Kimse Türkiye Fakir Falan Demesin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27277460.asp

Amk güya taksit vs kalktı millet trink 2.500 lirayı atıp masaya alıyor telefonu. Allah akıl versin ne diyeyim.

büyük mağzalarda bankaların standları var ordan kredi çekip taksite bölüyorlar artık kasada nakit gibi gözüküyor ama kredi sayesinde taksitlendiriyorlar

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

taksit yasaklandığından beri her gün kredi ile cihaz satıoz.

hocalar yanlış anlamayın , kimi parasını karıya harcar kimi telefonuna yani teknolojiye kimi arabasına.

şimdi olay şu ki aslında iphone unu her sene değiştirenler en karlı onlar çünki biz samsung veya diğer marka kullanıcıları cihazımızı satarken cok ucuza satmak zorundak alıyoruz ama pahalıya alıyoruz.

adam pahalıya alıyor ama gene pahalıya satıyor.

1 ay önce bi tanıdık iphone 5s i sattı 1800 e düşünün adam her sene isterse 500 tl fark ile ( hadi bilemedin 600 )

yeni telefonun en üst sürümüne geçebiliyor bu demek oluyor ki sen 2-3 sene de 2 bin lira vererek kârda olduğunu düşürken adam aslında daha ekonomik davranmış ve hep en iyisini kullanıyor.

tabi burda cihazı temiz kullanmak önemli değerini kaybetmeden.

kız arkadaşıma benim s3 den eski iphone 4s aldım taş gibi çalisiyor valla ikinci el 800 e almıstım 3 ay önce şimdi benimkini satsam satamam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

bkz : Iphone kuyruğuna bakıp ülkenin ekonomi analizini çıkarmak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

abi sıraya giren insanlara bakıp "türkiye zengin" denir mi?

o zaman çöp karıştıran ya da yemek bulduğunda sıraya giren insanların videosunu çekip "türkiye fakir" diyelim

koca bi topluluğun , "o sıraya girebilen" kesimini örnek gösterip o tüm topluluğa zengin diyemeyiz :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşım 3 kişiye bakıp türkiye çok zengin diyorsun,sen farkındamısın bilmiyorum ama,türkiye'nin milli gelirinin %85'ini nufusun %15'i cebe indiriyor.geri kalan %85 de milli gelirin %15' i ile idsre ediyor.sence zenginmiyiz fakirmiyiz?ricam olayı bir de bu yönü ile düşünmen.aeo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

o parayı bana verin sizin için ne dua ederim bellii değil :)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 6127 Toplam Mesaj: 57