Kimliğinizi Belli Etmeden Yapılacak Pislikler..
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------
kon8uyu beğenenler yorum yapsa begenmeyenler direk çıksa hiç sorun olamayacak..
ama neden yorum yapma zorunlugu hissediyor ya.Rica ediyorum bendende alıntı falan yapmayın ugraşamıcam:D
Dostum tartışma ortamı yaratma niyetinde değilim ama burası bir paylaşım platformu tamam her paylaşım hoşuma gidiyor olmaya bilir ama fikir beyan etme hakkım (abuk sabuk olmadığı sürece yani konu ile alakasız bir şeyler demediğim sürece) var die biliyorum. -
konu boyle devam ederse cope gider veya kilitlenir
bence devam ettirmeyin arada birkac kisi banlanmasin
-
Ben bukadarına pes diyorum Sidik yarıştırmaya girdiniz birbirinizle helal size:)
-
hocaya kartopu atıp saklanmak..
-
rEfLeX bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
gülsemmi aglasammı bilemiyorum, canınız saolsun ne diyim...
-----------------------------nasıl yani canımız saolsun?? :S farketmeden sanadamı yapdık yoksa baskasımı yapdı sana nedir hocam?
bak kocum herkezle dalganı geç ama dayıyla konuşurken mesafeli konuş.. adam sana kısacası konu hiç bişeye yaramaz ama senin canın saolsun demiş nezaketi elden bırakmamış sen gidip ona sana da mı yaptılar diyorsun..neyse gereksiz konu
-----------------------------bu dayı dediğin adamı neyi oluyosun ağzı dili yokmu bu adamın kendi bana mesafeli ol diyemiomu?? ne sanıyon sen kendimi kimle nasıl konuscagımı sanamı sorcam?
boş boş klavye delikanlılıgına gerek yok bi sorun warsa atla gel antalyaya pm at bana bulusma yeri belirle birebir sorunun warsa halledelim.. hade canım...
-------------------------------------Sipidik babacan takılırken kime ne şekilde takılacağına en azından ne şekilde olacağına dikkat etmen lazım. Bu yaptınız boş ve sana yapılsa ana avrat söveceğin işleri yapmanın zaten bir anlamı falan yok eğer birine gıcık oluyorsan git bodoslama dal delikanlılık budur ama bu yapılan hoş ve bir delikanlıya yakışan bir şey değil babacan. ve gelen yorum larada biraz daha dikkatli cevap versen iyi olur en azından biraz büyüğe saygı.---------------
yukarda yazılanlar senn içinde gecerli birader 60 yasındaki öğretmen adam gidip ağız burun dalsam alamammı? gebertene kadar döverim hiç sorun değil ama kusura bakma
bana okulda yapdıklarınıda karsılıksız bıraqmam kısasa kısas.. konunun gerekli gereksizliği hakkında deilde içeriğe yorum yaparsak sewinirim..