Kimliğinizi Belli Etmeden Yapılacak Pislikler..
-
Bizim bir arki yagmurlu havada aşa işiyodu ahaha:D
ama sidik olayına koptum kesin denicem ama yakalanırsan yazık olur oylum oylum:D
-
Ortaokuldayken birkeresinde küçük kolonya şişesinin yarısını boşalttım,bi kaç arkadaşla içinde işemiştik,sonra hocalara sunduk :)
-
bizim evın altında terzi vardı elimizde ayna parcalrı güneşi içeri yansıtırdık gözüne dogru adam deli olurduu bizden cok cekdı garibim ama bize top oynatrımıyodu evın onunde :D haketi hepsini.. pişman degğlım yıne olssa yine yaparım :D
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
gülsemmi aglasammı bilemiyorum, canınız saolsun ne diyim...
-----------------------------nasıl yani canımız saolsun?? :S farketmeden sanadamı yapdık yoksa baskasımı yapdı sana nedir hocam?
bak kocum herkezle dalganı geç ama dayıyla konuşurken mesafeli konuş.. adam sana kısacası konu hiç bişeye yaramaz ama senin canın saolsun demiş nezaketi elden bırakmamış sen gidip ona sana da mı yaptılar diyorsun..neyse gereksiz konu -
sipidik bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
nasıl yani canımız saolsun?? :S farketmeden sanadamı yapdık yoksa baskasımı yapdı sana nedir hocam?
-----------------------------Sipidik babacan takılırken kime ne şekilde takılacağına en azından ne şekilde olacağına dikkat etmen lazım. Bu yaptınız boş ve sana yapılsa ana avrat söveceğin işleri yapmanın zaten bir anlamı falan yok eğer birine gıcık oluyorsan git bodoslama dal delikanlılık budur ama bu yapılan hoş ve bir delikanlıya yakışan bir şey değil babacan. ve gelen yorum larada biraz daha dikkatli cevap versen iyi olur en azından biraz büyüğe saygı.
-
rEfLeX bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------nasıl yani canımız saolsun?? :S farketmeden sanadamı yapdık yoksa baskasımı yapdı sana nedir hocam?
bak kocum herkezle dalganı geç ama dayıyla konuşurken mesafeli konuş.. adam sana kısacası konu hiç bişeye yaramaz ama senin canın saolsun demiş nezaketi elden bırakmamış sen gidip ona sana da mı yaptılar diyorsun..neyse gereksiz konu
ref öyle diyosa doğrudur,kimliği belli etmeden yapılan pislik deyince bok sidik mi anlıyonuz, kimliği belli ederek nasıl yapılıyo ? neyse gereksiz konu:S
-
kon8uyu beğenenler yorum yapsa begenmeyenler direk çıksa hiç sorun olamayacak..
ama neden yorum yapma zorunlugu hissediyor ya.Rica ediyorum bendende alıntı falan yapmayın ugraşamıcam:D
-
bi arkadas yapmisti
beden dersinde sinifta bi nobeci kalirdi. arkadasin anlattigi nobetci kaldigi sirada uyuz oldugu kizin kabaninin cebine kucuk cisimi yaptim demisti
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------kon8uyu beğenenler yorum yapsa begenmeyenler direk çıksa hiç sorun olamayacak..
ama neden yorum yapma zorunlugu hissediyor ya.Rica ediyorum bendende alıntı falan yapmayın ugraşamıcam:D
-----------------------------ya ben hiç bir konuları begenmesem hepsinden çıkcakmıyım düşüncemi paylaşmayacakmıyım konuyu açıyosan sonunu düşünüp acaçaksın.hee şimdi senden alıntı yaptım kusura bakma :D
-
rEfLeX bunu yazdı:
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------kon8uyu beğenenler yorum yapsa begenmeyenler direk çıksa hiç sorun olamayacak..
-----------------------------ya ben hiç bir konuları begenmesem hepsinden çıkcakmıyım düşüncemi paylaşmayacakmıyım konuyu açıyosan sonunu düşünüp acaçaksın.hee şimdi senden alıntı yaptım kusura bakma :D
ref diyosa doğrudur. sana mı soracak yorum yapıp yapmamayı. kusura bakma :C