Kimliğinizi Belli Etmeden Yapılacak Pislikler..
-
benim sürekli yapdıgım bişey war bi pet şişeye 3-5 arkadas işiorz böle şişe doluyo sonra onu kapıya dayıyoruz.. kapı acılınca şişe devrilio sidik diye tabir etdiğimiz madde halıya we dolayısıyla eve dökülmüş oluo.. ne olmus oluo adımız sanımız bilinmeden evlerine işemiş ve rahat etmiş oluorz.. mesela hocanıza deneyin uyuz oldugunuz falan..
sonra gazete arasına sıçıp kapıya bıraqma olayı war ki denemedim ama teoride: adam bakıcak aa gaste (kokuyo ama :D belki gasteden deil dısardan gelio sanar kokuyu)
alıcak eline bi açıcak kaka we ya bok olarak tabir etdiğimiz madde halıya yada adamın ayagına yada her ne boksa ona düşüo böylelikle pislik yapmıs oluorz.. bu na benzer fikirleri
denenmiş weya teori olan warsa paylassın pislik ufkumuz genişlesin..
-
Adamın b*kundan bile kimliğini tespit edebilirler. O teorinin geçerliliği yok :)
-
valla en cok sevdiğim sey hocanın cayını götürürken :D cayına tuz katmak :D içince baya 1 zevk alıyom :D neyse iyi aksamalr :D
-
aglamak istiyorum :| bende uyuz oldugum komsumuzun güllerine düzenli olarak işedim ve sonunda kurutmayı başardım
adam hiç anlayamadı o kadar iyi baktıgı halde kurumus olmasını :) (uzun zaman önceydi tabiki!yaşımızda eşşek kalmadı artık)
-
gülsemmi aglasammı bilemiyorum, canınız saolsun ne diyim...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
gülsemmi aglasammı bilemiyorum, canınız saolsun ne diyim...
-----------------------------nasıl yani canımız saolsun?? :S farketmeden sanadamı yapdık yoksa baskasımı yapdı sana nedir hocam?
-
Kusmuğu menemen diye kandırıp yedirmek var.(Neyseki vukuatlar bölümündeyiz iyk amk)
-
potansiyel tehlike..
-
hacı benimki denenmiş bir pislik örneği :)
küçükkken gece kalkardım
abimin üstüne işerdim :)
sabah kalkınca bi ton dayak yerdi :)
bir defa yaptım pişman oldum :)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hacı benimki denenmiş bir pislik örneği :)
küçükkken gece kalkardım
abimin üstüne işerdim :)
sabah kalkınca bi ton dayak yerdi :)
bir defa yaptım pişman oldum :)
-----------------------------Usta Düşmana Yapılmaz Yaa :D
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------aglamak istiyorum :| bende uyuz oldugum komsumuzun güllerine düzenli olarak işedim ve sonunda kurutmayı başardım
adam hiç anlayamadı o kadar iyi baktıgı halde kurumus olmasını :) (uzun zaman önceydi tabiki!yaşımızda eşşek kalmadı artık)
-----------------------------nıye okadar ugrastın bır su bardagı camasır suyu :) her derde deva agacı bıle bır sısesıyle kurutursun :)