Kimse Türkiye Fakir Falan Demesin
-
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27277460.asp
Amk güya taksit vs kalktı millet trink 2.500 lirayı atıp masaya alıyor telefonu. Allah akıl versin ne diyeyim.
-
Abi bizim milletimiz değişik ya
-
töbe yarabbim resmen güdülüyoruz olaya bak ya soyulmak için birbirimizle yarışıyoruz.
-
ya ne fakiri parası olanda fakirim diyo parası olmayanda. dün sokakta belki 1000 tane araba görmüşümdür. 1 tane bile eski model araba göremedim. hani fakirdik
-
beyinsiz yetiştirilen toplum, medya , eğitim sistemi vs vs. şahıs olarak değilde genel açıdan bakın. adamın götüne don alıcak parası yok. iphone 6 yı cıktıgı gün alıyo
-
hepsinin cebinde 3000 tl den aşaga para yoktur aralarına bir cepci karıssa yarım saate köşeyi döner :)
-
Ülkenin zenginlik düzeyini iPhone alınabilitesi belirlediği için on ikiden vurulmuş bir analiz yapmışsın, tebrikler.
-
Nasıl bir başlık atmışsın böyle.Ben bu tabloya bakıp Türkiyenin zengin bir ülke olduğunu değil, gelir dağılımındaki adaletsizliği görüyorum.
-
tlfonu erken alıp üstüne biraz kar koyup satma niyetiyle sıraya girme durumunda olan yok mudur ?
-
normal bence sosyal statüdeki yerini aldığı için ne kadar memnınn hayatından.
samaccc tarafından 26/Eyl/14 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Cosmic bunu yazdı
ya ne fakiri parası olanda fakirim diyo parası olmayanda. dün sokakta belki 1000 tane araba görmüşümdür. 1 tane bile eski model araba göremedim. hani fakirdik