi!!!Aynen dediğin gibi bu adamalr bilmeden bok atıyo herkese,sagonun metalci olduğunu söleyen kardeşimiz k.bakmasın ama onu kafasını s.keyim ben!Salak önce bi araştır,sağdan soldan denenleri hemen katma buraya!Ceza ve Sago kavgasında da zaten böle kulaktan dolma bilgiler hep önce olduğundan kavga körüklendi a.k!!20 yıldır aşk meşk sözleriyle,20 yıldır aynı sözlerle yatıp kalkıyonuz lan,aynı cümleye 2 kelime bi nokta virgül ekleyen bi gecede star oluyo a.k!Tüm sözlerde baştan savma,bi anlamı olmayan saçmalıklar!Ülkenin tüm derdi Aşk mı a.k,herkes buna takmış kafayı!Si..timin pop çuları,hepsi para peşinde,hepsi para kovalıyo!Hangi pop çu reklamı olmadan hayır konseri verdi laa,Sago Pakistanlılar için o kadar konser verdi,bi kere tv lerde gördünüz mü?Ceza Babylone da o kadar hayır konseri verdi,kaç tv gösterdi la?A.k ben bu medyanında,herkes herkesin s.kine g.tüne meraklı!Kimin s.ki kimin g.tünde diye haber kovalıyolar!Sezen Aksu,Yıldız Tilbe gibilerinin ellerinden öperim ben,onlar bu pop aleminde saygı duyulacak bi kaç kişiden(ki bunların sayısı bi elin parmakları kadar) ikisi!Hadi çıksın biri desin ki Ceza şurda biriyle öpüşürken görüldü,desinlerki Sago Laila çıkışında şunla görüldü!!!!Sözleri bi dinleyin ya,bi SAgonun Bağdat ı dinleyin,CEza'nın mürekkebi oldurdum u dinleyin ya--a.k kızdırıyolar adamı ya!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Nebula sende bi git mal mal konuşma laaa-rock cıymış-pesimistin anlamını öğren-o cümleyi sonra gene oku-sonra kapasiten müsait ettiğince yorumla gene yaz buraya

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Aldanışlar orada kaldı, aldatıldın ahın vardı, aldatıldım ahım aldı, yalvarıldım vahım oldu, aldanışta masum oldun, yalvarışta yüzüm soldu. Dikene battı yalanın ağzı, yatsılarda mumlar öldü. Düşümü böldü sevgi çölünün ölüme çeken o kavuran nefesi, akşamında leşime baktım, peşime takılan adını kazıdım, ümidi çaldım, ahı yanıma vardı, vahımı şarkı yaptım, dinledikçe ağladım, gözyaşım!... İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu. Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif, düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar. Yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el mi sallar? Batan güneş yine doğar. Batan gemi yatan mezar, azar azar kazar mezar, kumar umar arar, yazar kader kime çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. Salla gitsin arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar adresin mi kayıp? Zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp? Korla yandı umutlar geçen dünü sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp?

Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? Kaç yalan yıkacak güvenleri? Kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? Kaç yarın bekleyeceksin? Sonralara kaç damla gözyaşı?...

Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi ve tanrı bâş etti, çile doğdu, hile koydu adını günahın. Sille vurdu, illeler inatçı yordu, sınava tabi tabiat ananın evlatları rabbi tanımadı, kimisi küfretti yaradana, zülmetti kendine, hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı durumu battı. Dünya malı uçan halı, kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina afette, gofret, bedelindir o dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü her Adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin. Dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı isterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir umut hani? Tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; yazacaklarımın güvencesi Sago K.

http://rapidshare.de/files/19081852/Sagopa_Kajmer-Bir_Pesimistin_Gozyaslari.mp3.html

bu şarkıda ağlamayanın ve bu şarkıyı beğenmeyenin aq ben

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Ey Birçok Şey Bildiğini Zannedip Bir Sk Bilmeyen Sevgili Muhattaplarım.2.sayfada Ortaya Attığım İddiaların eleştirilerinin hala arkasındayım.Hepsi Mantıklı Beyin Süzgecinden Geçmiş Şeyler.Tabi Bir Kaç Yerde Objektif olmadan birkaç şey söyledim olsun.ama konuyu uzatmıyacağım.Şimdi Siz aha korktu sustu diyeceksiniz.Hayır Neden mi Uzatmayacağım.Çünki Sizler Daha Çocuksunuz.Fiziğiniz Olmasada Burdan Göründüğü Kadarıyla(Verdiğiniz Çocukça Cevaplar,Eleştriye Cevap Vermek Yerine Burda Olmadığım Halde Benle Alaya Etmeler Vs...)

Şimdi Neden Uzatmıyorum.Çünki Karşımda Adamakıllı Efendi Mantıklı Düşünen Bir Tartışmacı Göremiyorum.Şu anda Gözüme Dedesinin Bol Donunu Giymiş Şortlı Rapper Veletler Gibi Görünüyorsunuz.Ben Bazı Mantıklı Şeyler Söyledim.Sizler Hadi Lan Ordan Ben Doğduğuman beri rap dinliyorum Gibi Gene Çocukça Şeyler Yazmışsınız.Onları Soran Oldu mu?

Madem ki Zorunuza Gitti Bana Mantıklı Cevaplar Vererek Şaşırtın Manipüle Edin Beni.Ama Sizede Hak Vermek Gerek.İlk Postumda İddia Ettiğim Gibi Rap Müziği Dinleyenlerin yüzde 99'u olayın müzik yönüyle Değilde Direk Marjinallik Yönüyle İlgileniyor..Bu derin Bir Cümledir.Anlamayanlar İçinde Açılklıyayım..Şimdi Rap Dinleyicilerinin birçoğu(hepsi değil) Rap müzik dinleyici ve icracıların Salaş,Vandal,Antisosyal (Özentilerin Hayran Olduğu Bir kısım Ruh Halleri) olması vesilesi ile Sevip Dinlemektedir.Haa Bunlara Uçuk Kaçık Toplumun Dikkatini Çekecek Eda,Hal,Tavır Ve Kıyafetlerinide Eklemek Gerekir.

İşte Böyleyken Böyle.Kalkıp Adam Akıllı Bir Cevap Vermek Yerine.Boş Şeylerle

* Profilimdeki Resmi Afişe Edip Tasak Gecmeler.
    * İmzamla Tassak Gecmeler.
    * Arkamdan Atıp Tutmalar.
    * Yaşımı Bilmeden Çoluk Çocuk Yerine Koymalar

Birde Arkadaşın Teki Bana Sagonun Sözxündeki Gibi Klavye Delikanlısı Demiş.Not Comment Diyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    peki sizler marjinal degilmisiniz ? akmerkezde oturup karanlik sotelerde uyusturucu maddeler kullanmadinizmi? siz degilmidiniz zincirler takip ustune basina ortalikta gezenler? siz degilmidiniz simsiyah giyinip gizemli, seytanin adami / kadini rollerini oynayan? be hey muhattabim. iki tane felsefik soz bilipte burda ona buna ahkam kesme senin aldigin nefes kadar biz rap le ugrastik. sago kimmis. sago cok on numara bi insan degil. ama sonucta bir seylere onculuk eden birseylerin ortaya cikmasini saglayan bi insan. sen demissinki dedelerinin bol pantolonunu giymis bol sortlu rapperlar. bak arkadasim birseyler sawunacaksan birseylerinizi dikkate alda karsi tarafi mat et. mantikli beyin suzgecinden gecirilmis seylermi soyledin? nerde mantik ? kimde war ? kimse senin arkandan atip tutmadi. buraya bi post attiysan o postun cewaplarini okumak icin geri geleceksin. buda bi nebze olsa yuze konusmaktir. yanlismiyim ?

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    git götüne dol al sonra git biraz rap nedir ögren sonra gel tamammı sen bizle muhattap olacak kapasitede degilsin git sen metal midir ne boksa onu dinle tamammı karışma bizim rap imize bizsenin metraline laf atmıyoruz karışmıyoruz sende bize karşıma eger biz kkarışırsak seninkilere o zamn bok olursun ona göre şimdi arkanı dön ve kendine bi tekme at yaşın beni ilgilendirmez önemöli olan adam olup olomadıgın tabi bu herkeste olmaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    yargic bence sende yanlis konusuyorsun. bu durumda haksiz patavatsiz olanlar bizler oluruz. oncelikle sakin olup cewap wermesini beklesek ? yada cewap yaziyorsakda "şimdi arkanı dön ve kendine bi tekme at " gibi laflar kullanmasak daha hos olmazmi?

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hypnotize:-------------------------------------------------------------peki sizler marjinal degilmisiniz ? akmerkezde oturup karanlik sotelerde uyusturucu maddeler kullanmadinizmi? siz degilmidiniz zincirler takip ustune basina ortalikta gezenler? siz degilmidiniz simsiyah giyinip gizemli, seytanin adami / kadini rollerini oynayan? be hey muhattabim. iki tane felsefik soz bilipte burda ona buna ahkam kesme senin aldigin nefes kadar biz rap le ugrastik. sago kimmis. sago cok on numara bi insan degil. ama sonucta bir seylere onculuk eden birseylerin ortaya cikmasini saglayan bi insan. sen demissinki dedelerinin bol pantolonunu giymis bol sortlu rapperlar. bak arkadasim birseyler sawunacaksan birseylerinizi dikkate alda karsi tarafi mat et. mantikli beyin suzgecinden gecirilmis seylermi soyledin? nerde mantik ? kimde war ? kimse senin arkandan atip tutmadi. buraya bi post attiysan o postun cewaplarini okumak icin geri geleceksin. buda bi nebze olsa yuze konusmaktir. yanlismiyim ?----------------------------------------------------------------------

Allahına gurban :)

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    the_deep_darkness
    pardon hja eminem i dinleyen veletlerdesin sende galiba eminem sadece cocuklara hitap ediyor bana göre bi pok olmaz TÜRKİYEDE daha iyleri var eminem boş iş anlamsız sözler yazıyor kıaca sagoooo başkası yalan
    -----------------------------------------------------------------------------
    hoca sen eminem'in şarkılarına anlamsız diyorsan ya ingilizce bilmiyorsundur ya da rap'ten anlamıyorsundur..Mosh'u dinle sana tavsiyem..Bush'a yazdığı şarkı..:)ha bi de velet değilim ben merak etme:)

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
Toplam Hit: 7207 Toplam Mesaj: 46