folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimi Doğal Boy Uzatıcı Hakkında? Kullanan Bilen Var Mı?

Kimi Doğal Boy Uzatıcı Hakkında? Kullanan Bilen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilenler bilir boyum kısa kaldığı için artık her yolu denemeye karar verdim :)

http://www.kimisatis.com/index.htm

bu ürün hakkında bilgisi olan var mıdır?

yada boy uzatıcı ilaçlar(onlara pek güvenmiyorum ama) işe yarayan falan bildiğiniz var mı?

ayrıca tavsiye edebileceğiniz egzersizler falan varsa.

biraz kilolarda var onları şu an azaltma aşamasındayım :) iyice sayıfladıktan sonra yinede uzamazsam artık ne var ne yok deniyecem :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu tür şeylerle boyun uzamaz.

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla yorumlarına baktım netten uzadım diyende var uzayamadım diyende :D

al kullan işe yarıyorsa bizde alalım :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

sirpence bunu yazdı:

yada boy uzatıcı ilaçlar(onlara pek güvenmiyorum ama) işe yarayan falan bildiğiniz var mı?

biraz kilolarda var onları şu an azaltma aşamasındayım :) iyice sayıfladıktan sonra yinede uzamazsam artık ne var ne yok deniyecem :)

bende sadece okuduklarımdan biliorum ama kötü diene daha rastlamadım hem ucuz bişi açıkcası bende almayı düşünüorum 170 boyum war 180 oliim yeter ,)

1.80 olsam başka bişe istemiyorum. hayır bide kızlar 1.80 yanımdan geçmiyor mu kafayı yiyecem. liseye başladığımdaki boyumla aynıyım :S

ilkokulda çocuklar omzuma geliyodu şimdi görüyorum beni geçmişler kafayı yiyorum. bide at gibi kızlar görünce uzaklaşıyom zaten. arkamdaki elemanın boyuda 1.93 ingilizce hocasıda 1.84 at gibi karı. insanın psikolojisinin bozulmaması elde değil :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

valla yorumlarına baktım netten uzadım diyende var uzayamadım diyende :D

al kullan işe yarıyorsa bizde alalım :D

kullanmış olan varsa ona göre alacam zaten :) bizde parayı çöpte bulmadık :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    toplaşıp sana alalım işe yarasa toplaşıp bana alırız sonra toplaşır buzula alırız titan gibi bişey olur

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    toplaşıp sana alalım işe yarasa toplaşıp bana alırız sonra toplaşır buzula alırız titan gibi bişey olur
    olmaz olm :D önce bana alın alfabetik olaraktan ilk b geliyor o zaman bana alalım :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    olur mu olm fikir benden çıktı ilk bana alırız sonra sana en son sirpence :=)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    Cia bunu yazdı:
    olmaz olm :D önce bana alın alfabetik olaraktan ilk b geliyor o zaman bana alalım :D

normal isimden başlayalım :) Ahmet 

konuyuda ben açtım zaten :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

1 tanesi yeter mi ha uzadı ha uzayacak diye 4-5 tane almayalım

5 cm için 139 lira para degil bence 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

bende sadece okuduklarımdan biliorum ama kötü diene daha rastlamadım hem ucuz bişi açıkcası bende almayı düşünüorum 170 boyum war 180 oliim yeter ,)

1.80 olsam başka bişe istemiyorum. hayır bide kızlar 1.80 yanımdan geçmiyor mu kafayı yiyecem. liseye başladığımdaki boyumla aynıyım :S

ilkokulda çocuklar omzuma geliyodu şimdi görüyorum beni geçmişler kafayı yiyorum. bide at gibi kızlar görünce uzaklaşıyom zaten. arkamdaki elemanın boyuda 1.93 ingilizce hocasıda 1.84 at gibi karı. insanın psikolojisinin bozulmaması elde değil :/

ben işyerinde topuklu giyiyorum oluorum 175 ama gene de uzun olmak istiorum 23 yıldır süt içiorum hatta şuanda bile ,)) ama olmuo küçükkende paso zıplardım uzuyiim die bakalım kimi bi işe yarıcak mı ,))

topuklu giymeyide sevmem. iskarpin bile giymem. düz taban spor ayakkabı giyerim. yada ince tabanlı olmak şartıyla ayakkabı alırım. ordan da uzuyamıyoz :)

süt arada bir içerim ama süt ürünlerini aşırı çok tüketirim yoğurt peynir kaymak tereyağı vs... :/ olmayınca olmuyor. abimle yanyana yürüyünce kardeş olduğumuza kimse inanmıyo herşeyimiz zıt :/

Toplam Hit: 9979 Toplam Mesaj: 49