folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimi Doğal Boy Uzatıcı Hakkında? Kullanan Bilen Var Mı?

Kimi Doğal Boy Uzatıcı Hakkında? Kullanan Bilen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa 

Dene bakalım o yaştan sonra uzamayı başarırsan haber ver kısa arkadaşlar var onlara da tavsiye edeyim onlar da uzasın :) Uzun boylu kız görünce kafayı yiyorlar :)

sitesinde her yaşta etkili diyor ama ergenlikte daha etkili imiş tabi :/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hocam benim de açtığım bir konu var ona göz at derim.

http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=kur&kid=6&sirano=10

ben şuan kullanıyorum iki ay gibi bir sürede 2 cm yakın uzama gözledim o da yaşımın ilerlediğinden dolayı az , 4 ay sonra belli olacak.Saraçoğlunun ziyaretççi defteri ve hasta görüşlerine bak diğer yorumlara benziyormu :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

K4R4B4S4N bunu yazdı:

hocam benim de açtığım bir konu var ona göz at derim.

http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=kur&kid=6&sirano=10

ben şuan kullanıyorum iki ay gibi bir sürede 2 cm yakın uzama gözledim o da yaşımın ilerlediğinden dolayı az , 4 ay sonra belli olacak.Saraçoğlunun ziyaretççi defteri ve hasta görüşlerine bak diğer yorumlara benziyormu :)

haftada 3 kez balık mı yiyecez :S

tek yaşasam olurda ev halkı (başta annem) için zorluk olur :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    hocam başka yerimizi uzatmasın sonra:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya Ahmet abi takma şunu kafaya ya.Harbiden bak bende kısayım.Ama takmıyacaksın abi.Boyla adamlık mı olur.Senin canını sıktıgın cok gereksiz bişey.Hem senin boy Türkiye ortalamasına göre 2-3 cm kısa pek bişey değil.Avrupada olsan neyse.Sen adam gibi adam oldukdan sonra millet senin boyuna posuna bakmaz.Yani kızlar falan için diyorsan en basitinden örnek vereyim dayım rusyada evlendi adam 1.60 boyunda.Mimar,kültürlü ve 3 dil biliyor.Karısı 175 den fazla hemde karısı yani böle boş beleş biride değil o da askeriyede rütbeli suan rütbesini unuttum.Yani siktir et sen boyu posu falan.Sen suandan itibaren hic uzamasan bile normal sayılırsın.Kaldı ki daha yasın kac basın kac ben bu sene 91 li olupda uzayan adam gördüm.

İlac konusuna gelince bunlar ilerde vücuduna yan etki yapabilecek seyler.Excanında dediği gibi yorumları hep kendileri yapıyor zaten üreticiler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Ya Ahmet abi takma şunu kafaya ya.Harbiden bak bende kısayım.Ama takmıyacaksın abi.Boyla adamlık mı olur.Senin canını sıktıgın cok gereksiz bişey.Hem senin boy Türkiye ortalamasına göre 2-3 cm kısa pek bişey değil.Avrupada olsan neyse.Sen adam gibi adam oldukdan sonra millet senin boyuna posuna bakmaz.Yani kızlar falan için diyorsan en basitinden örnek vereyim dayım rusyada evlendi adam 1.60 boyunda.Mimar,kültürlü ve 3 dil biliyor.Karısı 175 den fazla hemde karısı yani böle boş beleş biride değil o da askeriyede rütbeli suan rütbesini unuttum.Yani siktir et sen boyu posu falan.Sen suandan itibaren hic uzamasan bile normal sayılırsın.Kaldı ki daha yasın kac basın kac ben bu sene 91 li olupda uzayan adam gördüm.

İlac konusuna gelince bunlar ilerde vücuduna yan etki yapabilecek seyler.Excanında dediği gibi yorumları hep kendileri yapıyor zaten üreticiler.

ilaç değilde akupunktr türü bişe olduğu için dikkatimi çekti.

bunun yanında olm rusyadan evlenmiyecem ben bu 1. ikincisi sadece kız meselesi değil :/ insanın boyu uzun insanlar arasında ezilme psikolojisi var. benden küçük çocukların yanında bile kendimi kötü hissediyom. :Wuzun birinin yanında kendimi çocuk gibi hissediyom. Ha uzamazsada uzamaz ama uzaması için çalışacaz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Bayzinim sen Üniversitede kızlara bakıpta sadece diz kapaklarını görmenin ne demek olduğunu bilirmisin :/ Hele arkadaşların içinde en kısa olmanın ne demek olduğunu bilirmisin :/ Hadi onu geçtim Üniversite dolmuşuna biniyorum herkes abla abi ben z.k kadar boyumla öyle kalıyom :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    Bayzinim sen Üniversitede kızlara bakıpta sadece diz kapaklarını görmenin ne demek olduğunu bilirmisin :/ Hele arkadaşların içinde en kısa olmanın ne demek olduğunu bilirmisin :/ Hadi onu geçtim Üniversite dolmuşuna biniyorum herkes abla abi ben z.k kadar boyumla öyle kalıyom :/

Ahmet yanlıs bilmiyosam sen 175-176 varsın.O boyla nie zik gibi kalasın ki hacı :| Yani erkeklerin arasında kalabilirsin belki biraz ama kızlardan uzunsundur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Dayı Banada Lazım Sen Gene Eyisin Ulan Bende Kilo'da Yok Boyda Yok Nan :D Yemekler anca Götü Büyütüyor.Eczanede Bir İlaç Varmış Hem Kg Hemde Kas Vs Yapıyormuş Bakalım Alıcam Bir Ara :)

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
    Dayı Banada Lazım Sen Gene Eyisin Ulan Bende Kilo'da Yok Boyda Yok Nan :D Yemekler anca Götü Büyütüyor.Eczanede Bir İlaç Varmış Hem Kg Hemde Kas Vs Yapıyormuş Bakalım Alıcam Bir Ara :)

ulan keşke boy yok bari kiloda olmasa :/ 

bu arada karar verdim alıyorum işe yarasın yaramasın. sonucu size bildirrim :W

Toplam Hit: 9986 Toplam Mesaj: 49