Kimliğinizi Belli Etmeden Yapılacak Pislikler..
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
kapil bunu yazdı:
-----------------------------aglamak istiyorum :| bende uyuz oldugum komsumuzun güllerine düzenli olarak işedim ve sonunda kurutmayı başardım
adam hiç anlayamadı o kadar iyi baktıgı halde kurumus olmasını :) (uzun zaman önceydi tabiki!yaşımızda eşşek kalmadı artık)
-----------------------------nıye okadar ugrastın bır su bardagı camasır suyu :) her derde deva agacı bıle bır sısesıyle kurutursun :)
-----------------------------aklımıza gelmedi dayı ufak cocuguz :|
-
hocam eskiden torpil atıp zile basıp kaçardık yada boncuklu tabancayla camlarına sıkardık dayı uyuz olup bütün gece camda beklerdi
-
nelanbu mayakmısınız yapicak işinizmi yok 17 yaşina gelmıssın hala bokla çişlemı ugrasiyon
-
soru: kimliğinizi belli etmeden yapılacak pislikler
cevap: osurmak :| renk vermediğin sürece senin yaptığını kimse anlayamaz :|
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------soru: kimliğinizi belli etmeden yapılacak pislikler
cevap: osurmak :| renk vermediğin sürece senin yaptığını kimse anlayamaz :|
dayandim dayandim ama bunu okuyunca gulmeye basladim artik :) hay allahim akil fikir ver yarappi kullarina :) ben bir keresinden hocamin evinin camlarini cok kucuk taslarla taslamistim... cam kirilmiyodu ama adam deli olmustu, bakip bakip...
----------------------------- -
lisedeyken arkadaşlardan birisi atolyede öğretmenler tuvaletindeki maşrafaya sıçmıştı.
tüm sınıfları tek sıraya d,z,p kimin sıctığını bulmak için hesap sorduysada kimseden ses çıkmadı...
DNA dan şahsı bulacağım diyordu ama yıllar geçti bişey çıkmadı :/
-
küloda sıçıp put up on the halı.
-
bayramlarda 5 tane torpili birbirine bağlayıp yakar bir evin önüne bırakır zile basıp kaçardık..
Güzel bayramlar geçirdim küçükken çok anarşiktim...
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
nelanbu mayakmısınız yapicak işinizmi yok 17 yaşina gelmıssın hala bokla çişlemı ugrasiyon
-----------------------------nickini kanıtlıcak baska yazılar bu topicde yazmazsan sewinirim..
lan athzai nerdesn?
-
Cold ve Mayrip'inki çok komikti ya karnım ağrıdı gülmekten :)
Bizde okul yıllarında bazı hocaların dersinde bikaç eleman "çuku" kelimesini hızlı hızlı söylerdik hep birlikte. Hızlı söyleyince sadece ç ve k harfleri duyuluyo ve insanı sinir ediyo..Hocalar kimlerden geldiğini bulamıyodu bi türlü kendilerini şişirip öylece şişik şişik duruyolardı :)