Kimi Doğal Boy Uzatıcı Hakkında? Kullanan Bilen Var Mı?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------HeLLB0y bunu yazdı:
-----------------------------
nekadar doğrudur bilmiyorum ama balık konsantresi var eczanelerde satılıyor arkadaş bi süre kullanmıştı düzenli olarak daha sonrasında boyu biraz uzamıştı yan etkileri de vardı kullanmadan yinede bi doktora danışın derim .. boyu çok sorun ediyorsanız denemeye değer :)
-----------------------------yan etkileri nelerdi?
-----------------------------vücutta kızarıklıklar fln sivilce gibi pıtırcık fln oluşuyormuş . bende kullanıyorum hatta şu sıra ilk zamanlar olmuştu bunlar ama ciddi problemler değil .. bakalım faydasını görürmüyüz..
-
HeLLB0y bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
nekadar doğrudur bilmiyorum ama balık konsantresi var eczanelerde satılıyor arkadaş bi süre kullanmıştı düzenli olarak daha sonrasında boyu biraz uzamıştı yan etkileri de vardı kullanmadan yinede bi doktora danışın derim .. boyu çok sorun ediyorsanız denemeye değer :)
-----------------------------vücutta kızarıklıklar fln sivilce gibi pıtırcık fln oluşuyormuş . bende kullanıyorum hatta şu sıra ilk zamanlar olmuştu bunlar ama ciddi problemler değil .. bakalım faydasını görürmüyüz..
-----------------------------:/ fiyatı ne kadardı. bir kutusukaç günde tüketiliyo falan
bu arada yenen cinsten şeyler düşünmüyorum ama bi öğrenelim yinede :/
-
sirpence bunu yazdı:
HeLLB0y bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------:/ fiyatı ne kadardı. bir kutusukaç günde tüketiliyo falan
bu arada yenen cinsten şeyler düşünmüyorum ama bi öğrenelim yinede :/
-----------------------------fiyatı pahalı birşey değildi tam hatırlamıyorum ama 5 ile 10 TL arasında birşey günde 2 tablet yutuyorum ben sabah okula giderken birde aksam yemeğinden sonra .. ama o hapı ağzında ısırıp parçalama tadı iğrenc birşey arkadaş yapmış bunu daha kullanmamıs ama faydasını gördü gerçekten boyu uzadı belki hapın etkisi oldu belkide normal boy attı bilmiyorum ..
-
[img]http://www.sppor.com/resimler/ZCD_lionel-messi.jpg[/img]
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------hocam benim de açtığım bir konu var ona göz at derim.
http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=kur&kid=6&sirano=10
ben şuan kullanıyorum iki ay gibi bir sürede 2 cm yakın uzama gözledim o da yaşımın ilerlediğinden dolayı az , 4 ay sonra belli olacak.Saraçoğlunun ziyaretççi defteri ve hasta görüşlerine bak diğer yorumlara benziyormu :)
-----------------------------msnimi eklermisin hocam bana iyi bi şekilde izah edersen bu durumu sevinirim bende aynı sıkıntıdayım boy 174 te takıldı kaldı
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bilenler bilir boyum kısa kaldığı için artık her yolu denemeye karar verdim :)
http://www.kimisatis.com/index.htm
bu ürün hakkında bilgisi olan var mıdır?
yada boy uzatıcı ilaçlar(onlara pek güvenmiyorum ama) işe yarayan falan bildiğiniz var mı?
ayrıca tavsiye edebileceğiniz egzersizler falan varsa.
biraz kilolarda var onları şu an azaltma aşamasındayım :) iyice sayıfladıktan sonra yinede uzamazsam artık ne var ne yok deniyecem :)
-----------------------------hocam bak çok samimi söylüyorum ben lise 1 e kadar çok kısaydım 1.55 civarlarında sigaraya başladım lise 2 ye geçtim 1.71 boyum var sigara iç iyi gelir.
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------bilenler bilir boyum kısa kaldığı için artık her yolu denemeye karar verdim :)
yada boy uzatıcı ilaçlar(onlara pek güvenmiyorum ama) işe yarayan falan bildiğiniz var mı?
biraz kilolarda var onları şu an azaltma aşamasındayım :) iyice sayıfladıktan sonra yinede uzamazsam artık ne var ne yok deniyecem :)
-----------------------------hocam bak çok samimi söylüyorum ben lise 1 e kadar çok kısaydım 1.55 civarlarında sigaraya başladım lise 2 ye geçtim 1.71 boyum var sigara iç iyi gelir.
-----------------------------sigaranın boyu uzatmadığı söylenir ki doğrudur ben sigaraya başladıktan sonra boy uzaması durdu bende :W
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------:| Belki sigara icmeseydin 1.80 olucaktın