Kimi Doğal Boy Uzatıcı Hakkında? Kullanan Bilen Var Mı?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------1 tanesi yeter mi ha uzadı ha uzayacak diye 4-5 tane almayalım
5 cm için 139 lira para degil bence
-----------------------------işe yarıyosa veririm de boku bokuna da o parayı vermek istemiyom :/
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------1 tanesi yeter mi ha uzadı ha uzayacak diye 4-5 tane almayalım
5 cm için 139 lira para degil bence
-----------------------------
uzatacağı garantiyse hiçbirşey değil bende alır kullanırım hatta alacam -
benim boyum 1,68 bendemi alsam ne yapsam ama bu güne kadar hiç sorunda olmadı boy :D
-
Boyunuz önemli degil beyler bayanlar :) işleviniz önemli
-
şu 3 günlük dünyada ha 1.50 olmuşsunuz ha 1.70 olmuş ne önemi var
-
faydalı olacağını sanmayadorya:/ fakat siz bi deneyin :B paradan ba$ka zararı yok en azından netteki olumlu yorumlarında yüzde altmı$be$ yetmi$i ürün satıcıları tarafından yazılıyor :D Hatta forumlarda falan bile var.. bir iki mesajlık adamlar abartmadan övüyorlar o yüzden yorumlara pek kanmamak lazım :/ benim anlamadığım zik büyütücü olsun kilo verme hapı olsun kilo alma hapı olsun neden hep üç kür ü önerirler onu anlamadım :D nie hepsi üç kürde istediğimiz sonuca ula$tırıyor bizi |: bence bu pazarlama stratejisi:/ bir tanesi dahi işe yarayabilir.
-
irwa
23'ten sonra nasıl uzamayı düşünüyorsun :) Hem uzayıp ne yapacaksın manken mi olacaksın boşver :)
-
siz alın işe yararsa bende alırım :D 2mtrenin üzerine çıkartmam lazımda boyumu xD
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------şu 3 günlük dünyada ha 1.50 olmuşsunuz ha 1.70 olmuş ne önemi var
-----------------------------yapma be ihtiyar :/
-
irwa
Dene bakalım o yaştan sonra uzamayı başarırsan haber ver kısa arkadaşlar var onlara da tavsiye edeyim onlar da uzasın :) Uzun boylu kız görünce kafayı yiyorlar :)